EVET ARKADASLAR BU BAHAR DONEMI KAYIT YENILEME YAPILMAZSA KYK KREDIMIZ KESILIR MI DEVAM EDER MI KONU HAKKINDA BILGISI OLAN?
uuuupppp
ÖĞRENİM KREDİSİNİN KESİLME SEBEPLERİ
• Öğretim kurumundan ayrılması, çıkarılması veya geçici olarak uzaklaştırılması, • Vazgeçme, izin alma, kayıt dondurma, • Sağlık sebebiyle öğretim kurumuna devam etmemesi, • Öğretim kurumunu değiştirmesi esnasında, eski okulunda bir yıldan fazla başarısız olması yada öğretimine bir yıl ara vermesi, • Öğretim kurumunun kapatılması, • Kurum yurtlarından süresiz çıkarılma cezası alması, • Asgari ücret düzeyinde devamlı gelirle çalışması, • Kesin hükümle mahkum olması
hallerinde öğrencilerin öğrenim kredisi kesilmektedir.
*geçici olarak uzaklaşması sanırım senin kategorin dahilinde. not: konuyu doğru yere açarsan daha doğru bilgi alabileceğinden eminim
BURSUN KESİLME SEBEPLERİ
• Başarısız olması, • Öğretim kurumundan ayrılması, çıkarılması veya geçici olarak uzaklaştırılması, • Vazgeçme, izin alma, kayıt dondurma, • Sağlık sebebiyle öğretim kurumuna devam etmemesi, • Öğretim kurumunu değiştirmesi esnasında, eski öğretim kurumunda bir yıl başarısız olması yada öğretimine bir yıl ara vermesi, • Öğretim kurumunun kapatılması, • Kurum yurtlarından süresiz çıkarılma cezası alması, • Asgari ücret düzeyinde devamlı gelirle çalışması, • Kesin hükümle mahkum olması hallerinde öğrencilerin bursu kesilmektedir.
çok özür dilerim az önce kredi kesilmesini yollamışım ama aynı madde geçerli