Şimdi Ara

babil.com inceleme [ss'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle reklam yapma niyetiyle açmadım konuyu. İdefix ve kitapyurdu’nu da kullanıyorum sık sık. Forumda Babil ile ilgili sorular görünce inceleme yapma gereği duydum.(ilk alışverişim )

1.Tedarik hızı ve kargolama
    -31 Ocak saat gece 01.53’te(cumartesi) siparişimi yaptım.
    -2 Şubat saat 16.30 da stokta olmayan kitaplar tedarik edilip,kargoya verildi.(pazartesi)
    -3 Şubat Salı günü saat tam emin değilim ama 1-1.30 gibi paketim elime ulaştı.
    Not: 40 tl üzeri kargo ücretsiz.

2.Paketleme
    Açıkçası paketlemeyi beğenmedim. Baloncuklarla(adı bu muydu yahu :I ? ) kitapları güzelce korumak yerine kolinin altına yaymışlar. Üstte hiç baloncuk yok.

3.İçerik durumu
    Kitaplar sıfır,baskı hatasız ve kargoda zarar görmeden elime ulaştılar.

4.hediyeler
    1 adet baykuşlu bardak
    6 adet kitap ayracı
    1 adet mause pad
    1 adet tükenmez kalem
    Not 1: bardağı sitelerinde şuan geçerli olan bir kampanyayla ücretsiz alabilirsiniz. Normalde para ile satıyorlar sitelerinde.
    şahsi puanlamam(10 üzerinden);
    1.tedarik hızı ve kargolama: 9
    2.paketleme:0 (paketleme diye bir şey yok ortada yani puan veremiyorum alta baloncuk sermişler sadece)
    3.içerik: 10
    4.hediyeler 10
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kitapyurdu gibi yorum ve alışverişlere puan sistemi getirirlerse ve paketleme işini düzeltirlerse yıkarlar ortalıgı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmoslu -- 9 Şubat 2015; 0:39:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Idefix ve kitapyurdu hediye olarak bu kadar iyimi dikkatimi cekti hediyeler

• Fiyatlar kitapyurdu ve İdefix'e oranla nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapyurdu kitap ayraci bile koymuyor

• Hediyeleri güzel ama 1 ürünü değiştirene kadar 1 ay geçirdiler. Geri dönüş yaptıkları yok. En sonunda aradım maillere falan cevap vermediklerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miraculously

Kitapyurdu kitap ayraci bile koymuyor

Kitapyurdununda kargo kampanyaları güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

quote:

Orijinalden alıntı: Miraculously

Kitapyurdu kitap ayraci bile koymuyor

Kitapyurdununda kargo kampanyaları güzel

Aynen o yönden iyi. O yuzden kitapyurdu nu kullaniyorum zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    itemci.com rezaleti [ SS'Lİ ]
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim siparişim de yeni geldi babilden. hediyeler için çok memnun kaldım. bende mousepad çıkmadı çokta önemli değil gerçi.diğer kupa kalem ve kitap ayıraçları geldi. yalnız paketleme ilgili bir acayiplik vardı bende. o baloncuklu poşet kitabın yanında idi kitabı kutunun köşesine koymuşlar boluncuklu poşetle sıkıştırmışlar hareketsiz kalması için. bende şaşırdım. acaba kitap ciltli idi onan mı öyle yapmışlar yoksa kargoda gelince mi o hale dönmüş çözemedim. ama kitapta çok hasar yoktu neyse ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

benim siparişim de yeni geldi babilden. hediyeler için çok memnun kaldım. bende mousepad çıkmadı çokta önemli değil gerçi.diğer kupa kalem ve kitap ayıraçları geldi. yalnız paketleme ilgili bir acayiplik vardı bende. o baloncuklu poşet kitabın yanında idi kitabı kutunun köşesine koymuşlar boluncuklu poşetle sıkıştırmışlar hareketsiz kalması için. bende şaşırdım. acaba kitap ciltli idi onan mı öyle yapmışlar yoksa kargoda gelince mi o hale dönmüş çözemedim. ama kitapta çok hasar yoktu neyse ki.

Hocam nasıl temin ettiniz hediyeleri ben baktım da siteye bişey göremedim kaç tl lik alışveriş yaptınız kalem kupa mausepad falan gelmesi için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf hediyeler için bile alışveriş yapasım geldi damlıyorum siteye yorumlarımı yazarım bende :D
  • okuoku.comdan alıyorum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim siparişimde geldi. Bardak dandik. Zilyon tane ayraç ve bir tane kurşun kalem çıktı. Hediyelerin bir avantajı yok, daha ucuza geldiği için babilden aldım.
    Bu arada baloncuk dediğin balonlu naylon olarak geçiyor.
  • Bardak alttan su damlatıyor
  • Konuyu gördükten sonra deneme amaçlı alışveriş yaptım.Kargo 1 günde geldi ve kitaplar gayet sağlamdı.Ancak hediye kupa gelmemişti,bende ertesi gün neden gelmediğini sordum.Kupa zaten önemli değildi sadece hediye kodunu girdiğim halde gelmeyişini merak etmiştim.Daha sonra özürlerini belirterek hediye kupayı bana yolladılar.Fiyatların hesaplı olması,hızlı gelmesi,küçük hediyeler vermeleri(kitap ayraçlarından bahsediyorum.Alışveriş yaptığım sitelerin hiç birinde bir tane bile kitap ayracı koymuyorlar),müşteriyle ilgilenmeleri gayet hoşuma gitti.Geçerli not verdim,ileride iyi bir site olacağından şüphem yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.