Şimdi Ara

Babamin vefatindan sonra toparlanamadim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyi biraz gec saatte acayim dedim daha ciddi cevaplarin gelmesi icin. 20 Agustos ta babami kalp krizi yuzunden kaybettik. Ben 16 yasindayim. Evde aileme karsi guclu gozukuyorum ama icim oyle degil. Artik hayat bos geliyor yani zevk alma duygum yok. Yaptigim hicbir seyden zevk almiyorum. Insanlar benim icin anlam ifade etmiyor. Mesela okumak,is sahibi olmak hepsi sacma geliyor. Babamla aramiz cok super degildi genelde kavgaliydik ama her zaman arkamdaydi, hep bana destek oluyordu. Kendisi sert bir karaktere sahip oldugu icin sevgisini belli etmiyordu ama beni cok sevdigini biliyordum. Bende bu hayatta en cok babami sevdim ama hayatim boyunca sadece 1 kere sarildim olmeden iki gun once. Babamla aramiz mesafeliydi ama icim oyle degildi. Artik hayat cok bos cok sacma geliyor. Isyan ettigim zamanlar da oluyor. Bu ruh halinden nasil kurtulabilirim. Okullar acildi ama dersler babami dusunmekle , tenefusler ise sigara icmekle geciyo toparlanamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailene ve sana sabırlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailene ve sana sabırlar dilerim

Sagolun insallah

• Basin sagolsun kardes. O yaslarda normaldir baba cocugun en buyuk gucudur. Babani aklindan cikaramaman kadar dogal bir sey yok ama o seni hep iyi noktalarda gormek istemistir bunun icin cabalamistir hep. Yuzunu kara cikarma, ruhunu sad tut. Baban bu dunyada olmasa bile kendini iyi bir konuma getirerek onun ruhunun huzurlu olmasini saglayabilirsin. Forumda destek veren olur sana ama nereye kadar, dostlarin varsa onlarla dertlesmen daha hayirli. Bu arada sigara cozum degil ama icmek istersen karar senin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fight Club

Konuyi biraz gec saatte acayim dedim daha ciddi cevaplarin gelmesi icin. 20 Agustos ta babami kalp krizi yuzunden kaybettik. Ben 16 yasindayim. Evde aileme karsi guclu gozukuyorum ama icim oyle degil. Artik hayat bos geliyor yani zevk alma duygum yok. Yaptigim hicbir seyden zevk almiyorum. Insanlar benim icin anlam ifade etmiyor. Mesela okumak,is sahibi olmak hepsi sacma geliyor. Babamla aramiz cok super degildi genelde kavgaliydik ama her zaman arkamdaydi, hep bana destek oluyordu. Kendisi sert bir karaktere sahip oldugu icin sevgisini belli etmiyordu ama beni cok sevdigini biliyordum. Bende bu hayatta en cok babami sevdim ama hayatim boyunca sadece 1 kere sarildim olmeden iki gun once. Babamla aramiz mesafeliydi ama icim oyle degildi. Artik hayat cok bos cok sacma geliyor. Isyan ettigim zamanlar da oluyor. Bu ruh halinden nasil kurtulabilirim. Okullar acildi ama dersler babami dusunmekle , tenefusler ise sigara icmekle geciyo toparlanamiyorum

Benim babamda 10 Ocak 2006'da vefat etti.Kurban bayramı 3'ün günü,Ben 13 Yaşındaydım.Ailenin 4.üncü cocuğuyum.İranda kalp krizinden öldü.Tır şöförüydü.

"Artik hayat bos geliyor yani zevk alma duygum yok. Yaptigim hicbir seyden zevk almiyorum. Insanlar benim icin anlam ifade etmiyor. Mesela okumak,is sahibi olmak hepsi sacma geliyor"

Bu Cümlen tam olarak ve tam olarak beni ifade ediyor aynı şekilde bende böyleyim kardeşim.

