Şimdi Ara

Bağlantı Problemi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, iyi günler. İnternet hızı ve bağlantı hakkında bazı problemler yaşıyorum. Örnek vermek gerekirse, modemin wifisi kapalı tivibu bağlantısı kesik ve tek ethernet bağlantısı PC üzerinden bağlı bir şekilde dün akşam saat 7 gibi 3mbps gibi kendi hattıma göre ilginç hız testi rakamları alıyorum. Bu sorunla sadece bir iki gün boyunca karşılaşmıyorum genel olarak düşündüğümüz de sık sık bu problemleri yaşıyorum. İnternet kablo tesisatım daha yeni sayılır 3-4 sene öncesinde yenilenmişti ve yine aynı tarihte TT Fiber İnternet kutusu binaya bağlanmıştı. Ek belge olarak modem üzerinden aldığım bağlantı bilgisini aşağıda sizinle paylaşıyor olacağım. Yaşadığım sorunu sizinle özet olarak paylaştıktan sonra asıl sorumu fazla uzatmadan sizinle paylaşıyım. Modemim TTNET zamanında aldığım (en az 5-6 senelik cihaz olarak kabul edebiliriz.) ZTE H168N modeli. Sizce modemle alakalı bir sorun mu var ? Ayrıca Wifi üzerinden de 3-4 telefon bağlandığında yavaşlama ve erişim problemi yaşıyorum bunu da görünce kendimce modemin artık miladını doldurduğunu düşünüyorum. Splitter ve ona bağlı olan kabloları da farklı kablolarla denedim ancak sonuç yine aynı değişen bir şey yoktu. Sizin de düşüncelerinizi alabilir miyim sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ?

Bağlantı Problemi hakkında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.