Şimdi Ara

Babam Kuaför FAKAT...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 senedir saçımla birkez bile ilgilenmedi.Bir kere bile...
    Zaten fazla muhabbetimiz olmuyor,arada saç ile ilgili konu açıyorum sırf konuşalım diye,en fazla 2 kelime konuşuyoruz.
    35 senelik kuaför fakat en fazla 2 ya da 3 kez saçıma fön atmıştır.Ondada çocuk gibi yalvarmışımdır,üffleye püffleye atmıştır.Bazen yanına gidiyorum " Baba bak saçlarım nasıl olmuş? " diyorum.Kafama bakmadın "iyi" diyor.Saçlarımı şöyle kessene diyorum,"he he tamam,keserim,tamam tamam"gibisinden kısa ve ilgisiz cevaplar veriyor.17 senedir saçlarımı ilköğretim çocukları gibi kesiyor.Saçlarımı keserken "baba şurdan al şöyle olsun" gibisinden şeyler diyorum,azar işitiyorum.
    Ben şimdi başka kuaföre gitsem kırılır mı bana? Artık yeter yani isyan etme boyutundayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZincirlemeKüfürTamlaması -- 19 Aralık 2009; 20:51:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

Benim de annem ingilizce öğretmeni bi kere birlikte ders çalıştığımızı hatırlamıyorum

Bilmiyorum hocam ama babam kuaför annem ev hanımı olduğu halde annem babamdan fazla fön atmıştır saçıma.Böyle ilgisizlik olur mu ya? İnsan biraz özenir,evladım der ilgileniyim der.Dandik bir kuaför de değil 20 ytl ye saç kesiyor,işini iyi biliyor.

• bu aklıma geldi. bi daha düşün.

Orijinalden alıntı: mehmet_$

Git başka kuaföre bişey derse elin oğlu senden çok ilgilendi benle baba dersin

Hocam sakal traşı haricinde bugüne kadar hiç başka kuaförde saç kestirmedim.
    Biliyorum olacakları ; bana kestirmedin bak berbat olmuş saçların diyecek.Psikolojik olarak çökertecek beni.

@-onur
    Güzel yakalamışşsın

• Erkek misin kız mısın?

Orijinalden alıntı: egzantirig

ama saçlarını cok afilli yaptır. ve git yanına. felaket ezilecektir. hak etmiş insan evladına az özenir. böle babalara

Bu zamana kadar saçlarımı hep kendim yaptım.Zaten saçıma jöle,wax gibi şeyler yapıp havaya diken gibi dikmeyi sevmem,doğal olsun isterim.İstediğim çok şey değil,güzel bir kesim yap ki doğal uzasın diyorum.İstediğim şekilde gibi.

Mesela başka bir kuaföre fön yaptırmaya gitmiştim 2 sene önce.Adam bana senin saçını kim kesiyor "Tas kafa" gibi olmuşsun demişti.Öyle özensiz yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brakisefal* -- 19 Aralık 2009; 21:04:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hero*

Benim Saçımı Amcam Kesiyor. Gittiğimde Muhabbet De Ederiz, Bana Yemek Falan Da Ismarlar.

Ne güzel...

Mesela saçımı evde kestiği zamanlar pc yi açar "Şu adam gibi istiyorum" derim... Gelir,bakar... Yorum yapmadan "Hadi gel gel" yapar...Dalga geçiyor sanki...
  • Şu sıralar tam isyan zamanların zaten..başka yerde kestirince psikolojik olarak çökerteceğini düşünüyorsun ama şu anda zaten çöküş içindesin..1 kere bile olsa git istediğin gibi kestir ve karşı birşey derse senin yapmadığını başkasında yaptırıyorum buna beni sen zorladın gibisinden çıkış yap..İlla ki anlar bişey yapar.bu arada dükkan nerde 20tl ye kesim yapıyor

2013 Astra J Sport / 34 UV 0537

2010 Otokar M2010 / 34 M 0537

YILDIZ 24
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Şu sıralar tam isyan zamanların zaten..başka yerde kestirince psikolojik olarak çökerteceğini düşünüyorsun ama şu anda zaten çöküş içindesin..1 kere bile olsa git istediğin gibi kestir ve karşı birşey derse senin yapmadığını başkasında yaptırıyorum buna beni sen zorladın gibisinden çıkış yap..İlla ki anlar bişey yapar.bu arada dükkan nerde 20tl ye kesim yapıyor

Haklısın hocam.Babama karşı çok doluyum zaten,birde böyle olaylar oluyor iyice sinirleniyorum.

Yeşilköy.
  • Açıkçası benimde babamla aram pek iyi değildir..Mesaj atmama bile laf eden karışan bir insan kendi sözünü söyleyeceksin dinleticeksin babana ben bunu yaptığımda gerçi bi yumruk yemiştim ama dikkatli ol sende

2013 Astra J Sport / 34 UV 0537

2010 Otokar M2010 / 34 M 0537

YILDIZ 24
  • KIldan tüyden bahanelerle adamın kalbini kırma nede olsa o senin baban

Orijinalden alıntı: Wizzyy

kız mısın

Erkeğim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.