arkadaşlar bağlantıyı usb kabloyla yapmak isteyenler driverını yüklemek zorundalar. ben daha yeni ericsson r520 usb kablo aldım fekat, bilgisayara tanıtmak için gerekli olan driverı vermediler. bunu da nternetten iki saatlik bir uğraşı sonucu zar zor bulabildim. ayrıca ericssonun siteside hiç yi hazırlanmamış. vesselam. yalnız bu hız canavar. valla bölgeden bölgeye değişiyo diyolar ama ben içerenköydeyim, bağlantı hızım prime time dışında 5 kbyte/sec.[^]
ee insan buldugu siteyi yazar bu telefonu almayi dusunen bizleri de mutlu mesut eder dimi ?
:) güzeL yazmışsın gprs_ci ama eğer teLEfon aLdıysan orjinaL CD sini we kabLosunu weren yerden aLsaydın daha iyi oLurdu .. Birçok TeLEfon yanında weriyor ..
SewgiLErimLe !! ..
bendeb aldım henüz bağlanamadım şunu nasıl hallettin bir yazarmısın. r520m data kaplosunu nereden buldun tam adres verrirmisin.şunu aşama aşama yazarmısın. haydarkaya@hotmail.com
ewet bana da lazım data kablosu..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by XanderCage</i> <br />ewet bana da lazım data kablosu.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
dostum istanbulda oturuyorsan anlatıyım.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by XanderCage</i> <br />ewet bana da lazım data kablosu.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
gprsci Dostum Ben SAmsundayim Bende R520 var ama data kablom yok simdi ben almak istiyorum nerden alabilirim anlatırsan sevinrim
Merhaba,
Bana da R520m için USB data kablosu gerekiyor. Nereden ve kaça bulabilirim?
GPRS'ciye: ERICSSON R520m'i bilgisyara tanıtmak için ericsson web sitesinden "MobilePhoneMonitor_R2A04_english" adlı programı indirip kurmalısın. İçinde R520m'in driver'ı da otomatik olarak yükleniyor. Ben bu programı notebookuma kurdum, sonra R520m'in Infrared portunu aktif hale getirip notebookun IrDA alıcının önüne koydum. Otomatik olarak Ericsson R520m olarak tanıdı ve ayarlarını aldı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme