Şimdi Ara

BACK TO KARKAND HARİTA PAKETİ LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar BF3ün limited edition sürümü var online kodu kulllandım ayrıca back to karkand harita paketini indirdim 1326 mb idi. Fakat oyunda multiplayer bölümüne geldiğimde harita paketi çıkmıyor ? Bölge kodu 2.bölge pal lütfen yardım edin neden kaynaklanıyor bu sorun ? Ayrıca psn hesabımı zamanında uk diye açtığımı hatırlıyorum yani uk'da avrupa sanırım ? psn hesabımın ayarını değiştirip türkiye yapabilirmiyim ? belkide bu sorundan kaynaklanıyor lütfen yardım!!

• harita paketini indirdin kurdun oyuna girdin multiplayer kısmına gelip b2k haritalarından(strike at karkand,wake islan,gulf of oman,penisulin)haritalardan birine girmeye çalıştın ve hata verdi girmedin dogrumu anlamışım yoksa bu sıralamada eksik yaptıgın bir şey var mı?

bildigim kadarıyla psn hesabının ülkesini degiştiremiyorsun ama uk ise zaten Tr ile aynı pal 2. bölge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 3 Ocak 2012; 14:52:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

harita paketini indirdin kurdun oyuna girdin multiplayer kısmına gelip b2k haritalarından(strike at karkand,wake islan,gulf of oman,penisulin)haritalardan birine girmeye çalıştın ve hata verdi girmedin dogrumu anlamışım yoksa bu sıralamada eksik yaptıgın bir şey var mı?

bildigim kadarıyla psn hesabının ülkesini degiştiremiyorsun ama uk ise zaten Tr ile aynı pal 2. bölge

Hayır dediğiniz haritalar zaten mevcut. Ben back to karkand haritasını indirdim ve multiplayer kısmına gelip seçmek istedim ama öyle bi harita mevcut değil o kısımda. Yani benim aradığım back to karkand haritası.
  • hocam back to karkand harita degil harita paketidir içinde yukarıda yazdıgım 4 harita, bir kaç araç ve yeni silahlar vardır indirip kurdugunuzda oyunda bunlar açılır

bu paketin bi çok kişi tarafından alınma sebebi bu 4 haritadır bf2 nin en çok oynanan ve begenilen haritalarından 4 düdür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hangi silahları verdiğini biliyor musun?Biliyorsan paylaşabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora4272

hocam hangi silahları verdiğini biliyor musun?Biliyorsan paylaşabilir misin?

famas - g53 - qbb95 -qbu88 -pp-19 - l85a2 -qbz95b -mg36 -l96 - mk3a1

ama bunlarıda açman gerekiyor
  • quote:

hocam back to karkand harita degil harita paketidir içinde yukarıda yazdıgım 4 harita, bir kaç araç ve yeni silahlar vardır indirip kurdugunuzda oyunda bunlar açılır

bu paketin bi çok kişi tarafından alınma sebebi bu 4 haritadır bf2 nin en çok oynanan ve begenilen haritalarından 4 düdür

Salih kardeşim akşam çoşuyoruz gene düşmanları patlatıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir tek l85a1 hatırlıyorum zaten bu silahlar direk açılmıyor belli baslı yapmanız gereken şeyler var onlari yaptıktan sonra açılıyorlar ornek:20kere arac tamır edip 1kerede araç tamir ekipmanıyla adam öldürecen gibi
    menüde assigments diye bir sekme olacak orada hangi silah icin neler yapmanız gerektigi yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea_wanted

quote:

harita paketini indirdin kurdun oyuna girdin multiplayer kısmına gelip b2k haritalarından(strike at karkand,wake islan,gulf of oman,penisulin)haritalardan birine girmeye çalıştın ve hata verdi girmedin dogrumu anlamışım yoksa bu sıralamada eksik yaptıgın bir şey var mı?

Hayır dediğiniz haritalar zaten mevcut. Ben back to karkand haritasını indirdim ve multiplayer kısmına gelip seçmek istedim ama öyle bi harita mevcut değil o kısımda. Yani benim aradığım back to karkand haritası.

batlogta görünüyormu pekii ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

quote:

hocam back to karkand harita degil harita paketidir içinde yukarıda yazdıgım 4 harita, bir kaç araç ve yeni silahlar vardır indirip kurdugunuzda oyunda bunlar açılır

aynen ertürk kardeşim geçen günkü mevzu hala aklımda :) adam arkandan gelmiş tam bogazına sarıldı dayamış bıcagı o an gördüm verdim mermiyi son anda :) şans işte ama iyi oluyor böyle iletişim halinde oynamak birde şu ses daha net olsa tadından yenmeyecek

yalnız bu gün biraz gecikebilirim salona gidicem 10 gün aradan sonra :) tabi bir mani çıkmazsa inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

quote:

aynen ertürk kardeşim geçen günkü mevzu hala aklımda :) adam arkandan gelmiş tam bogazına sarıldı dayamış bıcagı o an gördüm verdim mermiyi son anda :) şans işte ama iyi oluyor böyle iletişim halinde oynamak birde şu ses daha net olsa tadından yenmeyecek

yalnız bu gün biraz gecikebilirim salona gidicem 10 gün aradan sonra :) tabi bir mani çıkmazsa inşallah

Aynen ya ben birakmistim kumandayi oldum diye son anda baktim bicagi yemedim kurtaricim oldun abi iletisim olunca kimse dayanamiyo ki karsimizda birde kesinlikle biraz daha net olsa kesilmese su sesler daha da guzel olacak.

Zaten bende biraz gec girerim eve gelince isim var biraz ayrica birazda dinlenecegim

• özellikle tanklara ayni anda saldirınca çok etkili oluyor düşmanda şok oluyor :)
    aksam görüşürüz kardeşim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea_wanted

Evet arkadaşlar BF3ün limited edition sürümü var online kodu kulllandım ayrıca back to karkand harita paketini indirdim 1326 mb idi. Fakat oyunda multiplayer bölümüne geldiğimde harita paketi çıkmıyor ? Bölge kodu 2.bölge pal lütfen yardım edin neden kaynaklanıyor bu sorun ? Ayrıca psn hesabımı zamanında uk diye açtığımı hatırlıyorum yani uk'da avrupa sanırım ? psn hesabımın ayarını değiştirip türkiye yapabilirmiyim ? belkide bu sorundan kaynaklanıyor lütfen yardım!!

BLES kodu olayindan dolayi bi sorun olmus olabilir, biz oyunu Hollanda hesabi ile aldik, benim kendi hesabim da Hollanda hesabi, aksam Amerikan hesabimla denerim nasil oluyor bende de hata veriyor mu diye
  • quote:

Çok teşekkür ederim bu cevabı bekliyordum. Back to karkand'ı harita ismi diye biliyordum ? Söylediğiniz bu paketler yüklenmiş durumda o zaman sorun yok.

Lütfen psn ekleyin arkadaşlar ea_wanted

herkese iyi oyunlar.

• b2k harita değil bir paket içinde 4 harita var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.