Üniversite bitirdim ama herşey bana okadar anlamsız geliyor ki herşey

• Ailen için kendini toparlaman gerekiyor kardeşim. Baban da seni güçlü görmek isterdi eminim.

Başın sağolsun bu arada

• Adın ne?Benim de böyle tanıdığım varda?Yas falan uyuyor?Sen omusun?O dh'yi sevmiyor ama?Adı söyle yeter?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah rahmet eylesin ama hayat devam ediyor.

• Babam benim icin cok onemli seni cok iyi anliyorum ama babalar ölmez. Aynaya her baktığında onun yuzunu goreceksin bir sure sonra emin ol. Daha yasin çok küçük sana babasinin oğlu desinler hayattaki duruşunla göster bunu imsanlara böyle evladi var desinler. Güzel okullarda oku güzel işlerin olsun kabrine gittiginde baba bugün sunu kazandim diyebil o seni duyar emin ol. Babalar olmez oğullarında yaşarlar düşünceleri .

Mekani cennet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: The Caped Crusader

Basin sagolsun kardes. O yaslarda normaldir baba cocugun en buyuk gucudur. Babani aklindan cikaramaman kadar dogal bir sey yok ama o seni hep iyi noktalarda gormek istemistir bunun icin cabalamistir hep. Yuzunu kara cikarma, ruhunu sad tut. Baban bu dunyada olmasa bile kendini iyi bir konuma getirerek onun ruhunun huzurlu olmasini saglayabilirsin. Forumda destek veren olur sana ama nereye kadar, dostlarin varsa onlarla dertlesmen daha hayirli. Bu arada sigara cozum degil ama icmek istersen karar senin..

Oteki dunyanin varligini da sorgulamaya basladim iste mesela diyorum benim 1 yasinda yetim kalan kardesimin sucu ne o ufacik kizin gunahi neydi niye ki

• Vefat sebebi nedir?:( Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah..Düşünmemeye çalış dicem ama olmaz ki.Babalarınızın değerini bilin arkadaşlar.Kaybettikten sonra hiç bir anlamı yok..

• Allah rahmet eylesin.Yapman gereken, çalışıp okuyup büyük iş adamı olup, veya başarılı doktor mühendis asker polis olup, Dinine vatanına milletine insanlığa faydalı işler yapman.Aile kurman.Soy adını yaşatman.

Dünyaya geliş amacının farkında olman, Namaz kılman, haramdan kaçınman, Onurlu namuslu efendi saygılı biri olman.

Dik dur eğilme!

Not: ailem dağılmış, ve bu benim (özellikle son 2-3 yıldır) umrumda değil. Ben geleceğime, yapacağım hizmetlere bakıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başın sağolsun kardeşim

• Allah rahmet eylesin malesef ki hayatın gerçeği bunlar arkadaşımında başına geldi sakın yanlış yola sapma önüne bak her insanın hayat tecrübesi vardır oturup ağlayacağına yinede şükret derslerinide aksatma baban senin iyiligini ister sende biliyorsun bu ordada öyle olacak o seni hep görüyor hayırlı bi evlat ol önüne bak tekrardan allah sabır versin kardeşim o yaşında da sakın sigara gibi seylere sarma bunlarda benim tecrübem mekanı cennet olsun ...

• Allah rahmet eylesin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IWolverin

quote:

Konuyi biraz gec saatte acayim dedim daha ciddi cevaplarin gelmesi icin. 20 Agustos ta babami kalp krizi yuzunden kaybettik. Ben 16 yasindayim. Evde aileme karsi guclu gozukuyorum ama icim oyle degil. Artik hayat bos geliyor yani zevk alma duygum yok. Yaptigim hicbir seyden zevk almiyorum. Insanlar benim icin anlam ifade etmiyor. Mesela okumak,is sahibi olmak hepsi sacma geliyor. Babamla aramiz cok super degildi genelde kavgaliydik ama her zaman arkamdaydi, hep bana destek oluyordu. Kendisi sert bir karaktere sahip oldugu icin sevgisini belli etmiyordu ama beni cok sevdigini biliyordum. Bende bu hayatta en cok babami sevdim ama hayatim boyunca sadece 1 kere sarildim olmeden iki gun once. Babamla aramiz mesafeliydi ama icim oyle degildi. Artik hayat cok bos cok sacma geliyor. Isyan ettigim zamanlar da oluyor. Bu ruh halinden nasil kurtulabilirim. Okullar acildi ama dersler babami dusunmekle , tenefusler ise sigara icmekle geciyo toparlanamiyorum

