Şimdi Ara

babayla çocuk arasındaki yaş farkı ve sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biliyorum bir çoğunuz babasıyla sorun yaşıyor.bende bunlardan biriyim.benim en büyük sorunum babmın beni anlamayıp bana bir çok konuda onay vermemesi.ve bunun sebebide aradaki yaş farkının oldukça yüksek olması.bir çok baba-evlat sorunu aradaki yaş farkından doğuyor ne yazıkki.ben 22 babam 57 yaşında şu an ve ben ilk çocuğm.arada 35 yaş fark var ve doğal olarak benim isteklerimi ve yapmak istediklerimi anlamıyor ve onay vermiyor.ve bende açıkcası bu durumda onun isteklerini anlamakta sorun yaşıyorum.işin kötüsü bu durum gittikce kötüye gidecek ve ben tam enözgür çağımdayken babamın sürekli engellemeleriyle karşılaşıcam
    varmı aranızda benim gibi babasıyla arasındaki yaş farkı bi hayli olan?

• benımle babam arsında 30 yas fark var bazen benı anlayamıyo ama aramızda problem yok bwn ona acıklamaya calısıyorum hep
  • al bendende o kadar ıstatıstıksel olarak 2-3 gunde bı kavga ederız 44 yas fark var arada
  • ben 22 babam 52 yaşında 30 yaş fark var uzun saç küpe konusunda anlaşabiliyoruz :D
  • Yaş farkıyla alakası yok babanızın yaşadığı ortamla alakası var.Gençliği geri kafalı geçmişse ve şuan çevresindekilerde öyleyse değişmez.Bizim aramızda 23 yaş varda noluyo sanki.
  • Ben daha babamla konuşmuş digilim aynı evde
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Ben daha babamla konuşmuş digilim aynı evde

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaş farkı zaten yasalara göre minimum 18 olabiliyor çokda dert etmeye gerek yok baba oğul iki kafadar olamıyor Türkiyede .
  • arada 19 yaş farkı var babam ile, annem ilede aynı. kısaca arkadaş gibiyiz hayat böyle daha güzel dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan K.

Yaş farkıyla alakası yok babanızın yaşadığı ortamla alakası var.Gençliği geri kafalı geçmişse ve şuan çevresindekilerde öyleyse değişmez.Bizim aramızda 23 yaş varda noluyo sanki.

+1
  • benim babam geçliğinde çok zamparalık yapmış şimdi bana izin vermiyo zamparalık yaparım diye.
    çok ciddiyim benimle babam arasında da yaklaşık 30 yaş fark var
  • quote:

Orijinalden çalıntı: Gökhan K.

Yaş farkıyla alakası yok babanızın yaşadığı ortamla alakası var.Gençliği geri kafalı geçmişse ve şuan çevresindekilerde öyleyse değişmez.Bizim aramızda 23 yaş varda noluyo sanki.

benim babam gemi makine mühendisi.dünyanın herbir yerini görmüş.italyasından cape town una monaco sundan costa rica sına.aslında aramız sadece benim verdiğim kararlarda kötü.yani herşey iyi ama ben karar verdimmi bir anda kötü.değilse oturur içkide içeriz bilimsel tartışmada yaparız batakda oynarız.birde şu sorun var.çocukken çok yoksul bir durumdalarmış.ve normal olarak o dönemde elektrik filanda yok bilirsiniz.mesela motorsikletle 2 km uzaktıklatki kafeye gidecek olayım hemen başlar o motorsiklet ihtiya için alındı vs.yada bunun gibi.bilgisayar başında biraz fazla takılayım (ki genelde öyleyim insanlar konusundaki takıntılarım yüzünden fazla bir arkadaş çevrem yoktur) hemen başlar beynin çürüyecek.kırdırtma bana onu (üstelik pc yi kendim çalışıp aldım).yada ne bileyim genç bir insanın yapmak isteyeceği bişey yapmak isteyeyim başlar hemen.halbuki öyle mantıksız bir insan değilim.sigaram yok.bar disko ortamından gıcık kaparım.düşünün anakuzusu gibide bir adamım ama yinede yaranamıyoz. hep daha fazlasını istiyor ki bazen istekleri beni aşıyor.şunu diyeceğimki yaş farkı azaldıkça yaşanılan dönem farkıda azalıyor.bizim devrimizde yoktu olayı ortadan kalkıyor.ondan dolayı taraflar birbirine karşı daha anlayışlı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 7 Ağustos 2010; 17:47:43 >

• bitane de baba girsin şu konuya neden böyle olduklarını yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

bitane de baba girsin şu konuya neden böyle olduklarını yazsın

Ahada girdi bir baba !!!

harbiden babayim daha 4 gun once bir kizim oldu !!! Simdi size soyle soyleyeyim, babaniz yasadigi cagda kalmis fikirleri varsa kendini bu yeni caga adapte edemezse bu sorunlar aradaki yas farki ne olursa olsun mevcut olacak !!!

Mesela ben suan yeni babayim ama benim babamla olan problemimin kaynaginda ben hep bunu gordum. Cunki kendisini gelistirmemis bir babam var. Ilkokul mezunu hayatinin yarisini calisarak gecirmis bir insan benim babam. eminimki sizin babalariniz da az cok ayni durumdalar ...

