Şimdi Ara

Bahar alerjisi başlayanlar... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
156
Cevap
12
Favori
22.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Özel bir hastanede baya deneyimli bir doktor bu alerjinin ortalama 13 yıl sürdüğünü söyledi. 13 yıl geçtiği zaman alerji malerji kalmıyormuş. 7 8 yıl oldu bende başlayalı, 30 yaşımı görmeden geçer umarım bu illet. Kenara da koymuş olayım şu bilgiyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XOLAIR OMALIZUMAB 150MG
  • hapşuruğu falan geçtim bende göz kızarıklığı oluyor . doktora gidip, ilacı almadan da geçmiyor. 2-3 damla yazıyor ,damlatıyorum 3-4 güne geçiyor ama artık işkence olmaya başladı . yılda 2-3 defa aralıklarla göz kanlanması ve kaşıntısı bıktırdı beni . 2 yıl öncesine kadar da böyle bir şey hiç yoktu . 4 yıldır lens kullanıyorum .belki de ondan dolayı başladı bu göz kanlanması, bilmiyorum.
  • xyzal 5 mg akar. At sabahtan hatta 5 gibi falan kafa rahat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla daha önce hiç yaşamamıştım ama bu sene nedense son 1 haftadır belirli gün aralıklarıyla bazen gün içerisinde çok fazla hapşuruyorum burnum akıyor hasta olacakmış gibi sanki ama bişey olmuyor. Şu sürü şeklinde dolaşan ufak sineklere de tilt oldum

• 9 yıldır Hitrizin içiyorum, eşek kadar oldum halen 1 kaşık şurup(5ml) beni rahatlatıyor.
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Ben 10 yılı aşkındır hapını kullanıyorum. Şurup daha mı etkili acaba?
  • macsimust kullanıcısına yanıt
    fikrim yok aynı miktarda alıyorsak etkisi aynıdır diye düşünüyorum, ama tabii düz mantık
  • Arkadaşlar 1 nisanda başladı hapşırık gözlerde kaşıntı genizde kaşıntı ve burun akması.Aerius kullanıyorum.1 defa içince 2 buçuk gün beni idare ediyor.
    Ben hala tezimde iddalıyım.istnbul da bu yıl daha da artmış bu alerji durumu.Ben peyzaj çalışmalarında belediyenin ektiği bazı çiçeklerin buna neden olduğuna inanıyorum.çünkü çevremde benle aynı dertlerden muzdarip olanlarla konuştuğumda hepimizin aynı tarihten itibaren alerji sorununun başladığını öğrendim.Bence bu tesadüf olamaz.
  • yiyorsunuz hocam günlük bir şeker kaşığı kadar yeterli :)
    Karıştırmadan yiyin :)
  • CK-26 kullanıcısına yanıt

Detayli bilgi verir misin nereye gidiyoruz nerde nasil yapiliyor hangi hastane vs

• Arkadaşlar benim 29 martta alerjim başladı,hiç şaşmaz.sizde başladımı alerji durumunuz nasıl? Neler kullanıyorsunuz?

Ben geçen sene bir sprey ile tanıştım hap kullanmadan 2 buçuk ayı atlattım.N-cort diye bir sprey. bir fıs 3 gün yetti bana. Bugün yeniden yazdırdım doktora bugün başlayacağım.

Yeni ilaç yada tedaviler deneyen varsa paylaşırsa memnun olurum, bu yüzden konuyu hortlattım tekrar.

herkese iyi sağlıklar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamtheater_81 -- 1 Nisan 2024; 11:35:20 >
  • benim daha başlamadı ,ağaçların bol olduğu bir yerde yaşıyorum ama ne zaman başlarsa başlasın tam 1 ay sonra kesiyor

• Bir senesi 2-3 tane arı soktu bahar başında 2-3 sene hiç alerji yaşamadım. Şimdi tekrar başladı.

• dreamtheater_81 kullanıcısına yanıt

Flixonase kullanıyorum bana iyi geliyor. Kişiden kişiye değişir ama.

• Herkes farkli bi ilac yazmis ben de ozellikle son 3 gundur hapşırık krizine giriyorum gozlerim yaşarıyor hayat kalitem düştü. Dün gece Avil hapa başladim bugun 3 kez hapşırdim. Ama bu boyle gitmez. 19 nisanda dahiliyeye randdvu aldim. Immunoloji ve alerjik hastaliklara yönlendirmesini talep edeceğim. 19 nisanda bu mesajımı editlicem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.