Şimdi Ara

Babamla Kavga Ettim(Pişmanlık içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben internette takılıyorum. Cem Yılmaz'ın stand up gösterisini izliyodum. Ortalara doğru geldim gösterinin artık adam otamatiğe bağladı espride tabi. Ben de biraz sesli gülmüşüm heralde. İçeriden babam geldi. Sen ne yapıyon bu saatte dedi. Sesin göğe çıkıyo dedi bana. Sinirli bi şekilde. Bilgisayarı kasadan kapattı. Sonra başladı. Saydırmaya sen adam olmayacan mı vs vs. Konuyu üniversiteye getirdi. Bu sene benim iki sınav da kötü geçti. Oradan da bi saat konuştu. Tamam yeter dedim. Ama sonuna lan koymuşun heralde. Sen kimle konuşuyosun diye bağırdı? Başka birimi var dedim burada sonra bağırdı. Sertçe tokat attı. Ben de gayri ihtiyari küfür savurdum. Durdu biraz sonra yazıklar olsun sana dedi. İçeri gitti. Son dediği içime oturdu ama o da hak etti bir yerde her konuyu üniversiteye bağlıyor. Ben ne yapacam şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haketti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

Ben internette takılıyorum. Cem Yılmaz'ın stand up gösterisini izliyodum. Ortalara doğru geldim gösterinin artık adam otamatiğe bağladı espride tabi. Ben de biraz sesli gülmüşüm heralde. İçeriden babam geldi. Sen ne yapıyon bu saatte dedi. Sesin göğe çıkıyo dedi bana. Sinirli bi şekilde. Bilgisayarı kasadan kapattı. Sonra başladı. Saydırmaya sen adam olmayacan mı vs vs. Konuyu üniversiteye getirdi. Bu sene benim iki sınav da kötü geçti. Oradan da bi saat konuştu. Tamam yeter dedim. Ama sonuna lan koymuşun heralde. Sen kimle konuşuyosun diye bağırdı? Başka birimi var dedim burada sonra bağırdı. Sertçe tokat attı. Ben de gayri ihtiyari küfür savurdum. Durdu biraz sonra yazıklar olsun sana dedi. İçeri gitti. Son dediği içime oturdu ama o da hak etti bir yerde her konuyu üniversiteye bağlıyor. Ben ne yapacam şimdi?

Adam senin geleceğini düşündüğü için üniversiteye bağlıyor.Ama senin iyiliğini düşünmekle büyük ayıp etmiş heralde...

• ona bunun onur kırıcı bi davranış olduunu söyle :)
    şaka bi yana:
    adam haklı sen kimsin askerlik arkadaşımısında babana küfür ediyosun gerçektende yazıklar olsun !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirya

haketti?
    her ailede var bu durum ama yapacak bişey yok katlanacaz mecbur
  • haketti ne lan

• quote:

Ben internette takılıyorum. Cem Yılmaz'ın stand up gösterisini izliyodum. Ortalara doğru geldim gösterinin artık adam otamatiğe bağladı espride tabi. Ben de biraz sesli gülmüşüm heralde. İçeriden babam geldi. Sen ne yapıyon bu saatte dedi. Sesin göğe çıkıyo dedi bana. Sinirli bi şekilde. Bilgisayarı kasadan kapattı. Sonra başladı. Saydırmaya sen adam olmayacan mı vs vs. Konuyu üniversiteye getirdi. Bu sene benim iki sınav da kötü geçti. Oradan da bi saat konuştu. Tamam yeter dedim. Ama sonuna lan koymuşun heralde. Sen kimle konuşuyosun diye bağırdı? Başka birimi var dedim burada sonra bağırdı. Sertçe tokat attı. Ben de gayri ihtiyari küfür savurdum. Durdu biraz sonra yazıklar olsun sana dedi. İçeri gitti. Son dediği içime oturdu ama o da hak etti bir yerde her konuyu üniversiteye bağlıyor. Ben ne yapacam şimdi?

