Şimdi Ara

Bakan'dan İnce'ye cevap: Çiftçiye mazotu Şu an zaten 2 lira 35 kuruşa veriyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
5.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 3.5 liralık mazot vaadine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'dan cevap geldi. Bakan Fakıbaba mazotun çiftçiye şu anda 2 lira 35 kuruştan verildiğini söyledi.

Çiftçiye verilen desteklerden bahseden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba yeni müjdelerin ise sinyalini verdi. ''Sayın Başbakan mazotun yarısı bizden yarısı sizden demişti. Daha yeni müjdeler gelecektir.'' diyen Bakan Fakıbaba, mazot için yürürlüğe konulan desteklerin ise verilmeye başlandığını vurguladı.

Fakıbaba, çiftçiye bu yıl 14,5 milyar liralık mazot desteği sağlanacağını bu rakamın 10 milyar lirasının ise Ramazan sonuna kadar verileceğini belirtti.

MAZOTU 2 LİRA 35 KURUŞTAN VERİYORUZ
    Mazot fiyatlarında bu yıl geçtiğimiz ayların ortalamasını aldıklarını ve ortaya 4 lira 70 kuruşluk bir fiyat çıktığının altını çizen Bakan Fakıbaba, CHP'nin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce'nin 3.5 liralık mazot vaadine ilişkin cevaben, ''Son desteklerimizle birlikte mazotun yarısını biz karşılıyoruz. Mazot fiyatını biz şu anda 2 lira 35 kuruşa çiftçiye veriyoruz.'' dedi.

https://www.yenisafak.com/ekonomi/bakandan-inceye-cevap-su-an-2-lira-35-kurusa-veriyoruz-3333190

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 25 Mayıs 2018; 14:40:38 >

• 3.5 değil 3 lira vaadi. ayrıca benim babam çiftçi ve mazotu 2.35ten almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

3.5 değil 3 lira vaadi. ayrıca benim babam çiftçi ve mazotu 2.35ten almıyor.
    akapaliler öyle alıyodur
  • Çevremde çok çiftçi var 2.35 den alan görmedim. Mesala amcamlar geçen yıl kırsal mazotu 4.40 dan almışlar bu yıl 5 in altına alamazlar herhalde.
  • Haydaa :) gitti %2 oyun yarısı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakan zaten 2.35'den alıyor derken yalan söylüyordu, değil mi?
  • sen de bunu yedin

aynı bakan eti benim hanım 30 a alıyor diyor doların fiyatını bile bilmiyor

milletin aklıyla dalga geçmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki bundan çiftçilerin haberi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir şey desek yarısı yabana gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

sen de bunu yedin

aynı bakan eti benim hanım 30 a alıyor diyor doların fiyatını bile bilmiyor

milletin aklıyla dalga geçmeyin
    Et ve Süt Kurumu'nda ve bim ile A101'de et 31, kıyma 29 lira, hangi Dünya'da yaşıyorsunuz siz, biz Ankara'da yaşıyoruz
  • Bakan yalan söylüyor, bu 2*2=4 kadar net.

• Bu denilen pompaya gidildiği zaman alınan fiyat değil.

Çiftçinin elinde bulunan arazinin büyüklüğüne göre mazot parası adı altında destek sağlanıyor,benim köyümdeki bütün çiftçiler yani ne kadar çiftçilik sayılırsa artık bu destekten yıllardır faydalanıyor.

• Ne idüğü belirsiz ithal olan o tatsız eti almıyoruz biz. Yaylada beslenmiş yerli hayvanın etini alıyoruz. Milleti ithal et için kuyruğa düzenler utansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Mustafa

Bu denilen pompaya gidildiği zaman alınan fiyat değil.

Çiftçinin elinde bulunan arazinin büyüklüğüne göre mazot parası adı altında destek sağlanıyor,benim köyümdeki bütün çiftçiler yani ne kadar çiftçilik sayılırsa artık bu destekten yıllardır faydalanıyor.
    Umarım anlamışlardır hocam, çünkü Bakan'ın yalan söylediğini bile iddia ettiler
  • Sabah yazdım bir konuya ;250 dönüm arazi traktör takım taklavat bomboş yatıyor diye ..

2.35 ten ne zaman vermişler mazotu .

Hep yalan hep yalan ,Şeytanlarından bulsunlar.

• quote:

Ne idüğü belirsiz ithal olan o tatsız eti almıyoruz biz. Yaylada beslenmiş yerli hayvanın etini alıyoruz. Milleti ithal et için kuyruğa düzenler utansın.
    Biz et ve balık kurumundan alıyoruz, eti çok da lezzetli

• quote:

Ne idüğü belirsiz ithal olan o tatsız eti almıyoruz biz. Yaylada beslenmiş yerli hayvanın etini alıyoruz. Milleti ithal et için kuyruğa düzenler utansın.
    Bunlar tüp kuyruklarını unutmayanlar. Meşazı aldılar.

• Arkadaşlar bildiğiniz yalan bu.
    Benim çiftçi akrabalarım var ve mazotu 2.35 den değil normal parasıyla alıyor.

Hatta sormuştum kendisine mazot yarı yarıya düşse nasıl olur işler diye bana bayağı rahatlayacaklarını söylemişti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khann10

Arkadaşlar bildiğiniz yalan bu.

Hatta sormuştum kendisine mazot yarı yarıya düşse nasıl olur işler diye bana bayağı rahatlayacaklarını söylemişti.
    Arslan Mustafa isimli arkadaş sana cevap vermiş, pompaya giden çiftçi mazotu indirimsiz alıyor, fakat devlet arazisinin büyüklüğüne göre mazot parası altında para veriyor, böylece mazot 2.35 liraya geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khann10

Arkadaşlar bildiğiniz yalan bu.

+1 biz de uğraşıyoruz 2 3 yıldır ve normal fiyattan alıyoruz. Isleri güçleri yalan dolan

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.