Şimdi Ara

Bakanların sürekli değişmesi ülkeyi ne yönde etkiler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha güçlü mü yönetilir yoksa yeni bakanların pozisyonlarına alışma süreci ile daha yavaş gelişmemize mi sebep olur?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Türkiyeyi etkilemez çünkü en son karar hep erdoğanda



    Bakan=konuşmacı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide eski hükümetlere atıp tutarlar, eskiden koalisyon vardı şöyleydi böyleydi derler, şimdi ne değişti sürekli birileri gidip geliyor, kafasına göre milletin seçtiği birini indiriyor yerine kendi seçtiğini getiriyor, bunlara ses eden yok.

    Ve sürekli kandırılıyorlar.
  • kan degisikligi iyidir ama bizde degistirilen bakanlarda vizyon olmadigi icin bir sey degismeyecektir.
    son yillarda bakanlar Erdogan'la papaz olmamak icin kendi vizyonlari yerine Erdogan cevresinin dediklerine göre hareket ediyorlar.
    Ali Babacan ve Ahmet Davutoglu gibi örnekler varken hangi bakan ters düsmek ister?
  • biraz da başkaları nasiplensin
  • Hep kötüye gittiğimizden farketmiyor bence.
    Zaten liyakattan çok başka özellikler etken anlaşılan.
  • Bir arkadaş vardı eskiden sürekli hükümetler değişiyor bakanlar değişiyor adam görev süresini bitiremeden görevden alınıyor başkanlık gelecek istikrar gelecek der dururdu. Şimdi de sürekli bakanlar değişiyor demek ki istikrar gelmedi.
  • bakanlar değişmiyor, bakanların genelde yerleri değişiyor
  • Ülke çoktan batmış varlık fonu ile uzatmalar oynanıyor, kabine değişikliği falan da hikaye bu saatten sonra, Sıkıntı kabinede değildir, siyaseti bizzat Uzun adamın belirlemesindedir, Uzun adam tarafından rehin alınmış, her işine karışılan elleri kolları bağlı figüran modundan öteye geçemeyen bir kabine nasıl düzgün bir siyaset belirleyip uygulayabilir ki, Adamlar Ab ile işleri düzeltmeye çalışıyor, ekonomiyi ticareti turizmi tekrar canlandırmaya çalışıyor, bu mani oluyor çıkıp bi ona buna nazi diyor abuk subuk laflar ediyor ortalığı karıştırıyor.

    İşin özü Uzun adam ve akepe siyasetinin miadı dolmuştur, artık ülkeye fayda getirmemekte, durdukları her gün yeni zararlara yol açar hale gelmektedirler, kendisini destekleyen ve bu ülkeye musallat eden Abd ve Ab tarafından tüm kredileri kesilmiştir, başımızdan atmadığımız sürece de her gün boğazımızı biraz daha fazla sıkılacaktır, Türkiye tarihinde hiç bu kadar tecrit edilmemiştir, artık Devletin üst yöneticilerine bile pek çok Batı ülkesi açıkca gelmeyin sizi istemiyoruz diyebilmektedir.

    Fiyat istikrarı, tek haneli enflasyon, düşük ve kontrol altında tutulan faizler, makul döviz kuru gibi varoluş sebeplerini de çoktan kaybetmiştir. Hepsi an itibarıyle yalan olmuştur.

    Kurtuluşumuz ancak Dünyayla kavga etmeyen, fanatik, bölücü, ayrıştırıcı olmayan, insani, gerçekçi, hukukun üstünlüğün esas alan, demokratik bir lider öncülüğünde kurulacak yeni bir siyasi parti ile olabilir, e kral hükümet bile bu saatten sonra 5-10 seneden önce ülkeyi düzeltemez, 2001 krizinden daha geride bir noktadayız tahminimce.

    Batının akepeye bloke koyduğu bir gerçektir, Dünya genelinde meşruiyetini yitirmiştir, daha fazla zorlamanın lüzümu yoktur, bu partinin bu saatten sonra bu ülkeye katabileceği hiç bir şey de yoktur,

    Gelecek olan da bilmelidir ki Türkiyenin Osmanlıdan beri en büyük ticaret ortağı Avrupadır, ekonomik olarak Türkiye de Avrupa kuşağındadır ve bu gerçeklere göre hareket edilmesi gerekmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurs@tz -- 19 Temmuz 2017; 22:36:27 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.