Benim babamda 10 Ocak 2006'da vefat etti.Kurban bayramı 3'ün günü,Ben 13 Yaşındaydım.Ailenin 4.üncü cocuğuyum.İranda kalp krizinden öldü.Tır şöförüydü.

"Artik hayat bos geliyor yani zevk alma duygum yok. Yaptigim hicbir seyden zevk almiyorum. Insanlar benim icin anlam ifade etmiyor. Mesela okumak,is sahibi olmak hepsi sacma geliyor"

Bu Cümlen tam olarak ve tam olarak beni ifade ediyor aynı şekilde bende böyleyim kardeşim.

Üniversite bitirdim ama herşey bana okadar anlamsız geliyor ki herşey

Benim babam da tir soforuydu kalp krizinden oldu Allah rahmet eylesin durumum ayni olucak buyuk ihtimalle icimde cok buyuk bir karanlik bosluk var yemegi mecbur kaldigim icin yiyiyorum suyu mecbur oldugum icin iciyorum.

• quote:

quote:

Basin sagolsun kardes. O yaslarda normaldir baba cocugun en buyuk gucudur. Babani aklindan cikaramaman kadar dogal bir sey yok ama o seni hep iyi noktalarda gormek istemistir bunun icin cabalamistir hep. Yuzunu kara cikarma, ruhunu sad tut. Baban bu dunyada olmasa bile kendini iyi bir konuma getirerek onun ruhunun huzurlu olmasini saglayabilirsin. Forumda destek veren olur sana ama nereye kadar, dostlarin varsa onlarla dertlesmen daha hayirli. Bu arada sigara cozum degil ama icmek istersen karar senin..

Oteki dunyanin varligini da sorgulamaya basladim iste mesela diyorum benim 1 yasinda yetim kalan kardesimin sucu ne o ufacik kizin gunahi neydi niye ki

Geçmiş olsun, ne kadar söylemesi kolay olaada toparlanmalısınız. Bir ölenin arkasından ağlamak ve üzülmek bir işinize yaramayacak ne yazıkki. Tekrardan geçmiş olsun ve başınız sağolsun...

• quote:

quote:

İnsanlar dogar, buyur, olur. Dogasinin geregi budur. Belki ben giderim yarin, belki sen kim bilir..
    Seninle ayni halde nice insan var.
    Yapmam gereken guclu kalmak, guclu olmak. Kardesine abilik/babalik gorevini ustlenmek. Hayat bazen bazilarina iyi davranmiyor, bu hepimizin basina gelicek maalesef hic birimizin babasi sonsuza kadar yasamayacak ki..

• Allah rahmet eylesin basın sağolsun. Ailen icin dik durmaya bak ki onlarda senden güç alsınlar ama dik duracam diye icine atma büyümesin içinde daha kötü olur dertles bizde yardimci oluruz cevrendekiler de dertlesecektir senle asla geçmez ama bi sure sonra dünya telasindan az da olsa diner acısı tekrar basin sagolsun

• Fight Club kullanıcısına yanıt
    Kız kardeşin senin kadar acı çekmeyecektir emin ol. Ben de 1 yaşında babamı kaybettim. Hiç tanımadığım hatırlamadığım için sıradan bir insandan başka bir şey ifade etmiyor. Evet zor olacak, anlattığın ruh halini daha çok günler çekeceksin ama elinden bir şey gelmez. Başın sağolsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.