Şimdi Ara

Bad sector icin degisim yaparlar mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayari Vatana goturdum anakart isinmasindan ve ön jak girisleri calismadiginidan.

Ama soyle bisey oldu biraktiktan sonra adam beni aradi ve Windows acilmiyor dedi.Ben biraktigimda Windows sorunsuzdu adam bad sector olabilir vs. dedi.Eger oyle biseyler varsa biz sizi bilgilendirecegiz dedi.

Sorum su HDD de bad sector varsa teknik servise tamire mi gonderilir yoksa direk degisim mi yapilmak zorundadir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cooler Master: CM 690 III**Enermax NAXN ENM750AWT 750W**ASUS P8P67 PRO (B3 Rev.)**Intel® Core™ i5-2500K 3.30 GHz (4.30 GHz/1.20 V)**Sunbeam Core-Contact Freezer Ultra**Gigabyte R9 290 3X Windforce OC
    Samsung SyncMaster 2343 (BWPlus / BWXPlus) Digital**SAMSUNG 840 Pro SATA III SSD 512 GB**OCZ Vertex 4 SATA III 2.5" SSD 128 GB**SAMSUNG HD103SJ F3 Spinpoint 1 TB**WD Caviar Green WD20EARS 2 TB
    Seagate Barracuda ST31500341AS 1.5 TB**SAMSUNG HD502HJ F3 Spinpoint 500 GB**WD My Book Home Edition 500 GB **Hitachi Deskstar 7k2000 2 TB**Seagate Expansion 1TB 2,5" USB 3.0**Plextor PX-820A
    G.Skill RIPJAWS-X 2x2 GB DDR3 1600 Mhz**G.Skill RIPJAWS-X 4 GB DDR3 1600 Mhz**TP-LINK TD-W8951ND 150 Mbps**SilverStone FM121B 12cm**AKASA "Viper" 12cm x3**AKASA "Viper" 14cm x2
    Thermalright X-Silent 14cm**Cooler Master Silent Fan 12cm**Cooler Master Megaflow 20cm**Aerocool Touch 2000 Dokunmatik Fan Kontrolcü**LOGITECH-Z5500**LG 47LA660S
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmm1716

Bad sector varsa direk değişim yapılır.

Anladim hocam tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni aldıysan hddyi değişim olur, diğer türlü servise gidiyor.Benim samsung marka diskimde de bad sector oluşmuştu.Garantisi de bitmemişti yaklaşık 6 ayı vardı.1 ay serviste oyaladılar beni.Yapamadılar ve değiştirmediler de.Gerçi benim aldığımda 500gb modeller 80-90 liraydı.Faturada 82 lira gibi bişeydi.Bu hdd fabrikalarını su basması olayından sonrasına denk geldiği için hdd fiyatları epey pahalıydı ben servise verdiğimde.Tabi bir de samsung hdd işini sanırım seagate e bırakmıştı.Adam samsung marka yok diğer markaları isterseniz fark ödeyerek alın demişti.Mecbur fark ödeyerek wd almıştım söve söve.Samsung-seagate olayından dolayı bana bedavaya bir 500gb seagate vereceklerini ummuştum gitmeden.Vatana o zamandan beri kıl kaparım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.