Şimdi Ara

Bakan'dan et fiyatlarıyla ilgili çok önemli açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Eti 50 liradan yemeyeceksiniz. Yüzde 40 düşük fiyata yiyeceksiniz. Yeter ki altın fiyatları da yüzde 40 düşsün. Etin fiyatı da altın fiyatlarına paralel olarak düşer. Bakanlık olarak kısa zamanda et fiyatlarıyla ilgili çalışma yapacağız" dedi.

Bakan'dan et fiyatlarıyla ilgili çok önemli açıklama
    Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba , çeşitli açılışlara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Van 'da, Ferit Melen Havalimanında, Vali Murat Zorluoğlu, AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, protokol üyeleri ve partililer tarafından karşılandı.

Buradan Van Valiliğine geçen Fakıbaba, Vali Zorluoğlu'nu ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, kentte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bakanlık görevine getirilmesinin üzerinden 3 ay geçtiğini ve bu sürede sürekli dolaştığını belirten Fakıbaba, "Van benim için çok farklı. Iğdır'da görev yaptığımda hep Van'a gelir ve buradan ailemle kahvaltı yaparak ayrılırdım. Van ile ilgili gerekli bilgileri sürekli alıyorum. Van her şeyin en güzeline layık. İnşallah, milletvekillerimizle, valimizle, il teşkilatımızla elimizden geldiği kadar her türlü görevi yapmaya hazırız. Arkadaşlarımızın çok kısa zamanda güzel işler yaptıklarını öğrenmek beni mutlu etti. Bundan sonra da bu hizmetler devam edecektir" diye konuştu.
    Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak Van'a ayrı bir önem verdiğini bütün Vanlıların bilmesi gerektiğini ifade eden Fakıbaba, kentin hayvancılık konusunda eskiden beri çok önemli bir il olduğunu, eski şanına layık şekilde hayvancılığına devam edeceğine inandığını söyledi.

http://www.milligazete.com.tr/amp/haber/1276753/bakandan-et-fiyatlariyla-ilgili-cok-onemli-aciklama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayvanlar altın mı sı.ıyor da fiyatları birbirine bağlı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısaca : Ekonomiyi toparlayamıyoruz, sizden bankalara son kalan paranızı yani altınlarınızı da aktarmanızı istiyoruz. Bunu da et fiyatlarını ucuzlatma bahanesiyle size kaktırmaya çalışıyoruz.

• Bakın bu dediğimi iyi dinleyin. Çok ciddi söylüyorum. Bu tür bahanelerle halkın elinde duran paranın son kuruşuna kadar alacaklar ve bu ülkeyi tek kuruşsuz emperyallerin eline bırakıp kaçacaklar. Sizden gelen bu paralar devlet ekonomisine değil direkt olarak yandaşlara aktarılıyor. Yarın öbürgün milli varlık mücadelesi başladığı zaman halkın elinde 3-5 miktar para olması lazım. Ülkenizi seviyorsanız altınları saklayın. Bu altınlar devletin zor günleri için sigorta olsun. Dolarla be yapıyorsanız yapın umrumda değil ama altınları saklayın. Bunların amacı ekonomiyi kurtarmak değil. Halkı 5 kuruşsuz ve savunmasız şekilde birilerine hazırlamak.

• NeyimVarKi? N kullanıcısına yanıt
    burada, bankadaki doviz mevduatina el koyarlar. bu yuzden dolari euro yu bankada tutmamak lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tahminim 2019'a yaklaşırken ucuzlayacak ama vatandaş için değil kendileri için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _force_

burada, bankadaki doviz mevduatina el koyarlar. bu yuzden dolari euro yu bankada tutmamak lazim.

İş eninde sonunda oraya varacak ama adamlar hırsızları da bıraktı :)
    Nereye saklayacağız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu akp lilere mi acısam kendi halimize mi acısam bilemedim. Bir adamın bu lafları edebilmesi için uçmuş olması lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.