Şimdi Ara

BAHÇELİ İSTİFA !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar forumda beni bilen bilir Mhp liyim. Birçok mhp li gibi bende bahçeliyi sevmiyorum ve istemiyorum. 7 hazirandaki seçim sonuçlarına saygı duyduğum gibi bugün kü seçim sonuçlarınada saygı duyuyorum. Mhp nin bu düşüşünün tek sorumlusu, bugünkü sonucun tek sorumlusu bahçelidir. Bahçeli artık yeter sana 2011 den beri istifa et diyoruz kendi koltuk sevdan için gidip partinin en iyi isimlerini (örn= Meral Akşener) parti dışı bıraktın. Hdp bile mhp nin mv sayısını geçti. Bahçeli mhp yi bu rezil hale getirdi. Bahçeli sende en ufak bir şeref, onur, haysiyet ve namus varsa o yıllardır bırakamadığın koltuğu bırakırsın. Eğer bahçeli istifa etmezse bugün mhp ye attığım son oydur mhp lilerinde % 90 nı bahçeliden bıktı artık seni istemiyoruz defol git artık partiden. Mhp ye en çok zarar veren bahçelidir ki bu seçimdede bunu gördük. Artık insanlar bahçelinin bu saçmalığına tahammül edemiyor. Bahçeli istifa etmezse artık mhp ye birdaha oy yok. Allah seni bildiği gibi yapsın bahçeli. Bu sonuçta mhp ye ders olsun bahçeli kendi bırakmazsa zorla indirilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ml_csd_ds -- 1 Kasım 2015; 21:58:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• istemezük muhalefetle olmuyormuş demekki
  • Bahçelinin gitmesi imkansız
  • Konu sahibinin mesajının altına imzamı atarım.

Yeter artık bu kadar terör olayı varken hırsızlık varken yolsuzluk varken oy artıracağımıza akpye oy kaptırdık bunun tek sorumlusu Bahçeli’nin yanlış politikasıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhp nin en az %10 luk oyu Bahçeli sayesinde Ak partide diye düşünüyorum.

• Ya bosversenize gecen secim akp den aldiklari oylari bu secim geri verdiler iste.

Milliyetci vatandaslar bahceliye bir sans verdiler. Kk ye bir sans verdiler ama hdp ile isbirlikci olup sadece erdogana saldirmalari yuzunden kaybettiler.

Chp mhp ve hdp nin tekderdicumhurbaskani erdogan in varligi bu insanlarin ulke yonetmekle herhangi bi baglantilari yok sadece gucu ellerine alip memleketi somurmek icin koltuklarini birakamiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ne olur ise olsun 4 ayda akp nin oyunda boyle bir artis olsunun legal sekilde gerceklestigini dusunmuyorum

is isten gecti, recep tayyip erdogan cumhuriyeti dikdatorya si hayirli olsun

• bu katolik papazı kılıklı herif gitmedikten sonra bu parti daha çok sürünür.
  • İtiraf edeyim ben gitmesini istemiyorum ama gidici gibi. :(

• Rte'ye diktatör deyip parti içi muhalefeti tasfiye eden çelişkiler yumağı, siyasetin s'sinden anlamayan bir zatımuhterem kendisi. Ülkenin ve partisinin menfaati için istifa edip bir daha siyasete bulaşmaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazrecevs

İtiraf edeyim ben gitmesini istemiyorum ama gidici gibi. :(

Sen ve senin gibilerin mhp de yeri yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

quote:

Orijinalden alıntı: hazrecevs

İtiraf edeyim ben gitmesini istemiyorum ama gidici gibi. :(

Sen ve senin gibilerin mhp de yeri yok.

Mhpli filan değilim zaten. Ondan gitmesini istemiyorum ya.

• benim milliyetçliğim işgal altındadır şöyle ezik edebiyatlarına girmeyen politika üretip gündemi belirleyen milliyetçi insanların aklına ve ruhuna girebilecek saf milliyetçi insanlar lazım benim ülkeme öyle kapalı çantalarlan programlarda dolaşan ne dediği belli olmayan sokak jarbgonu ağzıylan kendini ifade eden milliyetçi geçinen siyasetçiler mümkünse benim milliyetçi insanlarımı temsil etmesin. yazıktır günahtır benim ülkeme
  • Yeter artık Yeter. Şuan Mhpnin yüzde 5i göremeyeceği doğu ilindeyim ve Partimin Davamın arkasında durup Mhp ye attım . Fakat bu adam gerçekten haketmiyor , kendini düşünmüyorsan bizi düşün ve istifa et Bahçeli
  • İstifa etmesin de bir sonraki seçim baraj korkusu yaşasın biraz

• k.k la bebar urlada bir yazlık alıp yerleşsinler artık emekliliğinin tadını çıkarsınlar 2 si de sıktı....
  • bahçeliyi seviyoruz

eğer planlı davranıyorsa Allah razı olsun
  • Acaba parti içinde bir ihtilal yapılamaz mı?
  • 1 adet bahçeli
    1 adet japon yapıştırıcısı
    1 adet koltuk.

Yapılışı: Öncelikle bahçeliyi iyice temizliyoruz. Sonra güneşe bırakıp kurumasını bekliyoruz. Ardından japon yapıştırıcısının ağzını dikkatlice açıp bahçeliye surecegimiz kısım alt taraf olmak şartıyla iyice ve yavaşça sürüyoruz. Sürdüğümüz bölgenin kuru olmasına dikkat ediyoruz. Yapıştırıcıyı sürdükten sonra bahçeliyi koltuğun tam orta kısmına dikkatlice sabitliyoruz ve 10 dakika kadar kurumasını bekliyoruz ve hazır!
    İstifa etmeyen bahçeli biblomuzu salon veya oturma odamızın en güzel yerinde sergileyip ailemiz ve dostlarımızla paylaşabiliriz :)

• ben diyorum ki mhp bu seçimden sonra daha belini doğrultamaz hdpnin bile altında kaldı tuğrul türkeş doğru etmiş galiba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.