Şimdi Ara

Bahar Update'i Xbox 360'ı Öldürüyor mu? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben günde 5-6 saat oynuyorum, update ide çoktan yaptm, hiç bi problemim yok
  • Sanırım update için bir süre daha beklemek mantıklı...
  • Bende update yi ilk yaptığım gün 1 kez donma oldu Area51 demosunda.Ama sanırım demodanda olabilir..Daha sonra bir sorun çıkmadı..
  • Dayanamayıp Update'i yaptım, herhangi bir sorun yok.
  • O kadar kişi update yaptı bir sorun,şahsen bende update yaptım bir osrun yok.Zaten sorunlu olsa milyonlarca xbox 360 ms riske atarmı.Normal 3 kırmızı ışıktan da kötü bir sonuç doğrur ve ms bi daha konsol zor satar.Ms bu hatayı hiç yaparmı?
  • Bende de böyle bi sorun olmadı..Update ile 3 kırmızı ışık arasında bi bağlantı kurmak pek mantıklı olmaz bana kalırsa...
  • Genelde hiç bir cihazın updateini ilk çıktığı gün yapmam ama X360 ınkini yapmış oldum bendede hiç bir sorun yok (Pal)
  • 2 gündür bi tarafımı yırtıorum asılsız bunlar ,update yapın die yeni uyandınız...
  • Gerçekliği, doğruluğu kanıtlanmayan bilgiye kim inanır??????? Kadir İnanır
  • kadir inanırda mı xbox 360 almış.Fotolarını görmeden inanmam.
  • bugun iki defa pes 6 ve nba 2k7'de oyunlar takıldı. dashboard'a dönebildiğim için alet kitlenmiş değil ancak oyunlarda kitlenme oluyor. bu daha önce başıma gelen bir olay değil ama update'e bağlamak acelecilik olabilir.
  • Bilmiyorum zaten bu aralar nete bağlı değil 360 live goldda bitti birsüre daha update yapmıyacağım gibi...bakalım ms forumlarına ne cevap verecek...
  • Bende update i ilk gün yapmıştım.Herhangi bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat708

Yanlış Yönlendiriyorsun derken Yapma Böyle Yaparsan şu Olur demek yönlendirmekdir. Eger Yaptın Başına Geldi benim dersen o zaman doğru söylersin yapmayın diye uyarırsın arkadaşları. Forumda O kadar Kişi Yaptı Bir sorun Yok.

efruz un söylemi yüzde yüz ms kaynaklı atmasyon ve yanlış yönlendirme yokSadece uyarı yapmış,herhangi bir hatada ms bunu garanti dışı sayıyor dikkat edin diye,lafı ve cümleleri işinize geldiği gibi yorumlamayalım

• Merhaba arkadaşlar bende ntsc/u sahibiyim Update yaptım fakat hiç bir problemle karşılaşmadım,yalnız ben orjinal olarak kullanıyorum fw yaptırmadım zannediyorum çoğu sorunun başında da fw geliyor.
  • arkadaşlar bence soru şu olmalı.bu update fw yi tespit ediyormu? eğer tespit ediliyorsa işte durum o zaman vahim herkes tırsmalı fw nin tespiti fw li makinalar için LİVE ın öldüğü demektir bence korkulcak şey bu.eğer herhangi bi tespit yoksa update artık ya gpu yu yada cpu yu kasıyo ve daha fazla ısınmadan kaynaklanıp 3 kırmızıya neden oluyo. eğer 2 ci seçenekse benim korkum yok makinam 2006 10 ben gayet rahatım ben update i yanlışlıkla yaptım normal bi update sandım şimdilik bi şey yok ama olursa boooooomm tek korkum fw nin tespit edilmesi ki bu herkes için ayğınızı üstüne koyacağınız bi mayın oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Artık bu konunun suyu çıktı. Dişimizden tırnağımızdan ayırdığımız bir parayla , günlük hayatın stresinden kurtulmak için bir xbox360 aldık. Aldığımıza bin pişman olduk. Makineyi dik koyma, 3 kırmızı ışık verir, makineye fazla yaklaşma 3 kırmızı verir. 2 saatten fazla oynama 3 kırmızı verir, update çıktı ama sakın yapmayasın 3 kırmızı verir. Yakın bir zamanda bu ucube aleti satıp ps3 alacağım.. PS3 ün back up oyun desteği olsaydı ,bir saniye bile beklemezdim.. Nedir ya ,ağzımızın tadıyla bu konsolu kullanamayacak mıyız?? İşi aslında yazılım olan bir firma , elektronik ,donanim işine girerse bu işi ağzına gözüne bulaştırır. XBOX360 ARIZALI BİR KONSOL OLARAK TARİHE GEÇTİ

Yakında back up desteği çıkacak gibi neo,bence yavaştan yavaştan bölüm değiştirmeye başla sen konsolunu değiştirmeden önce

• quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

Artık bu konunun suyu çıktı. Dişimizden tırnağımızdan ayırdığımız bir parayla , günlük hayatın stresinden kurtulmak için bir xbox360 aldık. Aldığımıza bin pişman olduk. Makineyi dik koyma, 3 kırmızı ışık verir, makineye fazla yaklaşma 3 kırmızı verir. 2 saatten fazla oynama 3 kırmızı verir, update çıktı ama sakın yapmayasın 3 kırmızı verir. Yakın bir zamanda bu ucube aleti satıp ps3 alacağım.. PS3 ün back up oyun desteği olsaydı ,bir saniye bile beklemezdim.. Nedir ya ,ağzımızın tadıyla bu konsolu kullanamayacak mıyız?? İşi aslında yazılım olan bir firma , elektronik ,donanim işine girerse bu işi ağzına gözüne bulaştırır. XBOX360 ARIZALI BİR KONSOL OLARAK TARİHE GEÇTİ

Yakında back up desteği çıkacak gibi neo,bence yavaştan yavaştan bölüm değiştirmeye başla sen konsolunu değiştirmeden önce

360da donanım sorunu oldugu kesin.Bu sorunlar elite ile beraber büyük ölçüde aşıldı.Ps3de umarım herhangi bir sorun olmaz.Ps3ün geç çıkmasının böyle bir avantajı oldu.Makineyi bu tip hatalara karşı iyi test edebildiler.

• quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

360da donanım sorunu oldugu kesin.Bu sorunlar elite ile beraber büyük ölçüde aşıldı.Ps3de umarım herhangi bir sorun olmaz.Ps3ün geç çıkmasının böyle bir avantajı oldu.Makineyi bu tip hatalara karşı iyi test edebildiler.

kesinlikle

• BENCE ÇOK SAÇMA ARKADAŞLAR YAZILIMSAL BI RPROBLEM OLSA VBERIRDI BENDE CIKAR CIKMAZ YAPTIM VE DAHA HIOÇ HATA ALMADIM BIR YANLIŞLIK VAR BENCE BU KONU KAPATILSIN
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.