Şimdi Ara

babamla kavga ettim dh (yalansa öliyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
1
Favori
5.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birazdan anlatacaklarımın doğruluğuna Kuran üzerine yemin ederim. Yalan varsa ne olayım...

Dün ailecek bi dinlenme tesisine geldik. Odalar ya ikiz yataklı ya da iki tane tek kişilikyataklı. O yüzden babamla annem beraber bi odada, kardeşimle ben bi odada kalıyoruz.

Demin akşam yemeğine indik. Açık büfeydi.
    Yediklerimi sayıyorum (öğle yemeği yemedik)
    -1 kase mercimek çorbası
    -2 büyük tabak pilav
    -6 parça et(rosto)
    -6 parça ızgara tavuk
    -1 kase salata
    -karışık zeytinyağlı yemekler (dolma, enginar, fasulye vs.. Toplam 1 tabak)
    -1 kutu kola
    -2 kepçe irmik helvası
    -2 tane şekerpare
    -muhallebi
    -1 tane baklava
    -1 dilim pasta

Biraz fazla yedim kabul ediyorum ancak bütün gün koştum yüzdüm falan, dediğim gibi öğle yemeği de yemedim. Ben bunları yerken babam "görgüsüz" falan doyodu. Tabağımı doldurmaya giderken o kadar insanın (uzak masada da güzel bi kız vardı) babam "YETER DAHA ALMA!" diye bağrıyodu. Bana bunları söyleyen adam her sabah kızarmış ekmeğine bol bol tereyağı sürer. Acıktıkça zeytin yağına ekmek banar. Pilav yaparken annem zeytinyağı koyar sağlıklı olsun diye, babam "tereyağıyla yap" diye bağırır. Salatasına zeytinyağı boşaltır. Çoğu akşam rakısını eksik etmez.. Böyle bi adam ve benim yemeğime karışıyo..
    Ben bunları yerken annem de uyardı ama eapriyle karışık olarak "akşam hastaneye gidicez biz mide fesatı geçirceksin" falan dedi ama gülerek. Kardeşim 11 yaşında olmasına rağmen babamın yaptıklarının ne kadar saçma olduğunun farkındaydı.

En son ben tatlımı yiyip "irmik helvası çok güzelmiş biraz daha alıcam isteyen var mı?" dedim. Babam "HAYIR ALMIYOSUN OTUR OTURDUĞUN YERE!" dedi. Dayanamadım "bana laf söyleyen adama bak her sabah kaşık kaşık tereyağı yiyo" dedim. "BEN SPOR YAPMIYORUM İSTEDİĞİMİ YERİM" dedi. (1,5 senedir bodye gidiyorum)
    "iyi tamam be yemiyorum" dedim. Kardeşime "su koyar mısın" dedim. Bardağıma su koyarken bardağı devirdi üstüme baya bi su döküldu (lakosum sırıl sıklam oldu). Babam hemen "Aferin kızım iyi yaptın" dedi. Ben iyice sinirlendim "bundan sonra yediklerine dikkat et, birşeyi abart sana bu akşamı hatırlatıcam" dedim. Cevap veremedi rakısından yudum aldı. Ben de kollarımı birleştirip camdan dışarı bakmaya başladım. Annem üzüldü "oğlum git ne istiyosan al" dedi. Babam "senin şuan yaptığın annelik değil. İyilik değil kötülük yapıyosun" dedi. Ben de "sen hergün abartı yiyosun, ben 40 yılın başı bi böyle fazla yedim hemen laf söylüyosun" dedim. Yemekten sonra yüriceltik, ben de tavîr olsun diye "odama çıkıp ıslak üstümü değiştiricem, yürüyüşe gelmicem" dedim. Babam "öküz gibi yersen yüriyemezsin tabi" dedi. Çıktım odaya, midem bulandı merdivenlerde hemen koşup odanın tuvaletinde kustum biraz. Kusarken annem aradı "biz dışardayız odanın ışığı yanmıyo merak ettim" dedi. "yok yatıyorum" dedim çünkü kustuğumu söylesem babam çok sevinirdi savaşı kazandığını sanardı. Sonra yattım buraya bunu yazarke (bi 10 dk sonra) yine annem aradı "gel oturduk çay içiyoruz bahçede" dedi "yok istemiyorum" dedim.

Şimdi babama karşı nasıl bi tavır sergiliyim? Gerçi pişman oldum yediklerimden ama gerçelten çok güzeldi yemekler (aşçı boluluymuş)

Evet ne diyosunuz napabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiKey1907 -- 27 Temmuz 2011; 21:31:51 >

• o kızla tanış bence uzak masadaki
  • Tamam.
  • Asosyalmisin

• Hocam kusura bakma ama canım irmik helvası çekti ya. Sütle yapacaksın böyle off..

Valla babanın yaptığı saçmalık.. Bir yandan da hep ailemle böyle gezmeyi hayal etmişimdir ama olmadı işte.
  • ne olursa olsun az ye bılader 1 tabak plav 1-2 dılım tatlı 1-2 et yeterde artar zaten gerısı dırek ya yağ yapar ya kalbını tıkıcak ölumnun olacak damar tıkar yada ıdrar ve kalın bağarsaktan cıkar baktın yeme mı dıyor sıl agzını kalk gıt la ben burda ssabag bıse yemıyom oglen ne bulursam 1-2 börek aksamda ne olursa karpuz börek ya yesıl fasulye yada bamya

Tavsıyem babanla cıddı ol onun saygısını kazan kazanana kadarda tınlama onu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum öyle acıktığım oluyorki dediğin gibi bende yiyorum.Normal birşey kanımca.Babanı bi kaç gün takma dostum ..
  • baban haklı.
    kendi ağzınla kustuğunu sölüyorsun hayvanlığın luzumu ne ?

doygunluk hissi 15dk sonra oluşur.
    yavaş ye doyarsın.
    yediğin yemeği 4kişilik aile yer be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 27 Temmuz 2011; 21:42:07 >
  • Eften püften sebeple kavga etmişsiniz, babanla aranı düzeltmeye bak.
  • Kusura bakma ama baban haklı çok fazla yemişsin. Yine de baban böyle şeylere karışmamalı. Karşı gelseydin bir şey yapacağını sanmıyorum. Sadece seni uyarmak istemiş ama abartmış. Yani ikinizde haksızsınız
  •  babamla kavga ettim dh (yalansa öliyim)
  • ciddi ciddi okuyan var mı hepsini ?
  • ölim ölim dediğin nedir ki gülüm? ben senin için yaşamayı göze almışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Hocam kusura bakma ama canım irmik helvası çekti ya. Sütle yapacaksın böyle off..

Valla babanın yaptığı saçmalık.. Bir yandan da hep ailemle böyle gezmeyi hayal etmişimdir ama olmadı işte.

Nick-mesaj uyumsuzluğu

Yediklerine gelince; Bi beni yemediğin kalmış. Babana bi tavır alma niye alıyorsunki illaki bigün barışacaksın yani. Kafa dengi adama benziyor o kadar şey diyebilmene izin vermiş forumda onların 10/1 ini babasına dese ağız burun girişecek babalar var değerini bil.

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

o kızla tanış bence uzak masadaki

• uzak masadaki kıza beraber iki dilim baklavaya ne dersin ? diye sor yarın için
  • sen agir liseli
    baban liseli
  • Baban çalışıyor mu ? Uğraştığı bir şey var mı ?
  • Bence sen kızsın, kardeşin erkek. Nedense öyle düşündüm.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.