Şimdi Ara

babanız emekli olduğu halde çalışıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • babam 2010da emekli oldu. 2 sene emekli gezdi baktı olmuyor,

    inşatta çalışıyor. hadi birak emekli maaşı 1900 küsür. bi türlü ikna edemiyorum. illakı çalışcam alıştım diyor.

    varmı sizin emekli olduğu halde çalışan babanız.
    en çok koyanda evde onun yokluğu, il dışında kendisi. babamıda özledim :(

    bende sınava hazırlanıyorum kpss önlisansa seneyede lisansa gircem.
    maksat sohbet edelim...
    not: 66 doğumlu. ssk emeklisi, madenden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat_670 -- 26 Temmuz 2012; 3:39:14 >



  • 50 küsür yaşlarında, bağ kurdan emekli olacak daha
  • Yok bizimkiler çalışmıyor bazı insanlar vardır ki boş durmak adama koyar sürekli bir şeyler ile meşgul olmak ister. Babanda o kafa yapısına sahip muhtemelen.
  • 45 yaşında. Emekli ve aynı zamanda çalışıyor. Sanırım 4-5 yıldır böyle. Çok var yani böyle, neden sordun ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim babamda 15 yaşından beri çalışıyor.Adama gına geldi artık.
  • Artık alışmıştır çalışmaya boş boş durmak yerine çalışıyordur.
  • Geçen sene emekli oldu hala çalışıyor aşçı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NomadCRY

    45 yaşında. Emekli ve aynı zamanda çalışıyor. Sanırım 4-5 yıldır böyle. Çok var yani böyle, neden sordun ki?

    memleketi batıranlar bunlar işte. kimileri 40 yaşında emekli oldu diye şimdikiler 60-65 yaşında emekli oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZEUS__

    quote:

    Orijinalden alıntı: NomadCRY

    45 yaşında. Emekli ve aynı zamanda çalışıyor. Sanırım 4-5 yıldır böyle. Çok var yani böyle, neden sordun ki?

    memleketi batıranlar bunlar işte. kimileri 40 yaşında emekli oldu diye şimdikiler 60-65 yaşında emekli oluyor.

    Benim anne 37 baba 39 yaşın da emekli olmuş ben 60 yaşın da olucam
  • maaşlar eşitlenecek dediler tıss
    O erken emekli olanlar şimdi çalışsa daha az alır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekli olmadı daha ama ek iş yapıyor
  • Emekli oldu.Hayvan gibi emekli maasi var.Calisiyo ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 56 yasinda ve calisiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimkilerde emekli hala çalışıyorlar hemde normal emekli maaşının iki katını alıyorlar
  • babam değil de dedem 72 yaşında emekli ve hala çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 yaşında, 4-5 ay önce emekli oldu. 1600 lira emekli maaşı var. 1 sene daha çalışmayayım, 2 çocuğum okuyır biri üniversitede az daha sıkayım dişimi yok; gitti kredi çekti. Halen kredi ödüyoruz o emekli maaşından 1300 kalıyor. Kredi kartı iyice kabarmaya başladı umrunda değil. Ben çalışmaya başladım 3-400 civarı bir şey alıyorum aylık, daha gelmeden eriyip bitiyor. Ulan bari 1 sene beklede kredi ödeme haybeye salak gibi.

    Gerçi rahmetli babası neydi ki kendisi ne olsun.
  • benim peder de emekli. ama calışmaya devam kendide artık çalışmak istemiyor ama malum kredi borçları. Ama bu yaşa kadar çalışmış insanlar(55-60 yaş) genelde evde duramaz, bir şeylerle meşgul olması gerekiyor topraktır tarladır ne bileyim bir hobi falan. Yoksa çok cabuk çöküyorlar işleyen demir paslanmaz hesabı. Acıkcası evde durmasını istemiyorum cok karışıyor bana veya kolu komşuya salça oluyor çalışması en iyisi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xzibidix

    benim peder de emekli. ama calışmaya devam kendide artık çalışmak istemiyor ama malum kredi borçları. Ama bu yaşa kadar çalışmış insanlar(55-60 yaş) genelde evde duramaz, bir şeylerle meşgul olması gerekiyor topraktır tarladır ne bileyim bir hobi falan. Yoksa çok cabuk çöküyorlar işleyen demir paslanmaz hesabı. Acıkcası evde durmasını istemiyorum cok karışıyor bana veya kolu komşuya salça oluyor çalışması en iyisi.

    Üstteki mesajıma ek olarak: 4-5 aydır evde ne yaptığını söyleyeyim: sabah 12 de kalkıp laptopun başına oturuyor bilmem ne çanak okey. Gece 4 te bırakıyor, bütün gün balkonda, saksı bile onun kadar yer kaplamıyor anasını satayım. Ara ara aptal aptal sinirleniyor oyuna. Ha o bilgisayarı almak için kenardaki altınlardan birini bozduk. 24 sene çalışmışmış yetermiş beyefendiye. Yine diyorum; babası neydi ki kendisi ne olsun.




  • Bizimki ssk dan emekli bin lira emeklisi var. Sizinkiler nasil 2binliraya yakin.












    Yoksa babam o paralarla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annem 6 sene önce emekli oldu devletten çıktı özelde çalışıyor hâlâ. Babamsa ne zaman emekli olacaksın diyenlere mezarda diyor yani 2side tam gaz devam yaşlar 51

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.