Şimdi Ara

bagaj yardimi lazimmm:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar, kac gündür internette arastiriyorum ama problemime bi care bulamadim..

umarim burda yardimci olursunuz bana...

kisin pegasusla annem gelcek türkiyeye yanima, bende kizima oyun mutfagi alicam annem almanyadan getircek...

oyun mutfak bu:

http://www.ebay.de/itm/400448342025?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

sizce annem bunu sorunsuz getirebilirmi? ben kartonuyla birlikte getirsin istiyorum, mesela kartonu gazeteyle falan sarsak gözükmicek sekilde olurmu? bunun kilosu ca 5kg falan..

fikri olan arkadaslar yardim ederse coook sevinirim...

kac gündür basim sisti ama cevap bulamadim...

simdiden tsk ederimmm

• bu oyuncağın ebatları ne. o çok önemli. uluslararası kurallar gereği, KABİN BAGAJINIZ; 8 kiloyu ve 20 ye 40 a 55 cm ebatlarını geçmemek ve ve oyuncakların içinde plastik, oyuncak, minyatür bile olsa sivri uçlu bıçak vs şeyler olmamak zorunda.kilonun 5 olduğunu söylemişsiniz. burada problem yok, eğer ebatlar bu ölçüleri bir iki santimetreden fazla aşıyorsa, ezilmeyecek bir şekilde ambalajlayıp, cheek in sırasında, üzerine kırılacak eşya etiketini yapıştırıp bağaja vermenizi öneririm.uçağın bagajında eşyanızın üstüne, 300-500 kilo yük gelmesi kuvvetle muhtemeldir.
    bir kere daha tekrar edeyim; eğer uçağın bagajına verilme ihtimali varsa,ezilmeyecek bir şekilde ambalajlanmasının sağlıklı olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahrı -- 29 Eylül 2013; 11:42:11 >
  • yok el bagaji olarak düsünmüyorum, ucagin bagajina verilcek, 5kg ama karton ölcücü asaga yukari 1m ye 1m falandir derinlik 30 cm falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamond83 -- 29 Eylül 2013; 13:58:05 >
  • O zaman, türkiyedeki kargo şirketleri gibi, desimetrekup üzerinden fiyatlandiracaklardir, birim fiyatları bilmiyorum ama -------1 metreye bir metre yani bir metreküp bir bagajim var, ağırlığı tahmini 5-6 hatta 7 kilo. Ambalajla beraber---atiyorum, berlinden ıstanbula bagaj parası ne tutar diye pegasusa cevap alıncaya kadar israrla bir kaç defa, önce mail atarsınız.bu arada bir kaç kere de telefonla sorun.gelen cevabın da çıktısıni alıp almanyaya ulastirin. Tahminim ürün bedeli civarında bir ekstra bagaj parası çıkartırlar.size bol şans diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladim:) ben en iyisi kartonla degilde, bavolun icine sikistirmasini söylim anneme, havalaninda problem cikmasin sonra...

yardimin icin tsk ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.