Şimdi Ara

babam tüm paramı elimden alıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben ali sizlerin sadece düşüncesini merak ediyorum bu konu hakkında şimdi benim babam olacak şerefsiz kendisini hiç sevmem, şimdi olay şöyle ben 18 yaşındayım ve herzaman kendi ihtiyaçlarımı çalışarak veya harçlıklarımı toplayarak almışımdır bu yaşıma kadar babam kesinlikle okul yol param dışında para vermemiştir okul harçlığıda şöyle bir hafta verdiği para geçen haftadan fazla ise öbür hafta bunun hesabını sorar sana geçen fazla para verdim bu gün para yok derdi ve ben 3 yıl boyunca idare etmeye çalıştım ve şimdide staj görüyorum ve kazandığım para ile ilk aylar sadece kıyafet alabildim çünkü dolabımda gerçekten kıyafet yoktu her hafta bir kıyafet ile geçirmemi söylüyordu şimdi ise stajımın 5. ayı ve 1 aylık maaşım (asgari ücretin 3de 1'i) ile borsada biraz değerlendirmek istiyorum çünkü zaten elimde olan parayıda benden aldığı için ve yarın maaşım yatacak bana biraz önce yarın paranı alınca(beş bin lira )bunun 4 bin tl sini bana ver diyor geriye kalan para ile idare edersin bu güne kadar o kadar para aldın diyor ve ayrıca benim kıyafet aldığım zamanlarda para seni bozuyor aileni unutuyorsun diyordu yani benden beklentisi kazandığım paranın olduğu gibi ona vermem dışarda yemek yemem bile onun için lüks gibi geliyordu her akşam benden paranı aldığın gibi bana getir diyordu ve tabiki ben böyle yapmayınca kartımı elimden alıyordu yani kendisi cahil biri olduğu için kartımı aldığı zaman herşey eline geçirmiş sanıyordu ve ayrıca kendisi baya varlıklı biri benim paramı saatlik kazanan biri hayatım boyunca beni kıskandığını düşündüm(nedenini anlatırsam sizlerde hak verirsiniz)gibi gibi şeyler diyordu kendisi yalancınında önde gidenidir yalan söylemediğini sanıyor ama öyle değil bir olaya laf kalabalığı yaparak bağırarak kendini haklı çıkartır herzaman eğitimsiz cahil biridir benim düşüncelerime hiçbirzaman saygı göstermez hep alay eder sen kimsin ki der tek isteğim 2 yıl içerisinde yurtdışına gitme planım var ve orda üniversite okuyacağım ama sanmasın ki benden kurtulacağını ona yapacağım çok şey var. şimdi asıl sorum şu sizce ne yapmalıyım herşeyine evet mi diyeyim yoksa karşımı geleyim(böyle bir durumda yapacağı ilk şey beni dövmeye kalkmak ama tabiki yanımda bıçak olacak hiç ona karşı acımam yok) annemi soracak olursanız o da ayrı birşey zaten cahil kendiside ve sürekli başka çocuklar ile kıyaslanıyorum ve bir tartışmamızda o istediği kadar şey bana diyebilecek ama ben konuşunca bana saygısız vb. seyler diyor birde kendiside aynı şekil yalancıdır vesanki tüm suç benim iş gibi babamın yanına gidip oğlun benimle konuşmuyor gelsin elimi öpsün yaa ben o kadar sıkıldım ki ilk fırsatta bunlara ne yapacağımı biliyorum. yarınki maaşımı vermek istemiyeceğim ama bakalım ne olacak tekrar olanları yazarım








  • Kardeşim maaşını ver ya da verme orasına ben karışamam.


    ama yazında gözüm bıçak kelimesine takılınca dedim aman !


    Sakın bak,bıçak felan taşıma,bir anlık öfkeyle insan geri dönülemez pişmanlıklar yaşayabiliyor


    Baban kızar vurmaya çalışır,sinirlenirsin bıçakla saldırmaya kalkarsın,geri kalan hayatının yarısını hapiste geçirirsin.Anlık öfke, hapiste 30 yıl süt dökmüş kedilik yaptırır.


    hiç gerek yok böyle şeylere,umursama babanı boşver,kızarsa felan git başka odaya ya da dışarı hava almaya çık,bıçak felan taşıma o yüzden,sen kendi yolunu güzelce çiz,geleceğini planla,inan özgürlük gibisi yok.

  • Babanı sevmeyebilirsin ama onunla kavga etme. Medeni bir şekilde yollarınızı ayırın. Babanın maddi durumu iyiyse senin paranı niye alsın, kafama yatmadı. Bir de karşı tarafı dinlemek lazım.

  • Why Shy kullanıcısına yanıt

    hayır ciddi anlamda söylüyorum maddi durumu gayet iyi hatta kardeşimi futbol kursuna gönderiyor maçları olduğu için başka şehirlere 1 haftalığına gidiyor ve oralar için çok fazla para ödüyor ama sadece benim para harcamam gözüne batıyor hatta akrabalar borç istese veriyor hiç sıkıntı yok ama iş bana gelince bi böyle oluyor zaten birçok konuda veya düşüncede babamla zıtlık yaşıyorum bunu şimdilik görmezden gelicem biraz daha sabredeceğim karşı tarafa dinlemek lazım derken inan o kadar haklıyım ki daha yazmadığım birçok şey var ve zaten babam'ı dinlesen haksız olsa dahi kendini haklı çıkartır yinede yorum yaptığın için teşekkür ederim.

  • Neduun N kullanıcısına yanıt

    Sicilimi kirletmek istemediğim için böyle birşey yapmayacağım ve yorum yaptığın için çok teşekkür ederim

  • Paranızı vermeyin hocam. Ben son sene asgari ücret aldım babam bir lirasını istemedi. Sinmeyin şimdiden bugün böyle yapan yarın çalışıp para kazanınca da maaşı ister
  • Oğluma canım feda. Oğlum benim için böyle bir şey hissetseydi kahrımdan ölürdüm sanırım. Ne babalar var... Allah yardımcın olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.