Şimdi Ara

BABAMDAN ARABAYI NASIL İSTEYEBİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ehliyeti aldım babamın arbasını istiyorum arada bi versin gezeyim diye ama güvenmiyor bana bir yere çarpcam diye araba mercedes bide ama full kaskolu. Babam bensiz arabayı kullanamazsın diyor babamlayken hep kullanıyorum. Bu pazar konser var ve konsere arabayla gitmek istiyorum babamdan isteyeceğim arabayı nasıl isteyebilirim?

• BABA HERKES ARABA SÜRMEYİ ÖĞRENYOR .
    BANADA ÖĞRET DE .
    BOŞ Bİ ALANA GİDİN YADA GECELERİ ÇIKIN
    ÖĞRETSİN , GÜVENİNİ KAZAN SONRA
    ALIRSIN ARABAYI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 8 Haziran 2012; 16:48:19 >
  • kızla konsere gidicem de belki verir

ben hep öyle isterdim kız lafını duyunca verirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Beylerr

Ehliyeti aldım babamın arbasını istiyorum arada bi versin gezeyim diye ama güvenmiyor bana bir yere çarpcam diye araba mercedes bide ama full kaskolu. Babam bensiz arabayı kullanamazsın diyor babamlayken hep kullanıyorum. Bu pazar konser var ve konsere arabayla gitmek istiyorum babamdan isteyeceğim arabayı nasıl isteyebilirim?

bence isteme konser alanında kaza yaparsın. demedi deme.
  • kardeş kullanabilirim diyorsun ama öyle kolay olmuyor
    örnek olarak abim ilk acemiliğinde kaldırıma çıkmıştı
    en küçük bir sıkıştırmada tecrüben olmadığı için kaza yapabilirsin
  • Araba sürebiliyorum o konuda sıkıntı yok ama arabası çok değerli ondan korkuyor :/
  • Ben sadece baba arabayı alıyorum diyorum iş bitiyor Hiç esirgemiyor sağolsun. Tabi bunda düzgün kullanmamın ve hala biryere çarpmamış olmamın etkisi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bizdede merso var işte iknalar sonucu almıştım 2-3 yıl önce şimdi rahatız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaZoR_03

kızla konsere gidicem de belki verir

ben hep öyle isterdim kız lafını duyunca verirdi

babalar kız lafını SÖYLEYİNCE ,

yardımcı oluyorlarmı?
  • Git ve arabayı kaçır.
  • ben izin bile almıyorum
  • Konser tarzı kalabalık yerlerde park yeri dert olabir başına.
  • adam sana güvenmiyor demekki boşuna değil babanın sözünü dinle arkadaş ortamında gaza gelirsin seni değil mercedes kasko bile kurtaramaz ehliyetini yeni almışın bırak ehliyetin az büyüsün.
  • Ne istemesi..!!
    Drek al arabayı git işini gör gel arabayı kaçırmazsan bu işin zevki adrenalini nerde genç dostum.
  • mogaaz
  • Park yerini dert etme İSPARK vardır konsere yakın yerlerde. Erken git arabayı koy parka takıl sonra. Araba varken otoüsle konsere mi gidilir, baban çok insafsızmış
  • İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara Vermesse zorla al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

mogaaz

SÜPER CUK oturdu..!!!
  • sende arabayı çal ama kaza yaparsan baban bırak sana araba vermeyi seni bir daha arabaya bindirmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

adam sana güvenmiyor demekki boşuna değil babanın sözünü dinle arkadaş ortamında gaza gelirsin seni değil mercedes kasko bile kurtaramaz ehliyetini yeni almışın bırak ehliyetin az büyüsün.

vazgeçtim yukardaki yorumdan arkadaşlar haklı git yumruğunu masaya vur akşama araba bende haberin olsun de sonra al anahtarı çık döndüğünde olanları biz yarın gazeteden okuruz muhtemelen

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.