Şimdi Ara

Bahçemde bir dost istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir köpek arıyorum. Nasıl bir cins köpek alsam karar veremiyorum aklımda beyaz alman kurdu ve labrador var. (Kangal Yazmayın lütfen )

• barınaktan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

barınaktan al

Yavru istiyorum.
  •  Bahçemde bir dost istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resid€nt Evi!

Bu ne be ne çirkin bişi.
  • Facebookta haysev adında bir sayfa var hayvanseverler derneğinin sayfası bakmanı öneririm bir çok yuva arayan hayvan var.
  •  Bahçemde bir dost istiyorum.

çok sakin golden kopekler çok uysal çok zeki kendi halinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM ANT -- 22 Mayıs 2012; 3:13:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendime Ait bir odam yok
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ay hoşt ulan
  • Golden da çok güzel köpek ama birazcık sertlik arıyorum
  • http://www.sahibinden.com/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kopek-golden-retriever

Gönüllü Sahiplendirme var buradan bakabilirsiniz

• Köpek almadan önce iyi düşün çünkü emin ol eve kitleyip bırakır seni. Dışarı doğru dürüst çıkamassın , aklın evde kalır. Bahçede yatıp kalksın mamasını verim birazda seveyim olmuyor öncelikle bol zaman , sabır , ilgi ve sevgi istiyor bir sürü bakımı vs... şeyler var zor bir sorumluluk. Bak ben yıllardır labrador istiyordum bir yavru sahiplendim o kadar zorki ilgilenmek 3-5 günde şaftım kaydı. Eğer gerçekten hayvan sevgisine sahipsen o köpeği daha ilk günden kendi çocuğun gibi görmeye başlicaksın ve bu zorluklara katlanamayıp vermek istersen psikolojik çöküntü yaşayabilirsin. Dediğim gibi iyi düşün

Not: Alıcaksanda dişi al. Beni o kadar uyardılar dişi al diye dinlemedim erkek aldım bütün gün durmadan elimi ve paçalarıma dadanıyor elim ve kollarım çizik içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 22 Mayıs 2012; 3:32:34 >
  • Eğer masraflarını karşılayabilecek durumun varsa 2 tane almanı öneririm kendi aralarında oynarken sende kendi işlerinle ilgilenebilirsin. Benim 1 tane kedim vardı baktım olacak gibi değil yanımdan ayrılmıyor süreklide onunla ilgilenemiyorum bir tane daha almaya karar verdim ve ne şans ki o gün karşıma ayağı sakat bir yavru çıktı hemen aldım veterinere götürdüm şuanda çok güzel pisicikler oldular.
  • dogru diyorsun muhabbetler arsında oğlum oğlum diyorlar uzun zaman gecirenler
  • ben yılan besliyorum bahçede
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s

ben yılan besliyorum bahçede

bende besliyorum ama boxerde

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=733628

Pencereyi kapa ?

;http://forum.donanimhaber.com/m_60936719/mpage_1/key_/tm.htm

• Dostum bahcede beslicekmissin, birazda sert olsun diyorsun yani bekcilikte yapicak o halde benim bildigim onerebilecegim alman kurdu ideldir diye dusunmekyetim. Bende 10-11 ay rottweiler besledim rott da olabilir onlards iyidir ama disi erkek olayina takilma her kopek pacalarina dadanacaktir illaki bunun cinsiyet ile alakasi yok hic olmasa disleri cikarken dadanacaktir.

Benim kopegim disi idi ayakkabima dadanirdi paso :)

Hayatinin hafiften degisir bu arada o kopek kopeklikten cikar evlat gibi olur plan ona gore yapilir, alinir veterinerlere gidilir, gezdirlir tozdurulur, yikanir edilir, taslamalar, yok ozel kemikler, mamalar vs vs

Ama eve geldiginde seni karsilamasida paha bicilemez bir duygudur :)

Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam doğru köpek seçimi için yeterli olurmu bilmem ama sanırım yardımcı olur bu test..

http://www.evcilkopekler.com/dogru-kopek-secimi-testi
  • dişi alma hastalanma durumları var zorlanırsın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.