|
Bildirim

|
50 yıl geriden geliyoruz dedikleri bu olsa gerek.
|
|
hiç gidememekten iyidir. sen yeter ki gitmek iste. 50 yıl 100 yıl fark etmez. gitmek isteyeni takdir ederim.
|
|
Bu forumda yurtdışında benzeri projeleri okuyup görüp ayakta alkışlayanlar hatta adamlar yapmış bizde olmaz ne demişler su akar türk bakar diyenlerin benzer porjeleri ülkemde yapılınca önce şunu halledin gereksiz bize zam olarak geri gelecek demesi insanı çileden çıkarıyor.
Ya eleştirmek değil bu, eleştirme de yapıcı olun. Bu yorumu başka bir konu için atmıştım. Ama buraya da lazımmış. |
|
Hala buna inanlar var... |
|
Madem sert bişiyler yapacaz, aya kafa atalım şanımız yürüsün |
|
Adamlar 1969 da iniş yapmışlar. 56 yıl olmuş
|
|
Atatürk'ün hayali bir iş. "İstikbal göklerdedir". İnşallah 2027 de başarıyla Ay'a sert iniş yapılır. |
|
Hiç gülesim yoktu, o değil de bu cümleyi reisin sesi ile meydanlarda söylediğini hayal ediyorum, öffff meydanlarda elemanlardan da roketinin egzozuyuz diye hüloooğğ diye bağırmalar...
Şaka maka eğlenceli bir ülkeyiz, sürreal bir ortam, akıllıya denk gelmek neredeyse imkansız vs... O değil de ciddi olayım diyorum ama bizim yapacağımız katkı ne olacak, desem beton olacak hadi neyse, bizimkilerde demir, çimento işleri artık alışkanlık olmuş, ya da bilemedim belki de inşasında beton kullanılacağını düşünüp inşaat/beton lobisi reisi sıkıştırıyordur... Yazık neyse adamların sevincini bozmayalım. Sonuç; bu işler ilim ile fen ile olur, bizimkiler ise Age of Empires'ta adam üretir gibi paso İmam Hatip basıyor, var olan güzide(Boğaziçi gibi) eğitim kurumlarımızın da içinden geçiyor, sanırım baktılar diğer üniversitelerin seviyesini arttıramıyoruz o zaman diğerlerini aşağı çekelim. |
|
Neremle gülsem, şaşırdım..😅
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 1 Eylül 2025; 13:00:50 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 1 Eylül 2025; 13:29:04 > |
|
|
Atatürk'ün hayali bir iş. "İstikbal göklerdedir". İnşallah 2027 de başarıyla Ay'a sert iniş yapılır. |
|
|
Bakana dm at, benim internet sert inişte diye. |
|
|
Uzay Limanı? ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|