Şimdi Ara

Bağımlı olmadan lol oynamak ve lolün beynin analiz ve sentez yetisini düşürmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir aşırı lol oynamaya başladım.Bu süre zarfında her şeyden çabuk sıkılmaya biraz zoru görünce hemen vazgeçme gibi huylarım çoğaldı. İnternet de bununla ilgili bir kaç yazı okuduktan sonra bilgisayar oyunlarının insanı sürekli -ÇABUK VE YÜZEYSEL DÜŞÜNMEYE İTTİĞİNİ-öğrendim. Lolde de hep yaptığımız bu değil mi?aniden ve çabuk karar verip uygulamamız isteniyor.Derslerdeki başarısızlığın asıl sebebi aslında lol veya pc başında geçirdiğimiz uzun zaman değil.Bu oyunları oynarken ki BEynin kaybettiği ANALİZ VE SENTEZ yeteneği bu yüzden üzerinde durmamız gereken bir şey olduğu zaman beceremiyoruz hemen sıkılıyoruz.Bu konuda yapılması gereken tek bir şey var o da 3 pcden en azından böyle basit oyunlardan uzak durmak.

EDİT:Arkadaşlar kendimi övmeyi sevmem ama gelen cvblar üzerine yazma gereği duydum kpssden 94 puanla Devlet memuru oldum halen çalışmaktayım.Ayrıca Tükçe öğretmenliği son sınıftayım yani velhasıl kelam başarısız bir öğrenci sayılmam.Üsteki birkaç cümleyi okuduğum bir çok makale ve düşünceden toplayarak sonucu yazdım.Tabii ki benim yazım nacizane kendi fikrim fikrim olup bir uyarı niteliğinden öteye gitmemektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easymen -- 8 Nisan 2014; 11:58:53 >

• Bende böyle bir sorun y OK.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsi sorunlarını lol e bağlaman..

• Online oyunlarin beyin gelisimine, hizli ve dogru karar vermeye faydali oldugu soyleniyordu?

• Bir kere de ben cahilim deseniz Aynen Lol yüzünden derslerinde başarısızsın.

• Hep amerikanın oyunları arkasında kim var israil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Best Feeder TR

Hep amerikanın oyunları arkasında kim var israil...

Hep afk ve troll :S

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lys hazirlaniyorum, sadece haftasonlari, bide tatil gunleri oynuyorum(az sayilmaz), hicbir yan etkisi yok

• Güzel konu. Buradakiler yorum yaptığı insanı ne kadar tanıyorda yorum yapabiliyor bilmiyorum. Dikkate bile almayın bunları hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam tersine, moba oyunlar karşılaşılan ani sorunlara hızlı çözüm bulma ve sorunlara farklı açılardan bakma yetinizi geliştirmeye, fps oyunlar ise bir şeye daha uzun süre konsantre olabilmenize yardımcı olur. Bunun yanı sıra yabancı dil öğreniminde de derslerden bile daha çok etkili olduğu durumlar vardır.
  • Oynadığım oyunlar bana hep katkı sağladı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajlara bak.

• Bence tek olumlu yanı yabancı biriyle samimi bir ilişkiniz olursa dil için katkıda bulunursunuz. Ama olumsuz yanı çok fazla. Kesinlikle öğrencilerin dikkatini dağıtıyor. Bence çoğunuz gece oturup, sabaha kadar oynamayı düşünmüyor değilsinizdir.
  • Kendimi bildim bileli oyun oynarım.Bu oyunun insanı kolaya alıştırması gibi bir yan etkisi kesinlikle var.Eğri oturup doğru konuşmak lazım.
  • Düz mantık hayat kurtarır.

Bilen bilir
  • Yav he he hızlı düşündüğümüz için basit düşünüyormuşuz.
    Tam tersine en kısa sürede en mantıklı durumu düşünmeyi öğretiyor bu yüzden iyi bir beyin jimnastiği yapıyor.
    Onun dışında pek bir yararı yok.
  • katılıyorum buradaki kaç arkadaş akademik seviyede çalışmalar yapıyor bilmiyorum ama ben de bu yönde kötü etkilediğini düşünüyorum.
  • İnsan gibi oynarsanız bir şey olmaz. Her şeyi de kafaya takmayın az keyfinize bakın. Yedikleriniz hormonlu, kanser yapıyor. Cep telefonları ve wifi sayesinde her gün yüksek miktarda radyasyon alıyoruz. Havada ki CO2 miktarı sağlıklı seviyenin çok üstünde vb... Napak ölek mi?
  • Tam oturmuş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.