Araç sıfır veya en kotu ihtimalle cok temiz olması şartıyla.
BMW 6.50 veya Corvette C6 Şekinde iki alternatif olsaydı tercihiniz hangisi olurdu ve neden
6.50 4.800 cc 367 HP Spor sayılabilecek prestiji olan bir araç
Digeri ise safkan spor V8 400 hp güce sahip bir amerikan
Sevgiler
2004 BMW 6.50 tercihimdir.
test etmeden karar vermek zor
tercihim corvette olurdu performans olarak bmw den üstün konfor olarakta geri kalır yanı yok ancak tek dezavantajı 2 kişilik olması.
kesinlikle bmw alırım.... amerikan araçlarını sevemiyorum bir türlü... teknolojik olrak bmw nin daha üstün olacağını düşünüyorum... corvettin yol tutuşu konusunda şüphelerim olur.....
İkisi de çok iyi arabalar, tercih yapmak gerçekten zor. Ama ben olsam bu kadar parayı gözden çıkardıktan sonra Porsche 911'e yönelirdim. Özellikle S versiyonları Corvette en az Corvette kadar performanslı ve yol tutuşu ikisinden de daha iyi. Bence marka imajı olarak da ikisinin de üzerindedir. Ayrıca kült bir arabadır, 911 kadar uzun süredir çok değişmeden üretilen otomobil bildiğim kadarıyla yok. Boxer motor zaten bir efsane. Bu arabalardan 6.50 911'e göre daha konforludur, 6.50'ye GT demek daha doğru, Corvette ise klasik bir Amerikan sporcusudur, ama benzer fiyatlı alternatifler içinden bu sınıfta bence Porsche liderdir.
corvette 1 numaralı tercihim olur.
Corvette kaliteli ve güvenli bir araç değil o yüzden BMW...
Bu tarz kaslı Amerikan araçları, ABD de çok uygun fiyatlara satılıyor ve maliyeti düşürmek için bir çok şeyden çalıyorlar.
İşçilik ALMAN kalitesinde değil, araç zaten kullanışsız...
Her türlü havada karada denizde BMW...
Bir kere Alman arabaları her zaman daha iyidir...
Benim bu araçları alacak param olsa forumda sormazdım ki.
BMW
6,30 da olsa bmw yi alırdım corvettenin malzeme kalitesi bmw nin 1 serisinden bile çok geride tamam motor iyi hoş da o kadar para ver iç mekan düşük kaliteli olsun
ben o kadar para verirsem sadece motor için almam kalite işçilik konfor motor imaj tasarım vs... hepsinin olduğu markayı tercih ederim
şimdi lütfen benimle tartışmayın corvetin işçilik seviyesini daha önceden çok tartıştık haklı olduğum anlaşıldı. forumda arasın bulsun merak eden varsa
quote:
Orjinalden alıntı: Loop
Benim bu araçları alacak param olsa forumda sormazdım ki.
+1965
bmw 6.50'nin yanında corvette'in lafı bile olmaz bence...
Corvette tabiki hocam .. tamam bmw bmwdir kabul edıyorum kesinlıkle konfor olarak flnda daha iyidir cunku corvette daha spor amaçlı .. ama gençlik ateşii daha çok corvetteye çeker bence.. bu arada 6 serisine bayılırım ama , corvette ayrı bişey..
Şıklarda yok ama ilk tercihim bu kadar para verdikten sonra Porsche olurdu. Bunlar arasındaysa BMW. Corvette sahibi olabilmem için yağmur yağdığında kullanacak bir aracım daha olması lazım
M6 Cabrio al olmadiysa AC Schnitzer bodykitt yaptirirsin