Bildirim
BAK SEN YA ÇOCUĞA ÇARPIP KAÇTI..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
çocuğun durumy hakkında bi bilgi varmı. -
O yola sacilan kan mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: onkuba
O yola sacilan kan mi?
kandır yada poşet tarzı birşey varsa içindekiler şaçılmıştır.
Şöförün annesini anıyorum buradan.şeref yoksunu insan adam gibi gitmiyorki. -
Elinde poşet felan vardı, içecek sanırım yola sıçrayan. -
Tabakhaneye yetiştirebildi mi acaba hayvan oğlu hayvan. -
Çok küfür ettim çok -
çocuğun durumu nasıl o arabayı kullanan adamı bütün gün döverim ahh ulan elime bi geçse -
çarptıktan sonra adam taksinin peşinden koşuyor sanırım çarpan arabanın peşinden gitmesi için uyarıyor arkasından 2 tane araba peşine düşüyor. inşallah yakalamışlardır -
Çarpan kişi yakalanmış fakat savcılık serbest bırakmış Ayrıca çarpan kişi 18 yaşından küçük
http://www.haberturk.com/gundem/haber/753218-insanlik-olmus-dedirten-haber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 23 Haziran 2012; 18:08:11 > -
çocuğun durumu ağır..
çarpan kişinin ehliyeti yokmuş..aracın sahibi de değil.muhtemelen kardeşi... haliyle arac sahibi serbest bırakılmış..bakalım sürücü ceza alacak mı..lanet herifler insan gibi araba sürmüyorlar..nasıl hızlı gidiyor ya....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 23 Haziran 2012; 18:11:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
çocuğun durumu ağır..
çarpan kişinin ehliyeti yokmuş..aracın sahibi de değil.muhtemelen kardeşi... haliyle arac sahibi serbest bırakılmış..bakalım sürücü ceza alacak mı..lanet herifler insan gibi araba sürmüyorlar..nasıl hızlı gidiyor ya....
lan ehliyeti olan adam bile bu kadar hızlı gitmiyor.
neyine güvenerek bu gerizekalı çarpıp kaçmış acaba?
aynısı başına gelr inşallah! -
off o yola saçılan şeyler kan değildir umarım çok kötü oldum -
Hakaretin babası edilir de hadi onu geçtim Allah'ın 18 olmamış tipi kendine güvenip o hızı yapıyor bide, söv söv geçmez. O baba taksiciyi durdurmaya çalıştı yanlış görmediysem o Allah'ın kulu herif niye durmaz, neyse ambulans geldi 1-2 dakikaya, ayrıca o kadar mesafeden koşup gelenlere de helal olsun, hemen aramışlar belli ki ambulansı, inşaallah iyileşir de çıkar oradan, şimdi babası durduk yere nasıl suçlu hissediyor kendini keşke elini tutsaydım diye, Allah ona o acıyı yaşatmasın ya, çarpanı unutup kendine bağlar suçu -
quote:
Orijinalden alıntı: Kronik10,5
quote:
Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case
Çarpan kişi yakalanmış fakat savcılık serbest bırakmışAyrıca çarpan kişi 18 yaşından küçük
http://www.haberturk.com/gundem/haber/753218-insanlik-olmus-dedirten-haber
bence mesajını editle hocam,değmez bunlar için.
ayrıca ambulans iyiki hemen geldi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Volpenotte
Hakaretin babası edilir de hadi onu geçtim Allah'ın 18 olmamış tipi kendine güvenip o hızı yapıyor bide, söv söv geçmez. O baba taksiciyi durdurmaya çalıştı yanlış görmediysem o Allah'ın kulu herif niye durmaz, neyse ambulans geldi 1-2 dakikaya, ayrıca o kadar mesafeden koşup gelenlere de helal olsun, hemen aramışlar belli ki ambulansı, inşaallah iyileşir de çıkar oradan, şimdi babası durduk yere nasıl suçlu hissediyor kendini keşke elini tutsaydım diye, Allah ona o acıyı yaşatmasın ya, çarpanı unutup kendine bağlar suçu
Durmaması için bir çok sebep var. İlk olarak kızın öldüğünü düşünüp veya yetiştiremeyip öleceğini düşünüp o vicdanı almak istemez,ikinci olarak müdahale yapamaz yani atıyorum hastane 10-15 dklık mesafede ama takside gerekli ekipmanlar olmadığı için hiç bir şekilde müdahale yapılamaz ve böylece kıza bir şey olabilir. Ayrıca bilinçli sürücüler bu tip durumlarda yolu tıkayıp ambulansın gelmesini engellememelidir. Bir başka arkadaşın yukarda dediği gibi kızın amcası o arabayı takip etmesini söylemiş olabilir.
-
Bende iki kere böyle yayaya çarptım ama anında hastaneye götürdüm taksi tutup anlamadığım karşı taraf şikayetçi olmayınca serbest kalabiliyor ve ölüm tehlikesi yok ise başka türlü bırakamazlar.. -
Tam kıza çarparken diğer yoldan ambülans geçiyor. Halbuki 10 saniye önce olsa ambülans duracaktı. Şoför belli artık suçlu. Aşırı hızlı gidiyor ve durmuyor ama hızı az olsa bile yine çarpardı. Fren mesefesi kurtarmazdı. Kızın da suçu yok değil -
Böylelerini tutup..
Benzer içerikler
- makarna kaç günde bozulur
- sol elin soğuk olması
- sahibinden dolandirildim paramı nasıl geri alabilirim
- giderden fare gelmemesi için ne yapmalı
- ooze venue yaş sınırı
- discord açıldı mı
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X