< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Baby Reindeer (2024) | Netflix

-
-
3. bölümdeyim hoşuma gitti gerçek hikaye olması ilgimi çekti
-
Basrol oyuncusuda olayin gercek hayattaki kisisi,birde oyle izle.dizi muthis olmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün gece bitirdim. Aşırı sinir bozucu, gerçek olaydan uyarlanmış bu tarz takıntılı insanlar düşmanıma nasip eğlemesin sıkıntı.
Bu yılın güzel mini dizilerinden mutlaka izleyin. Bölümler çok uzun değil, bir çırpıda bitirmelik.
-
Netflixin son zamanlardaki en iyi işi bir oturuşta bitirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 23 Nisan 2024; 22:54:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi diyorlar bakalım nasılmış
-
Richard Gaad tek kişilik şovundan uyarladığı dizide hem "komedi üzerine" bir şeyler hem de başına gelen "gerçek" bir stalker ve travma hikayesi anlatıyor. Martha'nın ürpertici takipçiliği ve Donny'nin birden çok yerden yakalanabilecek duygu davranışları diziyi yukarı taşımış. Benzer temadaki I May Destroy You da önerim olsun. 7.5/10.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 27 Nisan 2024; 21:39:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzeldi
-
Çok şişirmişler diziyi ya, bende okadar konuşulduktan sonra izliyeyim dedim. Epey bi overrated geldi bana. Daha iyileri var, ayrıca gerçek hayatta daha psikopatlarına birebir şahitte oldum, trde herkes bu tarz psikopat insanlara kesin denk gelmiştir.
Dizideki başrol oyuncusu gerçek hayattakiyle aynı olduğu için bu hikayeyi diziye döküp müthiş bir pr yapmış.
-
Muazzamdı...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir günde bitirdiğim, son dönemde izlediğim en rahatsız edici dizi-film. Yakın zamanda Saltburn izlemiştim. Malum sahnelerinde çok rahatsız hissetmiştim. Ama Baby Reindeer çok daha farklı bir iş. Cinsel travmanız varsa izlemeyin. Geçmişte manipülasyona uğradıysanız izlemeyin. Değersiz hissediyor ve hayattaki beklentilerinizin gerçekleşmediğini düşünüyorsanız, sıkışmış hissediyorsanız da kendinizden bir şeyler bulacaksınız. İzlerken aynı sıkışmışlığı hissettim. Martha'nın saplantısından, Donny'nin zayıflığından kaynaklanan aptallığından ruhum daraldı. Yutkunamadığım, nefes almakta zorlandığım sahneleri vardı. Sindirmesi biraz zaman alabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X