Şimdi Ara

babylon v 7.0.0.13 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aşu babylon v 7.0.0.13 nasıl kullanılıyor elimde bir sürü sözlük var kurdum hiçbirinde sonuç göstermiyor deli ediyor beni sadece sonuçları ve sözlükleri sıralıyor okadar yardım ederseniz sevinirim

• Google de "babylon resimli anlatım" olarak aratırsan rahat bulursun kullanım şeklini.
    Saygılarımla.
  • kardeş ben uzun yıllardır kullanıyorum bu proğramı ama malesef bu sefer adam akıllı çuvalladım emin ol dediğinde aklıma geldi ama sonuç alamadım bilen varsa yardım ederse sevinirim sağolun
  • Benim de başıma geldi bu olay ama işin içinden çıkamadım. Sözlükleri gösteriyor ama sonuçları göstermiyor değil mi? Tekrar tekrar kaldırdım kurdum ama yine olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kişi

arkadaşlar aşu babylon v 7.0.0.13 nasıl kullanılıyor elimde bir sürü sözlük var kurdum hiçbirinde sonuç göstermiyor deli ediyor beni sadece sonuçları ve sözlükleri sıralıyor okadar yardım ederseniz sevinirim

Kardeş bence neden oluyor biliyormusunuz (bende kullanıyordum senelerdir aynı şey benimde başıma geldi) Babylon programının lisansız yani korsan kullanıcılar için geliştirdiği bir önlem bence nerden biliyorsun derseniz. bu programı sürekli çevrim içi kullandım yani internete bağlanmasını firewall ile engellemiştim ne zamanki hatayla firewal kapalıyken babylonu açtım o vakit aynı sorun bendede oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mücerred

quote:

arkadaşlar aşu babylon v 7.0.0.13 nasıl kullanılıyor elimde bir sürü sözlük var kurdum hiçbirinde sonuç göstermiyor deli ediyor beni sadece sonuçları ve sözlükleri sıralıyor okadar yardım ederseniz sevinirim

Kardeş bence neden oluyor biliyormusunuz (bende kullanıyordum senelerdir aynı şey benimde başıma geldi) Babylon programının lisansız yani korsan kullanıcılar için geliştirdiği bir önlem bence nerden biliyorsun derseniz. bu programı sürekli çevrim içi kullandım yani internete bağlanmasını firewall ile engellemiştim ne zamanki hatayla firewal kapalıyken babylonu açtım o vakit aynı sorun bendede oldu.

ayni sekilde yillarca kullandim, en son bu yaz basinda duzgun calisan ilaclar cikmaya basladi.

kişi
    bahsettigin olayi babylon u ilaclamadan yap bakalim, ayni ariza cikacakmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 1 Ocak 2008; 22:20:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

quote:

Orjinalden alıntı: Mücerred

quote:

ayni sekilde yillarca kullandim, en son bu yaz basinda duzgun calisan ilaclar cikmaya basladi.

kişi
    bahsettigin olayi babylon u ilaclamadan yap bakalim, ayni ariza cikacakmis.

Dediginiz gibi 7 gunluk demoyu kullaninca sorun mukemmel calisiyor
    ama ilaclayinca sadece sozlukleri gosteriyor sonu yokkk
    nolacak nasil halledecez bir bile bi cozen yokmu???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu kadar basit bir soru olabilir portable babylon kullanın banada dua edin bu kadar

Portable Program ne Demek ?

Portable bir programı bilgisayara yüklemeden (install etmeden) calışmasıdır. Portable programlar genel olarak cracklenmiş şekilde karşımıza çıkıyor. Bu tür programları Flash bellek kullanıyorsanız yanınızda taşıyabilir ve istediğiniz her PC de kullanabilirsiniz. Özellikle internet cafelerde size lazım olan programlar yoksa. Portable programlar zaman kaybetmeden işinizi görmeniz için tek çözüm. Mesela USB belleğinize kopyalayacağınız bir kaç portable program yardımı ile gittiğiniz her yerde çok rahat edebilirsiniz

Kısacası Taşınabilir Program.

