Şimdi Ara

Bağımlı olmadan lol oynamak ve lolün beynin analiz ve sentez yetisini düşürmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana kalırsa tam tersi bi etki yapıyo. İyi bi oyuncuysan oyunu biraz daha kompleks şekilde düşünürsün. O ordan gelirse bu burdan çıkarsa ben naparım. Adam gang gelir sen de güzel bi oyun yaparsın. Bunlar bana göre beyni düz düşünmeye değil kompleks düşünmeye itiyo. E tabi bronz oyuncusu da böyle düşünmüyo o yüzden bronzda. Biraz seviyeyle ilgili bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingladyo

Valla adam hem lol oynadı hemde ders çalıştı 470 puan çıkarmıştı.

not:arkadaşım.

Günde 5 maç atıyodu valla ben hala anlayamadım nasıl çıkardığını.

Puhahaha istemsiz güldüm. Neden güldüm bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

Orijinalden alıntı: Ahtapots

Zoru görünce vazgeçmeye başladıysan sürekli 20 de ff veren tiplerdensin ozaman.

dakika 20 212 farm 6-0 oynayan jax varsa oyunu kazanmaya bile ugrasmam ya afk kalirim ya da ff .

Yavhehe

• quote:

Orijinalden alıntı: smashx

quote:

Puhahaha istemsiz güldüm. Neden güldüm bilmiyorum

Gülmek istemişsindir ondan gülmüşsündür ama gülememişsindir öle olduğu için zevk almışsındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaiTJerome

quote:

quote:

dakika 20 212 farm 6-0 oynayan jax varsa oyunu kazanmaya bile ugrasmam ya afk kalirim ya da ff .

Yavhehe

ya he he nedir arkadaşın dediği gayet mantıklı siz mucize mi bekliyorsunuz ya da bilmediğimiz bir şey varsa söyleyin aydınlanalım
  • Hızlı düşünmek sentez yeteneğini falan azaltmaz.Beyinin bir kısmını geliştirdiğiniz de bu diğer kısımları kötü yönde etkilemez.Hadi LoL'ü geçtim süreli satrançta saniyeler içerisinde 3-4 hamle sonrasını düşünmek zorunda olan insanlar var.Bu insanlara neden birşey olmuyor ? Ayrıca sıkılma,bıkma olayının analiz-sentez ile bir alakası yoktur.Daha çok kişilikle ve irade ile ilgili bir olay.
  • sinir ve stres yaptığına adım kadar eminim.

bağımlılık olayı zaten var. knight oynayan arkadaşlar çok daha iyi bilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: easymen

quote:

Orijinalden alıntı: SaiTJerome

quote:

quote:

Yavhehe

ya he he nedir arkadaşın dediği gayet mantıklı siz mucize mi bekliyorsunuz ya da bilmediğimiz bir şey varsa söyleyin aydınlanalım

SoloQ da emin ol her zaman oyunu throwlarlar.

• quote:

Sbs zamanlarında her türlü oyunu oynadım, 468 ortalama vardı

Çok Oynamasam çok daha iyi olur muydu? -Evet
    Pişman mıyım? -Hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Tam tersine, moba oyunlar karşılaşılan ani sorunlara hızlı çözüm bulma ve sorunlara farklı açılardan bakma yetinizi geliştirmeye, fps oyunlar ise bir şeye daha uzun süre konsantre olabilmenize yardımcı olur. Bunun yanı sıra yabancı dil öğreniminde de derslerden bile daha çok etkili olduğu durumlar vardır.

katılıyorum ve oynama süresinin max 2 saat olucağını düşünüyorum nedeni ise beynin yorulması

• Olaya yarar zarar olarak bakarsanız hayatta zevk aldığınız herşeyin bir zararını bulur çıkarırım. Herşeyi ayarında yapıp-kullanmanın hiçbir zararı olmaz.
  • Ortaokulda eve gelip ya tv izler ya kitap okur (fantastik romanlar) ya da bilgisayar oynardım. Sınav öncesi defter açıp bakmazdım, denemelerde okulda genelde 7-13. Arası olurken SBS'de 487 ortalama yaptım. O beni denemerde geçen kişiler sabahtan aksama kadar inekleyip 480 civarı aldılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 10 yasimdayim sutumu ictim ama annemi kandirip lol oynuyorum hayat bilgisi dersim cok iyi amaa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun hızlı olduğu için karşındaki de insan olduğuna göre karşındakinden bir adım öne geçmen için HIZLI ANALİZ EDİP ÇABUK KARAR vermelisin.senin dediğinin tam tersi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Şahsi sorunlarını lol e bağlaman..

+1 lol sayesinde reflekslerim gelişti ve daha rahat karar veriyorum diyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.