Şimdi Ara

Babası Tarafından Dövülerek Komalık Olan 6 Yaşındaki Çocuk, 3 Gün Sonra Öldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hatay'da dersini yapamadığı için babası tarafından dövülerek komalık olan 6 yaşındaki çocuk, 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, dersini yapamadığı için öz babası tarafından elektrikli süpürgenin demir sopasıyla dövülerek komalık olan 6 yaşındaki Mertcan Y. 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

MAKİNEYE BAĞLI OLARAK NEFES ALIYORDU

Babası Mehmet Ali Y. tarafından elektrikli süpürgenin demir sopasıyla öldüresiye dövülen Mertcan, yaşam mücadelesini kaybetti. 2 Ocak Çarşamba günü yaşanan olay sonrası, ağır yaralı olarak getirildiği hastanede cerrahi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan ve bir süre önce beyin ölümü gerçekleşen Mertcan, makineye bağlı olarak nefes alıyordu. Bugün sabah saatlerinde doktorlar, Mertcan'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.

CANİ BABA TUTUKLANMIŞTI

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, çocuğuna şiddet uyguladığı iddia edilen baba Mehmet Ali Y.'yi gözaltına almıştı. Cani baba, emniyetteki ifadesinin ardından gece sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. Olay haber alınca hastaneye gelen şahsın eski eşi Gülistan Ö., "Ben olayı haber alarak hastaneye geldim oğlumun her yeri morarmıştı. Dersini neden yapmadın diyerek elektrikli süpürgenin demir borusu ile kafasına vurarak dövmüş. Oğlum ölmek üzere beni de her gün dövüyordu bu yüzden boşandık. Çocukları bana vermedi öldürmekle tehdit etti şimdi çocuğumun birini devlet aldı diğeri de ölümle pençeleşiyor" diye konuşmuştu.

https://www.sondakika.com/haber/haber-babasi-tarafindan-dovulerek-komalik-olan-mertcan-11608945/

• Burada suçlu devlet değilde kimdir ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplum bozulmuş bilader öz çocuğunu öldüren insana ne denir ?? Biz bu kadar şerersiz haysiyetsiz karaktersiz pislik ne zaman olduk ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu herifin eline çocuk mu bırakılır ya, inşallah ömür boyu çıkamaz hapisten...

• idam idam idam...
  • Sanırsın ki kendisi yüksek mühendis çocuğu ders yapmıyor diye dövüyor. Yapmasın ulen yapmasın ne olacak sanki ülkede herkes doktor, mühendis mi? Hiç bir şey bir çocuktan daha kıymetli olamaz
    Yazık
  • Tipe bak muhtemel ışidli gibi o çocuktan ne bekliyorsun ki insan mı yetiştiriyorsun hayvan mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim babamda kicukken beni doverdi.simdi 20 yasina geldim o ise 50 yasina geldi sigarasi var alkolu var max 3 sene yasar sonra olur.ccenazesine bile gitmeyecegim.olmezse onu guzel bir huzurevi hayati bekliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve maalesef ki bu hadiseler münferit değil, hırsız, arsız, it kopuk evla oldu; düşünen sorgulayan bireyler hain

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ulkede yasina basmamis cocuguna tecavuz edip oldurenler var. insanligin civisi cikmis çekicide kaldirip denize savurmuslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur-i leng -- 5 Ocak 2019; 17:53:38 >
  • Adam ışidci galiba. Sakatat falan da yiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 5 Ocak 2019; 19:1:11 >
  • Tipini si...

• Şiddetle doğup büyüyen şiddet ile iç içe yaşayan bir toplumuz biz. Sevgi yerine şiddetin egemen olduğu bir toplumdan pozitif bir şeylerin çıkması mümkün değil. Birçok kişideüçükken ailede başlayan şiddet okulda, öğretmen ve arkadaşların ile, askerde üslerin ile, sonrasında iş yerinde patronun ile, evlenirsen eşin ile devam ediyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.