Şimdi Ara

Bahar alerjisi başlayanlar... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
12
Favori
22.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aerius kullanıyorum tavsiye ederim günde 1 tane atınca hiçbirşey kalmıyor
  • Benim 8 yaşımda ortaya çıktı alerjik astım olduğum. Balıkesir de bulunduğum için sıkıntı yasamazken Trabzon a gittiğimde 3 gün boyunca sabaha kadar tikanmistim. Hava değişimi nedeniyle dediler. Altınoluk falan gidince ilk 2-3 gün berbat geçiyordu. Direk sprey verdi falan doktor kullandıkça baktim ki gündelik hayatta da tıkanmaya başladım ve o yaşta ilacı bıraktım. Zamanla tıkanma mevzusu sona erdi şimdi bu aylarda kulak geniz kaşıntısı biraz geceleri darlanma hapşırık göz kaşıntısı katlaniyorum. Ayrıca migren veya sinüzit tam bilmiyorum inanılmaz baş ağrıları artık 4 tane apranax fort la anca geçiyordu baktım olmadı ona da katlanıyor ilaç kullanmıyorum. Artik ağrı nöbetleri minimuma indi. Belki psikolojik bilmiyorum ama ilaçlarin bizi hastalıklara bağımlı hale getirdiğine inanır oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mesajı yazmadan önce burnumu sildim. Berbat bir şey bu. Art arda hapşırma, kaşıntı bunlar yetmezmiş gibi akıntı! Sosyal hayatı engelliyor. Yine acile gideceğim. Kullandığım ilaçlar pek etkili olmadı.
  • doruk91 kullanıcısına yanıt
    KArdeş bende bugün Aerius u alacam.dün doktorun verdiği ve gece kullandığım zyrtec 10 mg bana iyi gelmedi.
    Sanki kulaklarımın olduğu yerde birisi ıkı taraflı kafamı sıkıyormuş hissi var bıde yolda adımımı hıc saglam bastıgımı hıssetmıyorum.Bana yaramıyormuş demek bu ılac.
    Aerius da boyle oldugunu hatırlamadıgım ıcın en ıyısı bugun eczaneden onu alayım.
  • dreamtheater_81 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende zyrtec kullandım bir etkisini göremedim aerius attıktan 1 saat sonra etkisini gösteriyor
  • 12 gündür geçmek bilmedi. Bana yaz hiç yaramıyor. YOURMOVE sonbahar ve kış adamı.

• Senelerdir bu belayı çekiyorum

Bu sene LEVMONT aldım tek bir Hapşırık bile bırakmadı

Herkese tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün dışarı çıkınca vücudumda kafamda acayip bir kaşıntı başladı bu bahar alerjisi ile mi ilgili? Daha önce böyle bir şey olmamıştı.

• double or nothing kullanıcısına yanıt
    Bahar alerjisi. Ama ben ilac kullanmiyorum her yaz bunu cekmek zorundayim.

• Deloday....

• 9 yıldır bu aylarda uyumadan Hitrizin içiyorum (allerset ile aynı etken madde) içiyoruz da gözler yaşlı, burunlar kaşıntılı.

Burun damlaları kutu bitene kadar kullanılmaz. Eczacınıza danışın.
  • işi doğal yoldan halletmek isterseniz histamin salgısını azaltan besinler nelerdir bunlara yönelebilirsiniz..

günde 2 bardak adaçayı içebilirsiniz...

ben 15 gün taze sağılmış kaynatılmış keçi sütü içtim ve bütün yaz alerji olmadım.
  • Geçen sene airus kullanıyordum kesiyordu ve bir etkisi de olmadı bana ne uyku ne ağırlık hiçbir şey. Bu sene daha kullanmadım bir şey ama bir iki haftaya başlamam gerekecek gibi.

• İlaç şart kullanmadan atlatırım diye düşündüm fakat dün gözlerim oldukça kaşındı kızardı sabah uyandığımda göz kapaklarımın üstünde 4-5 tane ufak ufak et beni diyorlar galiba ondan çıkmıştı anlam veremedim

• Eskiden bahar alerjisi olup da sonra duzelen var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    yan etkisi oluyormu peki?
  • cosMos. kullanıcısına yanıt
    bende aynı senin gbiydim kardeş 1 aydır ilaç almadım inat ettim ama dun ozellıkle cok kotu oldu benımde senın gıbı.dayanamadım artık gıttım dr a.
  • Hitrizin hap ve nasacort burun spreyi gerisi hikaye

• doktora gittim nasonex ve aerius verdi. aksam uyumadan once kullabiyorum ama en ufak bir etkisi yok. yanlis zamanda mi kullaniyorum? gozlerimi kasimaktan gozumun etrafindaki deriler bozuldu. gozler hep sis ve kirmizi. bogazim kasiniyor kasiyamiyorum da. sacma sacma yutkunarak dilimle ugrasmaktan bi hal oldum. burnum da kasiniyor. kesin cozumu yok mu bunun? sadece polen degil ev tozuna da var.

• Yıllardır var bendede ilaç yutamiyorum biktım artık gözümden hep yaş geliyor.Burun hep tıkalı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.