=========================================================

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 2 Ocak 2008; 0:29:26 >

• mulli_55:
    portable babylon varsa kullaniriz tabi. olmayan link icin tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulli_55

bu kadar basit bir soru olabilir portable babylon kullanın banada dua edin bu kadar

Portable Program ne Demek ?

Portable bir programı bilgisayara yüklemeden (install etmeden) calışmasıdır. Portable programlar genel olarak cracklenmiş şekilde karşımıza çıkıyor. Bu tür programları Flash bellek kullanıyorsanız yanınızda taşıyabilir ve istediğiniz her PC de kullanabilirsiniz. Özellikle internet cafelerde size lazım olan programlar yoksa. Portable programlar zaman kaybetmeden işinizi görmeniz için tek çözüm. Mesela USB belleğinize kopyalayacağınız bir kaç portable program yardımı ile gittiğiniz her yerde çok rahat edebilirsiniz

Kısacası Taşınabilir Program.

=========================================================

link varsa bi zahmet pm

• link verirsem banlanıırm goohle dan ulaşabilirsiniz
  • mulli_55
    cevabim gecikti, once programi indirip incelemem gerekiyordu

kinayeyi alinganliga cevirmeyip gayet guzel seyler yaptigin icin tesekkur ederim.
    yildizlarin anlamini forumdaki arkadaslar bilir.

http://rs91.****.com/files/70174281/Babylon.Pro.7.0.0.16.Pr.rar

arkadaslar bu linki bana mulli_55 verdi, ona cok tesekkur ederim. Aramizda forumda gecen cok kisa muhabbet benim icin babylon dan daha sevindirici oldu.

linkteki babylon 7, portable olarak gayet düzgün calisiyor. tek eksigi bende sag tik+ctrl calismadi. olsun o kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

mulli_55
    cevabim gecikti, once programi indirip incelemem gerekiyordu

kinayeyi alinganliga cevirmeyip gayet guzel seyler yaptigin icin tesekkur ederim.
    yildizlarin anlamini forumdaki arkadaslar bilir.

http://rs91.****.com/files/70174281/Babylon.Pro.7.0.0.16.Pr.rar

arkadaslar bu linki bana mulli_55 verdi, ona cok tesekkur ederim. Aramizda forumda gecen cok kisa muhabbet benim icin babylon dan daha sevindirici oldu.

linkteki babylon 7, portable olarak gayet düzgün calisiyor. tek eksigi bende sag tik+ctrl calismadi. olsun o kadar

6.0 Kullanıyordum 7. olanı yukarki sorunları çıkarınca sildim... Deneyelim. Teşekkürler.[/i]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xax -- 2 Ocak 2008; 20:52:14 >

• @Lancelot_Real şunu pm yoluyla paylaşsak konu silinmez kimse ceza almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 2 Ocak 2008; 20:39:40 >
  • bide demiş mulli55 verdi die
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulli_55

bide demiş mulli55 verdi die

yok kardes yanlis anladin,

Foruma yazan benim gunahi benim boynuma,
    Bana veren sensin, tesekkür seni hakkın.
  • ölü link yha
  • link sağlam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xiseyn

link sağlam...

• cok basit bir cozum..

Babylon programini kaldirin, sonra internet baglantiniz kesin.. programi yukleyin. sonra, patch yapin..
    sonra programi calistirin. ve ayarlar penceresinden baglanti seceneklerine girin ve "proxy ile baglan" diye bi secenek var.. ona clickleyin. proxy ye kafadan rakam girin. 10.01.01 gibi.. sonra internet baglantinizi acin.. bu sayede babylon proxy den girmeye calisicak, fakat bi turlu giremiycek :d bu sayede programin sahte yazilimla acildigini anlayamiycak..
    Sozluk lerim kismindan, Sonuclari sadace Sozluklerim icinden gosteri secin, bu sayede ceviri yaparken beklemede yapmaz..

Bu soyledigim yolla yaparsaniz %100 basari.. denedim, oldu..

Saygilar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.