Şimdi Ara

Bahar Update'i Xbox 360'ı Öldürüyor mu? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lt.Chuck -- 13 Mayıs 2007; 4:29:16 >
  • Bunlar xbox forumlarına dadanmış sony fanboyları.Kaale almayın.Saçma sapan şeyler.
  • ben güncelleme çıktığı gün yaptım babalar gibi sorunsuz çalışıyor nenüler yavaşlamak bir yana hatta hızlanmış ek özellikler süper

özellikle shutdown seçeneğindeki Background Downloads çok iyi olmuş bu özellik download esnasında işlemcileri en düşük seviyede

çaılıştırarak makinanın en az güc harcamasını ve ısınmamasını sağlıyor ve download'dan sonra makina kendini kapatıyor

Display görüntü ayarlarında gelen Reference levels contras seçeneklerinden Expanded lcd monitördeki contras değerlerinde

artış olmuş özellikle renkler daha canlı ve karanlık sahnelerde siyah oranında gelişme var
  • KASIM 2005 PAL
    Canavar canavar maşallah

eğer öyle bir problem olsaydı gerçekten milyonlarca kişinin girdiği gamespot forumlarında görürdüm.

devam!
  • O zaman o kişiler galiba Xbox360 düşmanı olabilirler
  • Update yaptım ve bende de hiçbir sorun yok arkadaşlar. NTSC J Asia
  • Hayret bende hic cevremde sorun yasayan birini görmedim
  • Korkunun ecele faydası yok beyler. Guzel bir update bu, bencede beklemeyin..
  • 1- Efruz eğer bir ara nete girersen seni ekledim friendse kabul edersen sevinirim...
    2- Ben şahsen pek update taraftarı değilim işi şimdilik garantiye almak gerek. Ayrıca sony fanboyları diyen arkadaş, eğer öyleyse niye bu adamların gamertagları ve binlerce achievement puanları var söyler misin??Ondan merak etmeyin bu iş ciddi olabilir...
  • Updateden sonra bende oynadım sorun yok çok sükür.
    Makinem NTSC-J
  • klasik saçma sehir efsanelerinden biri daha
    Dead Rising de öldürüyordu bi ara.Hey Allah ım ya..
    Kaç zamandır kullanıyoruz, hiçbir sorun olmadığı gibi dash hızlandı, çok daha güzel oldu sistem
  • Ben Kasım 2006'da gelen Sonbahar güncellemesini yaptıktan sonra Error 66 hatası almıştım. Halletmek baya zaman almıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: honestboy

"i have about six real life friends and 22 online friends including myself that all have the same problem right after the update.... and noone can get thru on the telephone.... coincidence?... i think not... "

22 tane gerçek arkadaşım var onlarınkide bozuldu..microsoft a ulaşamadık die yazmış...Allahını severseniz 22 sininde updateden sonra bozulmuşta bide ulaşamamışlar...nasıl REAL arkadaşmış onlar...adamın ALNINI karışlarlar be
  • Telefonla ulaşamamış olmalarıyla Real arkadaşlık arasındaki bağlantı nedir? Orada ulaşamadıkları yer Xbox Teknik Servisi.
    quote:

Orjinalden alıntı: oceanlama

quote:

"i have about six real life friends and 22 online friends including myself that all have the same problem right after the update.... and noone can get thru on the telephone.... coincidence?... i think not... "

22 tane gerçek arkadaşım var onlarınkide bozuldu..microsoft a ulaşamadık die yazmış...Allahını severseniz 22 sininde updateden sonra bozulmuşta bide ulaşamamışlar...nasıl REAL arkadaşmış onlar...adamın ALNINI karışlarlar be

• quote:

Arkadaşım bu lafa takıldım ben "i have about six real life friends" 6 tane gerçek arkadaşım 22 tane online arkadaşım var dior ve hepsi bi anda bozuldu...bende diorum ki nasıl real arkadaş bunlar...nasıl gerçek arkadaş yani hepsinin aynı anda bozuluo...alıntı yapmışsın güzel de adam sallamış bariz...onu demek istiorum
  • 6 tane yüzyüze tanıdığı reel ve 22 tane onlinedan tanıdığı arkadaşı varmış toplam 28 arkadaş ediyor hesabında yanlışlık var.

