Şimdi Ara

babam yoğun bakımda, onu düşünmekten hiçbir şey yapamıyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
8.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin.
    Yoğun bakım o kadar da kötü değil inşallah en kısa sürede çıkar babanız inşallah entübeye girmez o sıkıntılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dedem beyin kanamasından girdi kaybettik koronadan dolayı da 2 akrabam girdi entübe'den çıkamadı.

Hatta çocukları x gün için gelecez ailecek ziyarete diyor doktor'a doktor da o güne çıkmasını bekleniyoruz diyor ve dediği gibi vefat ediyor bizim burada daha çıkan olmamış entübasyon dan

Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, bu yolu ben nasıl aşarım, korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • Geçmiş olsun, Allah tez vakitte şifasını verir inşallah.

Yoğun bakım adından korkmayın ben de yattım 2 hafta kalpten dolayı, sadece tedbir amaçlı hayati parametreleri sürekli kontrol etmek için makina bağlıyorlar, ondan sonra servise çıkar makinasız tedaviye devam eder.

• Rabbim acil şifalar versin hocam. Geçmiş olsun.

Amin hocam Allah rahmet eylesin tüm yakınlarına ve vefat edenlere

Hocam çaresi yok :(( dediğin gibi zor kurtuluyorlar annemide dualar ve Kur'an kurtardı o kadar dua ve Kur'an okuduk ki Allah annemi kurtardı tek çaresi bol bol dua . Doktorlar belli tedaviyi yapıyor herkese kimin ölüp kimin çıkacağı belli olmuyor bakıyorsun şeker hastası yaşlı kurtuluyor genç dinamik kişide ölüyor :((((( Allah kimseyi o hallere düşürmesin çok zor :((((

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yoğun bakımında seviyeler var. Filmlerdeki gibi değil çoğu kişi tedbir amaçlı yatırılıyor. Allah şifa versin

• Geçmiş olsun hocam Acil şifalar dilerim. Bende ekim ayında önce dedemi sonra babamı Kovid-19 sebebiyle kaybettim. Benzer durumu yaşadım. Hala öldüklerine inanamıyorum konduramıyorum. Ama kader alın yazısı ne dersen de. Duanızı edin bol bol. Ama her şey olacağına varıyor. Üzücü durumlar.

• Geçmiş olsun kardeş. Babam Aralık ayında covid oldu, 2 ay hastanede yattı, bunun 20 günü yoğun bakımda. Her gün doktorların durumu iyi değil, kurtulması mucize laflarını dinledim. Ama vazgeçmedim, doktor arkadaşlarımla hergün istişare yaptık, tahlilleri vb hergün hastaneye gidip takip ettim. Takip etmesem tahlil bile yapacakları yoktu. Umut yok hazır olun dedikleri anda arkadaşlarımın önerisiyle bir tedavi uygulattık. Karaborsa bir ilaç. Devletten tedarik edebildik zor da olsa. Ve babamı kurtardık. 2 aydır evde. Oksijen desteği alıyor hala ama iyiye gidiyor. Tamamen iyileşmesini umuyoruz. Güçlü kal ve sakin vazgeçme.

• Geçmiş olsun. Arkadaşın babasi covid olmuştu sonra zatürreye döndü diyordu. Hastanede kaldi bir süre. Şimdi iyileşti normal hayatına devam ediyor. Galiba sinava hazırlanmaya çalışıyorsun elinden geldiğince çalış soru yada konuya odaklanamiyorum diyorsan youtube da tekrar videolari vs izle boş gecirmemeye çalış. Birkaç haftaya baban da iyileşir umarım.

• Allah şifasını versin, umarım iyi olur kısa sürede.Güçlü olun kendinizi bırakmayın,biliyorum zor ama kötü düşünmemeye çalışın

Konuyu okurken yakınlarını kaybeden arkadaşların mesajlarını gördüm,tüm arkadaşların vefat eden yakınlarına Allah rahmet eylesin,hepsinin mekanı cennet olur inşallah

• Geçmiş olsun, babam Eylül ayında ağır zatürre ile covid atlattı. Bir ay hastanede yattı, böbrek nakli olduğu için bağışıklık baskılayıcı kullanıyor o halde atlattı eve çıktı şimdi herhangi bir nefes darlığı veya şikayeti kalmadı. Allah tez zamanda şifa versin.
    Konuya ben de şöyle akrabamı kaybetti şu zamanda tanıdığım öldü gibi mesajlar yazıp konu sahibinin moralini bozmayın.

atesim cikti
    terledim
    böbreklerim ve başım ağrıdı
    bilincim ilk gün yoktu
    nefes darlıgı çekmedim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.