Şimdi Ara

Bağımlılık yapacak android oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçma bulduğunuz ama manyak gibi oynamaya devam ettiğiniz oyunlar da olur paylaşın gelsin.

Whiteout survival zaman geçirmek için güzel fakat sıradanlaştı hep aynı şeyleri yapmak sıkıyor arada balık görevi geliyor keyif aldığım kısmı o silmiyorum yine de.

Oil Era petrol çıkarma oyunu keyif aldığım oyunlardan biri ah şu drillin çarptığı kayalar olmasa...

Call of duty mobile hileden geçilmese de arada bir açıp oynuyorum bütün hd kaynakları indirdim oyun hafızada 29 gb yer kaplıyor... Diğerlerini de arada sırada işte...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mobil oyunlar artık sarmıyor ya (yaş 19) eskiden deli gibi her büyük yapım oyunu çokça oynardım şimdi metroda bile oyun oynayasım gelmiyor, ya mobil oyunlar demode oldu ya da ben değiştim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

yaş 19 çok erken bunun için beni o yaşlarda sarardı ben de bu hislerdeyim ama yaş kemale erdi : ) akıllı telefonlar ilk çıktığında mobil oyun gerçekten keyifli geliyordu yıl 2011 2012 falandı çok değişik hissettirmişti şuan en kral telefonu verseler sarmıyor değişim kaçınılmaz oluyor

• Asphalt 9

Ama zorlastikca en sonunda usanmak mümkün aylardir kasiyorum omg bıktım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boom Beach 3 sene sarmıştı.

• Dünyada belki ilk 10 dayımdır. hem birincisini hem ikincisini ilk çıktığından beri oynarım 2 ncisini halen aktif olarak oynuyorum...

Bağımlılık yapacak android oyunlarıplay.google.com
    Plants vs Zombies™ 2 - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.pvz2_row&hl=tr&gl=US
  • Pianista. Klasik müzik oyunları olan tuş gediğine oturunca basma tarzı oyunların bana kalırsa çok bilinmeyen babası. Uzun zamandır oynamaktayım bence müthiş zevkli oyun

Bağımlılık yapacak android oyunlarıplay.google.com
    Pianista - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.superb.pianista&hl=tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bağımlılık yapacak oyun !
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Raid Shadow Legends

3 sene önce falan bi oynamaya başlayıp sonra bırakmıştım. 4 ay önce yine aklıma düştü, o zamandır oynuyorum. Her gün giriş yapıldığında ödül veren, enerjiyle çar kasabildiğiniz sıra tabanlı bir oyun. Ama karakter tasarımları, skiller vs. çok güzel. Hikaye pek yok ama yine de sarıyor baya. Redditte youtubeda baya bilgi, video vs. bulabilirsiniz.

• Subway Surf

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.