Edit sonuncu mesajında düzeltmişsin

hemen bozuldu dememiş update'den sonra bu sorun yaşamışlar artık hemenmi yaşamışlar daha sonramı farketmez dediğin gibi yalanda olabilir veya doğruda olabilir, ama riske etmeyin cihazları bir aciliyeti yoksa bu update'in

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 13 Mayıs 2007; 17:18:22 >
  • Artık bu konunun suyu çıktı. Dişimizden tırnağımızdan ayırdığımız bir parayla , günlük hayatın stresinden kurtulmak için bir xbox360 aldık. Aldığımıza bin pişman olduk. Makineyi dik koyma, 3 kırmızı ışık verir, makineye fazla yaklaşma 3 kırmızı verir. 2 saatten fazla oynama 3 kırmızı verir, update çıktı ama sakın yapmayasın 3 kırmızı verir. Yakın bir zamanda bu ucube aleti satıp ps3 alacağım.. PS3 ün back up oyun desteği olsaydı ,bir saniye bile beklemezdim.. Nedir ya ,ağzımızın tadıyla bu konsolu kullanamayacak mıyız?? İşi aslında yazılım olan bir firma , elektronik ,donanim işine girerse bu işi ağzına gözüne bulaştırır. XBOX360 ARIZALI BİR KONSOL OLARAK TARİHE GEÇTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 13 Mayıs 2007; 17:22:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Artık bu konunun suyu çıktı. Dişimizden tırnağımızdan ayırdığımız bir parayla , günlük hayatın stresinden kurtulmak için bir xbox360 aldık. Aldığımıza bin pişman olduk. Makineyi dik koyma, 3 kırmızı ışık verir, makineye fazla yaklaşma 3 kırmızı verir. 2 saatten fazla oynama 3 kırmızı verir, update çıktı ama sakın yapmayasın 3 kırmızı verir. Yakın bir zamanda bu ucube aleti satıp ps3 alacağım.. PS3 ün back up oyun desteği olsaydı ,bir saniye bile beklemezdim.. Nedir ya ,ağzımızın tadıyla bu konsolu kullanamayacak mıyız?? İşi aslında yazılım olan bir firma , elektronik ,donanim işine girerse bu işi ağzına gözüne bulaştırır. XBOX360 ARIZALI BİR KONSOL OLARAK TARİHE GEÇTİ

"PS3 ün back up oyun desteği olsaydı ,bir saniye bile beklemezdim.." katılıorum.Ama inşallah şu isoları makina içine atma derdi olmaz.psp den çok çektim.yaz-sil-yaz-sil...

• Arkadaşlar bu görüşlerinizi ("Evet, ya benimki de bozuldu!" ya da "Hala sapasağlam") resmi xbox.com forumunda da dile getirirseniz (bu şekilde değil tabii ) diğer kullanıcılar için de daha iyi olur. Hem ayrıca tartışmaya gerek yok... Lütfen!
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Artık bu konunun suyu çıktı. Dişimizden tırnağımızdan ayırdığımız bir parayla , günlük hayatın stresinden kurtulmak için bir xbox360 aldık. Aldığımıza bin pişman olduk. Makineyi dik koyma, 3 kırmızı ışık verir, makineye fazla yaklaşma 3 kırmızı verir. 2 saatten fazla oynama 3 kırmızı verir, update çıktı ama sakın yapmayasın 3 kırmızı verir. Yakın bir zamanda bu ucube aleti satıp ps3 alacağım.. PS3 ün back up oyun desteği olsaydı ,bir saniye bile beklemezdim.. Nedir ya ,ağzımızın tadıyla bu konsolu kullanamayacak mıyız?? İşi aslında yazılım olan bir firma , elektronik ,donanim işine girerse bu işi ağzına gözüne bulaştırır. XBOX360 ARIZALI BİR KONSOL OLARAK TARİHE GEÇTİ

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.