Şimdi Ara

BAHSI GEÇEN 2 ARAÇ ARASINDA KALSAYDINIZ ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Corvette almazdım neden mi eğer tek arabam olursa 2 kişilik olması büyük dezavantaj ayrıca BMWdeki konforu donanımı Corvettede bulamam benim tercihim BMW olurdu
  • bmw
  • Corvette
  • BMW 6.50
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

BMW 6.50

• corvette daha hizli,bmw daha lüks.

Corvette yol tutmaz diyenlerede söylimki C6 nin Z06 modeli (bir üstün model;512bg)
    almanyanin nürburg yariş pistinde birakin BMWyi Porsche turbodan hizli.
  • bu tartışılırmı ya CHEVY GAZZZZZLAAAAA
  • corvettte bmw den daha hızlı olabılır ama bmwnın de performansı kucusenek kadar degıl bmw al bence pısman olmazsın....
  • keşke bende böyle kararsızlığa düşsem

corvet tabii ki
  • Aslında araç alınmıştır.

Bunun üzerine muallakta kalan bir dostum için açtım konuyu. Forumunda fikrini almak açısından..

Zira halen iyi ki bunu almışım yada keşke onu alsaydım ikilemlerinini yaşamaya devam ettiginden aldıgı araca ısınabilmiş degil

Ben şahsi olarak forumun fikrini merak ettim.

Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer -- 14 Ekim 2007; 16:42:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ac Schnitzer

Aslında araç alınmıştır.

Bunun üzerine muallakta kalan bir dostum için açtım konuyu. Forumunda fikrini almak açısından..

Zira halen iyi ki bunu almışım yada keşke onu alsaydım ikilemlerinini yaşamaya devam ettiginden aldıgı araca ısınabilmiş degil

Saygılarımla..

peki hangisi alındı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRat

quote:

Orjinalden alıntı: Ac Schnitzer

Aslında araç alınmıştır.

Saygılarımla..

peki hangisi alındı ?

BMW
  • iki aracın karizmasına bakıyorum da, BMW ne kadar daha kaliteli, daha konforlu olsa da corvette demekten alı koyamıyorum kendimi. ne diyelim, arkadaşının BMW'si hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

iki aracın karizmasına bakıyorum da, BMW ne kadar daha kaliteli, daha konforlu olsa da corvette demekten alı koyamıyorum kendimi. ne diyelim, arkadaşının BMW'si hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.

Sagolun.
  • BMW daha iyi yaw
  • 6,50 alır lpg taktırırdım

• allahım banada bigün böyle bir topik açmayı nasip eyle
  • bunların arasından BMW 6 serisini alırdım, ama ben o paraya Mercedes CL alırdım o ayrı :)
  • bmw
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.