O nedenle babalariniza fazla kizmayin cunki onlar ancak okadarini dusunebildikleri icin oyleler !!! Siz siz olun kendi yolunuzu cizemeye gayret edip en kisa surede ailenizden ayrilip kendi ailenizi yada hayatinizi kurun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Ben daha babamla konuşmuş digilim aynı evde

+1

+2
  • benim babam da okumuş, üniversite bitirmiş.gençliği zor ve fakir geçmiş.tamam bunu anlarım ama çok saçma hareketleri var.
  • ben 16 babam 57 yaşında 3 kardeşiz en büyük abim 30 yaşında ne var olm bunda yaş sorun ediyosunuz bu yaşa getirmiş adam etmiş sizi yok babam yşalı yok ayak uyduramıyo napsın olm adam gençleşmek için güzellik kremimi sürsün bir gün değerini anlarsınız.
  • Ben en büyüğüm babamla aramızda 25 yaş fark var.Bazen babamda benim yaptıklarımı anlayamıyor ve tartışıyoruz.(saç uzatmak , küpe takmak , head bang , Anime izlemek) Geneli bu konularda ama oturup yanına olayları sade bir dille anlatınca genelde tartışmalar son buluyor.Ne yaparsanız yapın konuşmak her zaman en iyi çözüm hemen olmaz ama zamanla anlayacaktır.Benim babamda çok ileri kafalı biri değil ama karşılıklı sevgi
    , iletişim ve güven babanızın zamanla bu ufak şeyler görmezden gelmesine sebebp olabiliyor.Ha olur da Allah vergisidir gerçekten çok geri kafalıdır hiç bir şeye tolerans göstermez hep dediğim olsun derse bu seferde siz suyuna gidiceksiniz biraz olayların kötü yönlerini ya da saçma yönlerinden bahsetmeden ufak beyaz yalanlarla dengede tutmalısınız olayları.

Yaşım:20
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben pes ettim.

Ben en büyüğüm babamla aramızda 25 yaş fark var.Bazen babamda benim yaptıklarımı anlayamıyor ve tartışıyoruz.(saç uzatmak , küpe takmak , head bang , Anime izlemek) Geneli bu konularda ama oturup yanına olayları sade bir dille anlatınca genelde tartışmalar son buluyor.Ne yaparsanız yapın konuşmak her zaman en iyi çözüm hemen olmaz ama zamanla anlayacaktır.Benim babamda çok ileri kafalı biri değil ama karşılıklı sevgi
    , iletişim ve güven babanızın zamanla bu ufak şeyler görmezden gelmesine sebebp olabiliyor.Ha olur da Allah vergisidir gerçekten çok geri kafalıdır hiç bir şeye tolerans göstermez hep dediğim olsun derse bu seferde siz suyuna gidiceksiniz biraz olayların kötü yönlerini ya da saçma yönlerinden bahsetmeden ufak beyaz yalanlarla dengede tutmalısınız olayları.

Yaşım:20

hadi hak veririm küpeye,headbange kızmasına.

ama kendi bozduğu bilgisayarın suçunu neden bana atar ya? daha birsürü var saysam 5 ortalı deftere sığmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

quote:

bitane de baba girsin şu konuya neden böyle olduklarını yazsın

Ahada girdi bir baba !!!

harbiden babayim daha 4 gun once bir kizim oldu !!! Simdi size soyle soyleyeyim, babaniz yasadigi cagda kalmis fikirleri varsa kendini bu yeni caga adapte edemezse bu sorunlar aradaki yas farki ne olursa olsun mevcut olacak !!!

Mesela ben suan yeni babayim ama benim babamla olan problemimin kaynaginda ben hep bunu gordum. Cunki kendisini gelistirmemis bir babam var. Ilkokul mezunu hayatinin yarisini calisarak gecirmis bir insan benim babam. eminimki sizin babalariniz da az cok ayni durumdalar ...

O nedenle babalariniza fazla kizmayin cunki onlar ancak okadarini dusunebildikleri icin oyleler !!! Siz siz olun kendi yolunuzu cizemeye gayret edip en kisa surede ailenizden ayrilip kendi ailenizi yada hayatinizi kurun.

Hatta babalarınızın bu çağa ayak uydurmasını çağı yakalamasına birazda siz yardımcı olmalısınız.Misal yolda bazen eve dönerken apaçi görür :D derki şunun haline bak erkeğim diye dolaşıyor otalıkta her yeri açık (düşük bel pantoldan görünen çatal kısmını görünce) Böyle erkekten anca .pne olur der.Bende ona naparsın şimdinin geçnleri böyle ifade ediyor kendini bak bana saç küpe diyordun benden beteri var demiştim.O günden sonra saçıma laf etmeyi bıraktı :D.Yine abuk sabuk birini görünce direk lafı atarım derim pedere , şunlara bak baba ailesi salmış ipini şaşırmışlar yollarını ama şanslıyız ki biz siz uçmamıza engel olmuşunuz kanatlarımız güçlenene denk.Hemen peşinden çıksam beyoğlunda gezsem mekanlarda millet Maşşallah der ne iyi yetiştirmişler derim :D.O da ulan ..zevenk bide az adam aol bırakk yalanı dolanı diyor :D.Böyle yani

Edit:İmla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben pes ettim. -- 7 Ağustos 2010; 19:00:04 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.