Şimdi Ara

BAD COMPANY 2 '1' NUMARA ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  BAD COMPANY 2 '1' NUMARA ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

DICE tarafından geliştirilip, EA tarafından dağıtımı üstlenilen FPS oyunu Battlefield: Bad Company 2, PC'deki liderliğini sürdürüyor. Valve'ın online satış ağı Steam'in en güncel verilerine göre, 4-10 Nisan tarihlerini kapsayan haftada en çok satan oyunlar belli oldu.

01.Battlefield: Bad Company 2
    02.Borderlands
    03.Call of Duty: Modern Warfare 2
    04.Mount & Blade: Warband
    05.Left 4 Dead 2
    06.Just Cause 2
    07.The Settlers 7: Paths to a Kingdom
    08.The Settlers 7: Paths to a Kingdom Gold Editon
    09.Dawn of War II: Chaos Rising
    10.Plain Sight

BAD COMPANY 2 '1' NUMARA ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

FOREVER BATTLEFIELD

• Real-Gamer bu oyunu ALMAYACAĞIM azmine hayranım ama
  • tabi 1 numara olacak daha iyisimi var
  • Eyvah başladı yine...
  • Yiğidi öldür hakkını yeme.

Eğer BC2 bundan 5 ay sonrada satış listelerinde 3. olursa o zaman lider diyebiliriz.
  • Ya tamam oyun güzel. Online oyun. Seveni çok. Fanatiğide çokmuş Oyun çıkalı daha ne kadar oldu. İyi oyun olduğu için bu hafta ve bundan sonraki haftalarda bir numara olmaya devam edecektir. Önemli olan Toplam satış tutarı. Bence suan piyasada altarnetifi yok. Ama Bazı arkadaşlar MW2 ile karşılaştiriyor. Eğer karşılatırma yapilacaksa, Mesela iki oyunun ilk bir ay içindeki satış rakamına bakın. (Tabi MW3 eğer çıakcaksa, bu rakamlara tekrar ulaşamaz.Millete resmen işgence ettiler.) MW2 için beni fazla idare etmez demiştim. En fazla 2-3 ay oynarım diyordum. öylede oldu. Ama hacker vb. olaylardan dolayı. Meyer 2-3 aydan fazla götürürmüş. BC2 den zevk almak için doğru ortamın olması gerkiyor. Takım arkadaşlarınız işe yaramazsa pek eylenceli olmuyor. BC2 deki oyun modları bence geliştirilmeli. Conquest oynayım diyorsun. Adam bulamıyorsun. Rush oynayayım diyorsun. Bol bol adam var. Amaca uygun hareket etse oynayanlar çok güzel olacak. Ama milletin sniper tutkusundan dolayı 10 oyundan 5 tanesinden zevk alıyorsun. Hele baız haritalar var. Atack takımındayken giriş gerçekten çok zor oluyor. Adamlar 1-2 deniyor. Daha yarısına gelmeden pes edip Recona dönüyorlar.

Teşke BC 2 deki hava araçarına BF2 gibi önem verelermiş. Şimdiden BF3 ü beklemeye başladım. Bf2 den sonra BC2 bence atıştırmalık olmuş. Ana yemek ise BF3 olacak inş.

• Dediactive server yüzünden mw2 den nefret ettim game loby clased yazısından midem bulandı...... çoçukları kamyonla para kazandı servere oyuncular üzerinden kuruyorlar bir yerlerine server açmak zor geldi .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun mart ın 5 inde çıktı ve şimdi Nisanın 13 ü 1 aydır zirvede bundan sonraki aylara bakacağız
  • Yalnız MW2 hala çok satıyor. DLC de gelecek. Bir de 49.99$'lık fiyat etiketi ile indirim yapılarak satışa sunulursa BC2'yi de sollar. Görünen köy kılavuz istemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Yiğidi öldür hakkını yeme.

Eğer BC2 bundan 5 ay sonrada satış listelerinde 3. olursa o zaman lider diyebiliriz.

• ben önce bc2 aldım sonra mw2 aldım :)
  • bu oyun parasını sonuna kadar hak ediyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.