Banada yazıklar olsun dedi ama benim olay biraz değişik İşte tartıştık felan geldi bana vurmaya çalışıyordu tuttum kollarından burun buruna geldik bana kafa attı ( İnsan oğluna yumruk atar, tekme atar, tokat atar, sopayla vurur, KAFA ATARMI İNSAN OĞLUNA ) Her neyse bende bi refleks oldu buna sağ ile bir geçirmişim koltuğa uzandı, annem girdi araya ardından bana aynen şöyle dedi ; yazıklar olsun sana. Sonuç olarak hocam 2 gün sonra tekrar konuştuk dert yapma yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mao-tun

haketti ne lan
    olum babaya küfür edilir mi lan hemde yüzüne karşı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mao-tun

haketti ne lan
    küfür etmişsin haketti diyosun. emin ol 5 10 sene sonra kendi ayakların üzerinde durabilmeni istediği için üniversiteni düşünüyor. senin yaptıklarına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: *UmutSS

küfür etmişsin haketti diyosun. emin ol 5 10 sene sonra kendi ayakların üzerinde durabilmeni istediği için üniversiteni düşünüyor. senin yaptıklarına bak

Alıntıları Göster
    Ne dedin la babana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtcmz

Yeter a..k ya dedim. Ama gayri ihtiyari söyledim. Pişman da oldum. Ama bi yandan da yüzde yüz haklı değil o. Sabrım kalmadı. Bu noktaya geldim. Daha önce de hiç kavga etmedik babamla. İlk tokatı yedim.

• quote:

quote:

Yeter a..k ya dedim. Ama gayri ihtiyari söyledim. Pişman da oldum. Ama bi yandan da yüzde yüz haklı değil o. Sabrım kalmadı. Bu noktaya geldim. Daha önce de hiç kavga etmedik babamla. İlk tokatı yedim.

Kaç gündür millet hep yanlış alıntı yapıyor

• quote:

quote:

Yapacak birşey yok olan olmuş. Bi kaç gün soğuk olabilir aranız doğal olarak ama sonra düzelirsiniz. Gönlünü almaya bak. Böyle durumlarda biz haklı olsak bile özür dilemek gerekli bence. Git özür dile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dönülmez yola gidiyorum

quote:

quote:

Öyle olmuş. Rajaz'a yapacaktım. Cepteyim o yüzden karıştı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dönülmez yola gidiyorum

quote:

quote:

Öyle olmuş. Rajaz'a yapacaktım. Cepteyim o yüzden karıştı.

Alıntıları Göster
    2-3 gün içinde başbakan olarak laflarını ağzına tıkmaya bak. sonra onada bahane olarak ben sana başbakan olamazsın demedim, bir sirkte ip cambazı olamazsın dedim desin.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

2-3 gün içinde başbakan olarak laflarını ağzına tıkmaya bak. sonra onada bahane olarak ben sana başbakan olamazsın demedim, bir sirkte ip cambazı olamazsın dedim desin.

Alıntıları Göster
    Sonuna kadar Hatalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Alıntıları Göster
    Barışırsın.Ben babamla yumruk yumruğa kavga bile ettim sonunda barışı yorsun.Tabi barışana kadar pişmanlık duygusu geçmek bilmiyor.Gerçi benim kavga etmem daha özeldi yoksa kimse babasına bırak yumruk yumruğa kavga etmeyi küfür bile etmemeli.Ama barıştıktan sonra 1 ay felan geçtikten sonra aran daha iyi oluyor.Şahsen benim öyle oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

Barışırsın.Ben babamla yumruk yumruğa kavga bile ettim sonunda barışı yorsun.Tabi barışana kadar pişmanlık duygusu geçmek bilmiyor.Gerçi benim kavga etmem daha özeldi yoksa kimse babasına bırak yumruk yumruğa kavga etmeyi küfür bile etmemeli.Ama barıştıktan sonra 1 ay felan geçtikten sonra aran daha iyi oluyor.Şahsen benim öyle oldu.

Evde iki yabancı gibi dolaşıyoz. Bakalım ne olacak?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

Evde iki yabancı gibi dolaşıyoz. Bakalım ne olacak?

Alıntıları Göster
    Halen ne yapıcam diye soruyosun git elini öp özürünü dile inş. affeder.

• quote:

Orijinalden alıntı: çerkes89

Halen ne yapıcam diye soruyosun git elini öp özürünü dile inş. affeder.

Alıntıları Göster
    Git babandan özür dile eli,ni öp barış kardeş babaya küfretmek nedir ya.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.