Şimdi Ara

BAKALIM BİLEBİLECEKMİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÇOĞU İNSAN BU SORUDA ŞAŞIRIYOR İŞTE SORU 'AHMETİN OĞLU BENİM OĞLUMUN BABASI DİYEN ADAM AHMETİN NEYİ OLUR' HADİ KOLAY GELSİN

• Kendisi olur lan her konuda yazmaktan bıktım siz bu konuyu açmaktan bıkmadınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 8 Ocak 2013; 22:17:14 >
  • KENDİSİ OLMUYOR KARDEŞ BEN BU SORUNUN CEVABINI BAYA ARAŞTIRIP BULDUM
    YANLIŞ BİLİOSUN
  • Cocugu olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oğlu olur birader. Bilemeyecek ne var?
  • tanıdığı olur
  • EVET BEYLER OĞLU OLUR GENELLİKLE KENDİSİ OLUYOR DİOLAR AMA OĞLU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok öyle biri...
  • Ahmetin oglu benim oglumun babasi diyen bir kisi ahmetin neyi olur

Ahmet - Ahmetin Oglu - Ben - Oglum

Ahmetin olgu benim oglumun babasi olduguna gore ben ahmetin gelini oluyorum. Tobe estagfurullah yaa. Ne bicim soru bu. Al sana cevap. Buna yanlis diyenin begninden suphe ederim.
  • Ben 2 cevap buldum:
    -Ahmetin gelini
    -Ahmetin oğlunun erkek sevgilisi
  • Anası olur anası.
  • Bu konuyu ben acmıstım, uzaklastırma aldım
  • AHMETİN OĞLU [BENİM OĞLUMUN BABASI] bu paragraftaki zaten kendisi demek DİYEN ADAM AHMETİN NEYİ olur oğlu olur.
  • Ahmetin oğlu olur.
  • Kafam karıştı lan nasıl oğlu oluyor
  • yav nasıl oglu oluyor diyorsunuz, ahmeti kendi babanız gibi düşünün o zaman kendi babanızın oglu (kardesiniz) sizin oglunuzun babası nasıl oluyor? yani oglu cevabını cürütüyorum. 2 secenek var bunu diyen ya ahmetin kendisidir yada ahmetin eşidir ama bunu diyen bir ADAM oldugu icin yine ahmetin kendisidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heimerdinger -- 8 Ocak 2013; 23:25:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir007

Ahmetin oglu benim oglumun babasi diyen bir kisi ahmetin neyi olur

Ahmet - Ahmetin Oglu - Ben - Oglum

Ahmetin olgu benim oglumun babasi olduguna gore ben ahmetin gelini oluyorum. Tobe estagfurullah yaa. Ne bicim soru bu. Al sana cevap. Buna yanlis diyenin begninden suphe ederim.

Adam diyor yanlız. Adam'dan nasıl gelin olur?
  • yengesi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enemy[AH-60]

yav nasıl oglu oluyor diyorsunuz, ahmeti kendi babanız gibi düşünün o zaman kendi babanızın oglu (kardesiniz) sizin oglunuzun babası nasıl oluyor? yani oglu cevabını cürütüyorum. 2 secenek var bunu diyen ya ahmetin kendisidir yada ahmetin eşidir ama bunu diyen bir ADAM oldugu icin yine ahmetin kendisidir

Tersten gitmeye çalış. AHMETİN OĞLU BENİM OĞLUMUN BABASI. Benim oğlumun babası kimdir?--> ben. AHMETİN OĞLU BEN oluyor yani. O zaman bu adam da ahmetin oğlu
  • Ya adamın oğlum dediği aslında başka birinin oğluysa ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.