Şimdi Ara

Bacakta uyusma neden olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dun geceden beri bacaklarimda uyusma var. Dun 5-12 saatleri arasinda otobusteydim, indigimde bacaklarim uyusmustu, yurumede bir sorun yoktu ama hissediyordum uyustugunu. Ilk basta 7 saat yolculuktan dolayi olmus olabilecegini dusundum ama hala gecmedi, zaten son 1 senedir 30. yolculugum neredeyse. Suphelendim durumdan ve nedenlerine bakiyim dedim, bel fitigi , akciger kanseri, beyin damar tikanikligi vs. yaziyor. Yani hepsi ciddi hastaliklar. Sigara kullaniyorum 6 yildir, bundan dolayi gitmeye korkuyorum bana akciger kanserisin diyecek diye. Tum belirtileride var suanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schwifty -- 8 Haziran 2012; 13:50:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun dostum doktora görünmelisin bence her ihtimale karşı

• quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Arkadaslar dun geceden beri bacaklarimda uyusma var. Dun 5-12 saatleri arasinda otobusteydim, indigimde bacaklarim uyusmustu, yurumede bir sorun yoktu ama hissediyordum uyustugunu. Ilk basta 7 saat yolculuktan dolayi olmus olabilecegini dusundum ama hala gecmedi, zaten son 1 senedir 30. yolculugum neredeyse. Suphelendim durumdan ve nedenlerine bakiyim dedim, bel fitigi , akciger kanseri, beyin damar tikanikligi vs. yaziyor. Yani hepsi ciddi hastaliklar. Sigara kullaniyorum 6 yildir, bundan dolayi gitmeye korkuyorum bana akciger kanserisin diyecek diye. Tum belirtileride var suanda.

Geçmiş olsun. İyi bir doktora biran evvel muayene olmanızı tavsiye ederim. Bazı hastalıkların belirtileri birbirine benzer ve bir hastalığın tüm belirtileri kendinizde var diye kesin o hastalık olucak diyede kaide yok. Mesela bende böbrek yetmezliğinin tüm belirtileri vardı ama sadece kum döktüğüm belirlendi. Şuan boyun fıtığım var ve bazen benimde ayak parmağımda uyuşma oluyor tüm bacağa vurmuyor. Belki bel fıtığı olabilir sizinkisi. Çok geç olmadan muayene en akıllısı olur. Geçmiş olsun tekrardan.

• Cok tesekkur ederim arkadaslar. Bu aksam uyusma tum vucuta yayildi , dayanamadim acile gittim hemen kan ve idrar verdim, tomografi cektiler. Sorunum bobreklerdeymis. 10 gunluk diyet uygulayacaksin dedi doktor, cay,kahve,meyve suyu hepsi yasak gunluk 4 lt su icmem gerekiyor. Duzelirsin fazla ciddi birsey yok dedi. Aman diyim arkadaslar suyu eksik etmeyin hayatinizdan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.