arkadaşlar 1 hafta önce yaylaya çıkıyodum şeftali suyu bagajdaydı baktığımda dökülmüştü temizledim fakat 1 hafta sonra arabada iğrenç çürük bir koku yayılmaya başladı bu arada aracım chevrolet captiva arka koltukları kaldırdım basamakların altına sızmış temizledim arkada acil yardım cantasının olduğu hazneyi komple söktüm arabanın sac kısmına kadar geldim pamuklara yapışmıştı temizledim artık temizlemediğim bir yer kalmadı fakat hergün havalandırdığım halde hala kokuyor buna bi çözüm bulabilirmiyiz arkadaşlar acil yardımınız lazım
Aksesuarcıdan keskin bi koku al iyice boğ aracın içini. Bide şu zaman ayarlı oda kokularından yerleştir bagaja 9 dakikaya kur zaten o kokuyu bastıracaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Mono Italiano
Aksesuarcıdan keskin bi koku al iyice boğ aracın içini. Bide şu zaman ayarlı oda kokularından yerleştir bagaja 9 dakikaya kur zaten o kokuyu bastıracaktır.
100 TL verip, oto kuaförde iç temizlik yaptırmanız daha mantıklı olur. Havalandırmakla falan olacak gibi değil.
Şeftali kokusunu bilmiyorum da arka koltuktan sol ön koltuğun altına şarap dökülmüştü. Ben o kadar pis bir koku hatırlamam, durdukça acısı çıktı.
quote:
Orijinalden alıntı: BmCpRo827
100 TL verip, oto kuaförde iç temizlik yaptırmanız daha mantıklı olur. Havalandırmakla falan olacak gibi değil.
Şeftali kokusunu bilmiyorum da arka koltuktan sol ön koltuğun altına şarap dökülmüştü. Ben o kadar pis bir koku hatırlamam, durdukça acısı çıktı.
Alıntıları Göster
böyle durumlar için bagaj havuzu iyi koruyabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: onboardx
böyle durumlar için bagaj havuzu iyi koruyabiliyor.
Alıntıları Göster
oto kuaför en mantıklısı...
quote:
Orijinalden alıntı: mekatronikçi
oto kuaför en mantıklısı...
Alıntıları Göster
Allah süt dökülmesinden korusun şeftali dediğiniz nedir ki ?
quote:
Orijinalden alıntı: arabaci_58
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar bundan sonra bagaj havuzu almayı düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: 5655
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar bundan sonra bagaj havuzu almayı düşünüyorum
Alıntıları Göster
protex sıvı sabunu sulandır cam sil şişesinin içine koyup her yere sık
quote:
Orijinalden alıntı: akula06
protex sıvı sabunu sulandır cam sil şişesinin içine koyup her yere sık
Alıntıları Göster
meyve suyunun sızdığı yerleri halı yıkama makinasıyla yıka kurut güzelce havalandır veya oto kuaförde temizletebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Chelioss61
meyve suyunun sızdığı yerleri halı yıkama makinasıyla yıka kurut güzelce havalandır veya oto kuaförde temizletebilirsin
Alıntıları Göster
Probleminizi 100 liraya yaptıracağınız basit oto kuaför işlemi gidermez malesef. Piyasada 200 - 350 TL aralığına yaptırabileceğiniz gerçek anlamda "Detaylı İç Temizlik" işlemi probleminizi çözecektir. Bu işlemi yaptırırken mutlaka kokudan kurtulma garantisi alıp öyle yaptırın. Aksi taktirde paranız boşa gider. Ankara'da iseniz yardımcı olmaya çalışırım.
quote:
Trabzon dan dönerken bizim de Alfa Romeo 156 nın bagajına süt dökülmüştü, ne koku ama!
O kadar etkilenmişim ki nerde siyah 156 görsem o koku gelir burnuma
quote:
Orijinalden alıntı: esmerce
quote:
Trabzon dan dönerken bizim de Alfa Romeo 156 nın bagajına süt dökülmüştü, ne koku ama!
Süt niye öyle koku yapıyoki. Ekşi bi kokumu çürük bi kokumu ?
quote:
Orijinalden alıntı: SanalFare
quote:
quote:
Süt niye öyle koku yapıyoki. Ekşi bi kokumu çürük bi kokumu ?
Bu koku anlatılmaz yaşanır. Geçen kış arka koltuğun döşemeye döküldü, ne yapmadık, ne denemedik. 7-8 ay geçti ama koku bildiğin sindi araca. Bilmeyen biri oturduğu zaman rahatsız olmuyor şuan ancak ben direkt alıyorum kokuyu. Bir düşünürün dediği gibi, süt döküldüyse ya satacan, ya yakacan.
treabacks
kullanıcısına yanıt
Bir düşünürün dediği gibi, süt döküldüyse ya satacan, ya yakacan.
baya bir zararı var demekki üzerine söz söylenmiş
quote:
Orijinalden alıntı: Gestapo
Bir düşünürün dediği gibi, süt döküldüyse ya satacan, ya yakacan.
baya bir zararı var demekki üzerine söz söylenmiş
konuyu açan, detailingturkey.net girin birde ordan yardım isteyin büyük ihtimal yardımcı olurlar kendiniz halledebilirseiniz ucuz yollu...
quote:
Orijinalden alıntı: darkblue2828
konuyu açan, detailingturkey.net girin birde ordan yardım isteyin büyük ihtimal yardımcı olurlar kendiniz halledebilirseiniz ucuz yollu...
Alıntıları Göster
bagaj havuzu lazım demek
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
bagaj havuzu lazım demek
Alıntıları Göster
Yalan olmasın ama; "birine kastınız varsa aracının havalandırma kanallarına süt dökün" vb birşey yazılmıştı hatta foruma ((:
quote:
Yalan olmasın ama; "birine kastınız varsa aracının havalandırma kanallarına süt dökün" vb birşey yazılmıştı hatta foruma ((:
İntikam yöntemi he yazdım bi kenara
quote:
Orijinalden alıntı: SanalFare
quote:
İntikam yöntemi he yazdım bi kenara
boşver intikam iyi birşey değildir, kötü insan illa birinden belasını bulacaktır zaten.