Şimdi Ara

bahçe kapı kumandası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
18.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bizim bina otoparkının otomatik yana kayar kapısı var. uzaktan kumandayla açılıyor ve bina yönetimi 2 liralık kumandayı 50 liraya satmaya çalışıyor. bu tarz uzaktan kumandaları dışarıda kopyalatabilir miyiz? bursadayım bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_h_fb

merhaba arkadaşlar bizim bina otoparkının otomatik yana kayar kapısı var. uzaktan kumandayla açılıyor ve bina yönetimi 2 liralık kumandayı 50 liraya satmaya çalışıyor. bu tarz uzaktan kumandaları dışarıda kopyalatabilir miyiz? bursadayım bu arada.

Yoksa Melisköy sitesi mi? :))
  • hayır görüklede bir bina melisköy sitesi nerede?
  • quote:

hayır görüklede bir bina melisköy sitesi nerede?

İhsaniye'de :)) bizim site yönetimi de 50TL'ye veriyor ama taşınırken 50TL'yi geri veriyorlar.
    Demek ki genelde 50TL almaya çalışıyor site yönetimleri...
  • ben öğrenci adamım 50 liraya 1 depo gaz alırım daha makul fiyata o kumandadan edinmem lazım. ayrıca bizim yönetim binadan ayrılınca kumandayı geri almıyor. internetten buldum 1-2 yer ama istanbulda.
  • O kumandayı 2 liraya alamazsın o kadarda öldürme :)

50 TL. biraz çok olmuş yanlış bilmiyorsam 30 TL. gibi bir fiyatı var o kumandaların.

O tip kumandaların kodlaması içindeki entegrenin bacakları kesilerek yapılıyor. Aynı tip kumandadan daha ucuza temin edebilirsen, siteden herhangi bir kumandayı açıp içindeki entegrenin hangi bacakları kesikse aldığın kumandanında aynı bacaklarını kes. Bu şekilde çalışacaktır
  • quote:

merhaba arkadaşlar bizim bina otoparkının otomatik yana kayar kapısı var. uzaktan kumandayla açılıyor ve bina yönetimi 2 liralık kumandayı 50 liraya satmaya çalışıyor. bu tarz uzaktan kumandaları dışarıda kopyalatabilir miyiz? bursadayım bu arada.

Harbiden yapılan büyük terbiysizlik.Bizim yönetimde 2 sene önce 40 liraya satmıştı kumandayı.Sanki ne maliyeti varsa?hocam mahsuru yoksa araban ne marka ve hangi renk öğrenebilir miyim?Görüklede karşılaşırsak bi selektör atarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kapı, Pencere Ve Dolap Boyama
    5 yıl önce açıldı
    Çelik kapı fiyatları
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sakaryada bende bir sitedeyim yöneticiden 50 liraya aldım kumandayı ve 2 araç olayı yüzünden kayboldu bir tane daha almak zorunda kaldım anlayacağınız o 2 liralık kumandaya 100 lira bayıldım
  • fiat bravo 2000 model buz mavisi. zaten bi tane cadde var karşılaşırız kesin
  • kapıyı yapan firmaya gidin alırsınız bide kumanda kopyalayan yerlere sorun ama zor
    o kumandaları motorun içindeki cihazla eşleşmesi gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

Sakaryada bende bir sitedeyim yöneticiden 50 liraya aldım kumandayı ve 2 araç olayı yüzünden kayboldu bir tane daha almak zorunda kaldım anlayacağınız o 2 liralık kumandaya 100 lira bayıldım

hadi ya. anlaşılan bu kumanda her yerde 50 lira benim içime dert oldu ya binadan taşınayım o zaman.
  • her site için fiyat aynı.bizimde öyle 50 tl bir dandik kumanda.ama ben ne yaptım.30 tlye kodu değiştirilebilir kumanda aldım.artık taşınsamda başka kumandaya ihtiyacım yok.5 tlye programlatabiliyorum.
  • İstanbul' da tanesini 5TL' den kopyalıyorlar. Üstelik dükkan sahibi yola tabelo dikmiş "Her türlü kapı kumandası 5TL' ye kopyalanır" diye.
    Adres lazımsa verebilirim.
  • istanbul kağıthane'deyim, kopyalama işini nereden yaptırabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

istanbul kağıthane'deyim, kopyalama işini nereden yaptırabiliriz.

Bağdat Caddesi' ne yakın. E-5' den Bağdat Caddesi' ne giderken Tam tren yolunun üzerinde sağda ki PS3 satan dükkan:

bahçe kapı kumandası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulashh1907

her site için fiyat aynı.bizimde öyle 50 tl bir dandik kumanda.ama ben ne yaptım.30 tlye kodu değiştirilebilir kumanda aldım.artık taşınsamda başka kumandaya ihtiyacım yok.5 tlye programlatabiliyorum.

hocam o kumandayı nerden nasıl temin edebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

İstanbul' da tanesini 5TL' den kopyalıyorlar. Üstelik dükkan sahibi yola tabelo dikmiş "Her türlü kapı kumandası 5TL' ye kopyalanır" diye.
    Adres lazımsa verebilirim.
    kopyalatmışken bi 10 tane kopyalat yeni taşınanlara yçneticide 50 bende 20 tl diye tezgah a çarsın el altından
  • bizim binadada 35 lira ama yönetimin kar amaçları yok zaten direk anahtarı yapan yerle muhattap oluyoruz
  • quote:

ben öğrenci adamım 50 liraya 1 depo gaz alırım daha makul fiyata o kumandadan edinmem lazım. ayrıca bizim yönetim binadan ayrılınca kumandayı geri almıyor. internetten buldum 1-2 yer ama istanbulda.

sevgili öğrenci arkadaşım adama sormazlarmı 50 lirayı çok görüyorsun sitede ne işin var diye.bunun aidatı var var oğlu var

taşın adam gibi normal bir apartman dairesine olsun bitsin.

bak ben 1500 lira aidat ödüyorum ayda hiç şikayet ediyormuyum
  • Bizde 30 liraydı ama bizden 2. anahtar için para aldılar 1. anahtarı yönetim hediye etti.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.