|
Bağlı ses aygıtı yok hatası
-
-
-
cevabınız için teşekkür ederim. ilgili sürücüyü yükledim. aygıt yöneticisinden elle seçip güncelleme yaptım. ancak malesef son aşamada kod 10 bu aygıt başlatılamıyor hatası geliyor. ses simgesinin üzerinde ise YÜKLÜ SES ÇIKIŞ AYGITI YOK yazıyor. şuan bilgisayarın kendi hoparlörleri ve kulaklık çıkışı aktif değil. usb ses kartını takınca onun uzerindeki çıkış aktif olarak kullanılabiliyor. fotoğraf ekliyorum. herhangi bir fikriniz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim
https://www.hizliresim.com/pc8ItX
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus00541 -- 25 Ocak 2021; 20:56:29 >
-
-
Benimde HP Notebook 15-bs045nt bilgisayarımda aynı sorun var. Ne yaptıysam olmadı. Hangi driver ı yüklediysem, hangi videoyu izlediysem, hangi forumu okuduysam fayda etmedi :( Yardım edebilecek birisi varsa çok sevinirim bende..
-
-
Tüm sürümlerini dedim hocam maalesef olmuyor. Başka bir çözümünüz varsa denemeye hazırım.. iki gündür gece gündüz bu sorunu çözmeye çalışıyorum. Hatta usb ses kartı siparişi bile verdim. En kötü onu deneyeceğim ve durumu paylaşırım..
-
daha önce çalıştığı zamana sistemi geri yükleyin.
-
burdan aygıtı elle yükle olacaktır
-
Elle nasıl yükleyeceğim hocam, kusura bakma çok basittir belki ama aygıt yöneticisinden kendim driverları seçerek yaptım olmadı. O gönderdiğin katalogtan Tempo driver update for IDT High Definition Audio CODEC 'i seçiyorum ama elle yükle de sanki inf dosyayı istiyor disketi var deyince. Farklı bir yerden mi yapmam lazım acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrC61 -- 26 Ocak 2021; 15:6:39 > -
geri yükleme açık olmadığı için onu da yapamıyorum :(
-
indirdiğin cab uzantısını sağ tuş klasöre çıkart den winrarla... sonra aygıt yöneticisinden o klasörü göster.... yada klasörün içine girip sağ tuş yükle de ... kur bilgilerini sağ tuş yükleden yükleyebilirsin .. hepsi inf dosyası
-
Detaylı anlatım için teşekkürler hocam ama maalesef gene olmadı :( Elle manuel de yükledim, sonrasında donanım ekle den disketi var deyip denedim onunda sonunda aşağıdaki
hatayı veriyor..
-
-
Hoparlör bozulmuş olabilir bende de aynı sorun var dı mümkünse başka bir hoparlör ile deneyin -
Birde windows kaç ona göre birşey atacağım -
Realtek I2S Audio Codec
Intel SST Audio Device (WDM)
Bunları yükeleyerek deneyebilirsiniz -
Oda olmadı hocam. Bende bilgisayarımı yenile seçeneği çıkmıyor..
-
ek2
-
Windows 10 hocam, laptopun dahili hoparlörü başkada harici hoparlörüm yok maalesef. Şimdi linux usb den deneyeceğim ordan ses alırsam yazılımsal sıkıntı demek ki. Oradan da ses gelmezse donanımsal demek ki diyeceğim artık..
Benzer içerikler
- asus format tuşu
- elektrik kesintisi sonrası modem çalışmıyor
- sqm nedir
- utorrent güvenilir mi
- kopyala yapıştır çalışmıyor
- bilgisayar hızlandırma
- laptop menteşe tamiri
- zyxel modem kurulumu
- iso dosyası nedir
- suya düşen telefon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X