Şimdi Ara

Bahane verecek var mı (ciddi konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil bir bahaneye ihtiyacım var bugün staja gitmedim hiç canım istemiyor. Yarın staja gittiğimde "Dün neden gelmedin ?" dediklerinde ne diye bilirim düzgün bir bahane herhangi birşey önerin düşünüyorum düşünüyorum aklıma düzgün bişey gelmiyor gözünüzü seveyim bir el atın DH Konu Dışından başka bi ümidim kalmadı

• ara geç kalktım de git staj bu imajını zedeleme arkadaşım, patronun senin hakkındaki bir yorumu ileride hayatını etkiler.
  • HeAvY_CaNNoN kullanıcısına yanıt
    Hocam çok haklısınız fakat gerçekten gidecek halim yok hafta sonu çok yorgun düştüm şimdi birde staja gidersem çok bitkin düşerim stajdada tempo çok isteniliyor ama kolumu kaldıracak halim yok ayak bağı olurum resmen.
  • Git rapor al kafan rahat uyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoFHell_

Arkadaşlar acil bir bahaneye ihtiyacım var bugün staja gitmedim hiç canım istemiyor. Yarın staja gittiğimde "Dün neden gelmedin ?" dediklerinde ne diye bilirim düzgün bir bahane herhangi birşey önerin düşünüyorum düşünüyorum aklıma düzgün bişey gelmiyor gözünüzü seveyim bir el atın DH Konu Dışından başka bi ümidim kalmadı

Bugün öğleden sonra ara alarm çalmamış uyuyakalmışım geliyimmi de zaten büyük ihtimal gelme diyecek işin bitmesine az zaman kaldığı için.

Aklıma birşey gelirse yazarım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup548 -- 30 Aralık 2013; 8:54:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hastayım bahanesi en uygunu o zaman, sigorta varsa sağlık ocağına git halsizim de nedendir de çok çabuk yoruluyorum de o sana bir vitamin yazar sen o yazdığı raporu alırsın eczaneden ilacı almazsın (eğer istersen tabi hani gerçekten öyle bir durum varsa değişir) raporu yarın gösterirsin hastayım dersin ama yinede bu gün ara eşek başı yok orada :) bir haber ver.
  • Ishal oldum dersin. Sabah cok kotu bir haldeydim tuvaletten cikamadim falan dersin birazda espiriye vurarak. Rapor al birde aile hekiminden. Ishal oldum dediginde mutlaka rapor veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hasta numarası banada daha cazip geliyor en yakınındaki sağlık ocadığından 1 günlük rapor al sana bazı hastalık listesi vereyim en güzel taklit edebileceğin hangisi ise yaparsın .

-Karnım ağrıyor çok üşüyorum sıtmalanıyorum filanda diyebilirsin ( Odaya girerken dik yürüme boynu bükük halsiz gibi görün )

-Başım ağrıyor felaket şekilde ağrı kesici içtim fakat fayda etmedi ( Odaya girerken hafiften gözlerini kız boynu bükük halsiz gibi görün )

-Bağırsaklarım bozuk gece 1 den beri 6 kere tuvalette girdim hala devam ediyor ( Odaya girerken pantolonu indirmeye kalk tamam bu şakaydı bunu geç )

Neyse aslında iş sana kalmış verdiğim 2 örnek faydalı olur sabah akşam tok karına kullan bunları yapacağın oyunculuk ile 1 günlük rapor alabılırsın ... İyi şanslar şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PI Exon -- 30 Aralık 2013; 9:03:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.