|
Arkadaşlar merhabalar internette problemim varda hat zayıflamam baya çok fazla ve düşük upload alıyorum güncel verileri değerleri buraya bırakıyorum. ![]() Değerler bu şekilde telekomdan ekip geldi ankastre kutusuna baktılar ordan değerleri ölçtüler burda 60mbps down alıyosun dedi upload 8mbps dedi ama evime gelen değerler yukardaki gibi buna istinaden dedi eğer bir ek varsa o ekte sorun vardır dedi ona baktırmalısın dedi hattın tek bacak çalışıyor gibi dedi galiba normalde 2 damardan sinyal taşıyor ama burdaki bağlantıda yanlış bağlama var sanırım. ![]() Son olarak buna istinaden bende yapılmıcak birşeyi yaptım ankastre kutusunun içini açtım ama içersi adeta çorba gibi tek tahminim şu 3 port doluluk var gibi 3 ünden birisi sanırsam benim hattım ordaki bağlantı ile bu ekteki bağlantı eşmeli sanırım onunda resmini bırakıyorum. ![]() @HesaplıBilgi üstad bakarsan sevinirim :) Yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar fikirlerinize 2. fotodaki sol taraftan gelen siyah kablo işte bu ankastreden çıkan kablo evime gelirken cat6'ya ek yapıyorum burda bir sorun var gibi.. Şimdiden teşekkür ederim herkese arkadaşlar. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt