Şimdi Ara

bağlantı zayıflığı donması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler, bgün bir tane laptop inceledim ilginç bi sorunu vardı
    1 hafta önce hard disk arızası olan toshiba satellite modeli bir laptop servise gitti geldi ve hard disk sorunu düzelmişti ve hard diske kurulum yaptım..
    kurulum sorunsuz bitti, driverler kurulumuda sorunsuz oldu ve bilgisayar kullanılabilir hale geldi..internete giriyor, işlemleri yapıyor vs
    kablolu ve kablosuz internette sorun yok gibiydi fakat modemin interneti zayıfladığı zaman ekran kilitleniyor, fare çaışmıyor, caps lock ışıkları yanmıyor..bana çok tuhaf geldi ve başka bir internet hattında denedim ve orada internet zayıfladığında direkt kilitlendi..kendi hattımda kablosuz bağladım ve çalışıyorken modem ayarlarından internet sinyalini zayıflatınca direkt kitlendi yine...ben anlayamadım, yani internet sinyalinin zayıflaması pc yi kitliyor ve hiç bişey hareket etmiyor, mecburen baştan başlatmak zorunda kalıyorum...
    böyle bi sorun yaşayan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim, ben anlamadım
    ayrıca pc ye hem Windows7 Home Premium kurdum ve sonra Windows7 Starter kurdum durum aynı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.