Şimdi Ara

Babamın sakalları 22 yaşında çıkmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün babamla sohbet ediyorduk.Öyle çok nadir sohbet ederiz.Bu aralar bende boy takıntı haline geldi.Merak edenler için 1,5 ay sonra 17 yaşına gireceğim ve boyum 1,74.İnternetden edindiğim bilgilere göre sakalın çıkması ergenliğin bitdiğinin işaretiymiş.Bende daha tüy yok öyle deyim.Babama bugün sorduğumda sakalının 22 yaşında üniversite 1 de çıktığını söyledi.(kendisi almanya'dan döndüğü için lise 1 den başlamak zorunda kalmış ondan geç üniversiteye girmiş ) sorum şu ben sanırsam daha ergenlikteyim.acaba boyum daha uzarmı ?

Dipnot: Boyum 1,74 hedef 1,85 olmazsa 80 (hayat felsefem budur hedefini her zaman büyük tutacaksın ki büyük kazanabilesin )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanblue_34 -- 10 Temmuz 2013; 1:47:09 >

• 85 unut zor artık
  • sen bu hayatı kazanıcaksın paşam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

85 unut zor artık

hiçte zor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

sen bu hayatı kazanıcaksın paşam

biraz daha açarmısınız lütfen? (cümleyi )
  • 1.85 hiç zor değil umudunu kaybetme bide sakallar yokmuş daha 1.90 bile olursun
  • Nasıl la sakal çıktı mı boy daha uzamaz mı?

Vay arkadaş 170'de kaldık iyi mi yaş daha 18
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomUpton

1.85 hiç zor değil umudunu kaybetme bide sakallar yokmuş daha 1.90 bile olursun

hocam çok sevindim inan ya sakalı bırak suratımda bir tüy bile yok önceden sakal çıksada uzatsam derdim ama şimdi iyikide çıkmamış diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Nasıl la sakal çıktı mı boy daha uzamaz mı?

Vay arkadaş 170'de kaldık iyi mi yaş daha 18

maalesef hocam benim bildiğim böyle.ama siz genede umudunuzu kaybetmeyin.en sağlıklı olarak bir doktora görünün o size kesin birşey söyleyecektir.
  • Benim yaş 22, boy 1.62. Ben ne yapayım? şükredin la az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Benim yaş 22, boy 1.62. Ben ne yapayım? şükredin la az.

hocam yukarıda belirtdiğim gibi bende bu bir ergen takıntısı haline geldi diyebiliriz.inan belki senin yaşına geldiğimde bu günlerimi hatırlayıp gülecem :) şu anda hedefim hayatıma yeni hedefler koymak.üniversiteyi kazanmak,başka şehirde yaşamak,biraz kas yapmak,biraz boy yapmak vs vs. Yoksa tabii ki sonuçta hepimizin eli ayağı var şükürler olsun ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

Bugün babamla sohbet ediyorduk.Öyle çok nadir sohbet ederiz.Bu aralar bende boy takıntı haline geldi.Merak edenler için 1,5 ay sonra 17 yaşına gireceğim ve boyum 1,74.İnternetden edindiğim bilgilere göre sakalın çıkması ergenliğin bitdiğinin işaretiymiş.Bende daha tüy yok öyle deyim.Babama bugün sorduğumda sakalının 22 yaşında üniversite 1 de çıktığını söyledi.(kendisi almanya'dan döndüğü için lise 1 den başlamak zorunda kalmış ondan geç üniversiteye girmiş ) sorum şu ben sanırsam daha ergenlikteyim.acaba boyum daha uzarmı ?

Dipnot: Boyum 1,74 hedef 1,85 olmazsa 80 (hayat felsefem budur hedefini her zaman büyük tutacaksın ki büyük kazanabilesin )

13 yaşındayım babamınkiler kadar var ( 8 e gidiyorum)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 1.90 olsaydim iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Bende 1.90 olsaydim iyiydi.

boyun kaçki hocam ? 1,80 üzeriysen bile sıkıntı yok bence.1,90 dan sonra çünkü bel ağrıları felan başlıyor yani uzun olmakta iyi değil ama bakalım gitdiği yere kadar yapacam ben.hergün ip atlıyorum,basket oynuyorum ve 1 litre süt içiyorum.ineğe döndüm yemin ederim
  • 1dk beyler sakal olayı doğru mu ya
    Nasıl sakal bi de çok sakal mı az sakal mı
  • 174 gayet uygun ama yeterli değil tabi ki ama 160 insanların psikolojisini düşünsene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 yaşındayım sakal yok, ergenliğe de geç girdim zaten, babyface'im 169 falanım biraz daha uzarım herhalde, 1 cm falan uzamıştım son 2 ay içinde falan.
  • - Arkadaşımın kardeşi yaşı 13 boyu 1.85 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

174 gayet uygun ama yeterli değil tabi ki ama 160 insanların psikolojisini düşünsene

evet hocam anneme,babama göre iyiyim arkadaşlarım arasında da orta şekerliyim.ama hem benim için spor oluyor hem uğraş.Benim arkadaşım 1.61 inan bu azmimle onuda gaza getirdim onunda hedefi 1,70 olmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğa Can

1dk beyler sakal olayı doğru mu ya
    Nasıl sakal bi de çok sakal mı az sakal mı

sakalın çıkmasın ergenliğin bitimine işaret.
    ergenliğin bitimide boyunun daha fazla uzamamasına hocam.ama genede böyle niyeti olan kişilerin doktora gitmesi en güzeli.çünkü burda tahminler üzerine konuşuyoruz.Doktorlar bilimsel gerçeklerle :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.