Şimdi Ara

Babam ile Yumruk yumruga kavga ettik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 gun once isten gelmis yemek yiyordum annem ile babam sofrada bir kac konu konusuyorlardi sonra ufak vir tartisma oldu babam sarhostu ve annem babama her gun iciyorsun biyle olmaz dedi. Babam ise ben kazaniyorum brn iciyorum falan drdim ben de anneme niye halen ugrasiyorsun falan filan dedim sonra babam bana mi diyorsun dedi brn de evet dedim ve o anda itti beni 1 2 yumruk atti ben de onu ittim sonra odama hittim kapiyi kapattim ama babam durmadi annem babami durdurmak isterken annemi yere itti ve ben o sirada kendimi kaybettim ve vu sefer yumruk atmaya basladim her neyse 2 gundur odadan cikmiyorum ve yuzunu girmedim ama bugun gozunun fotografini gordum ve morarmis beyler ben babamin gonlunu nasil alabilirim

• O senin gönlünü alsın. Kendini sorumlu hissetme.

Doğru olanı yapmışsın.

• Geçmiş olsun umarım her şey düzelir sen ve ailen için.

• gönlünü almak zorunda değilsin kardeşim . Bırakın bu işleri artık . Şimdi çıkıp ama o baban derler . Vicdanını kenara bırakman lazım arada .

• Keşke olmasaymış ama maalesef olmuş, bazı durumların ilacı, yukarıda arkadaşların bahsettiği gibi "zaman" hocam, mevzunun sıcaklığıyla barışmak istersin bu sefer daha beter olur. Uygun zamanda gidip makul bir konuşma yaparsın, babalara karşı böyle konuşmalar yapmak zordur fakat bence yapmalısın. Tabi bu konuşma salt özür konuşmasından ziyade durumu izah eden tarzda olmalı, sen sadece özürdilersen baban yaptığı yanlışı görmez. Sen babanın yanlışlarını uygun dille anlat, daha sonra el kaldırmaman gerektiğini izah et, sadece o hatan için özürdile fakat seni o duruma babanın ittiğini de anlatman gerekiyor.

• Öncelikle gönlünü almayı düşünmekle çok iyi yapmışsınız burda yazanlara kulak asmayın sonuçta sizin babanız. Gönlünü almak için biraz zaman geçmesi iyi olur
  • Bi 4 5 gün sonra saat vb bir hediye al götür ver

Bir daha böyle bir sey yapmayacagini ve onun babalık otoritesini tanidigini da hissettir af dile

Baban senden 20 kat cok aci cekmistir manevi olarak buna kesin emin ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babamla yeniden kavga ettik beyler
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diğer gözünü de morart.

• Hocam akışına bırak sakın özür dileme. Otoritesini tanı diyenleri filan da dikkate alma. Adam zaten otoritesinin tahakkümünü kurmak için şiddetli davranmış. Babalık otoritesini özür dileyerek okşarsan yarın yine aynısı olur.

En iyisi sessiz kal. Zamanla normal muhabbet gelişir aranızda. Bu olayı açma, aranızda aile sırrı olarak öylece kalsın. Kalsın ki baban ne yapmaması gerektiğini, ne yaparsa neyle karsilasacagini bilsin. Sen annen için denge unsuru olarak kal. Baban emin ol bu şekilde aslanin yavrusunun da aslan olduğunu idrak edecektir. Zamanla ilişkiniz normale kendiliğinden döner zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Bi 4 5 gün sonra saat vb bir hediye al götür ver

Bir daha böyle bir sey yapmayacagini ve onun babalık otoritesini tanidigini da hissettir af dile

Baban senden 20 kat cok aci cekmistir manevi olarak buna kesin emin ol

hocam sen babanla aranı düzelttin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

hocam sen babanla aranı düzelttin mi

Alıntıları Göster
    Düzgün suan

Ne zamanki bozulmadan bahsediyorsun hocam?
  • quote:

Düzgün suan

Ne zamanki bozulmadan bahsediyorsun hocam?

Alıntıları Göster

genel manada anlaşamadığınızı anlatıyordun ya onu sormustum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

genel manada anlaşamadığınızı anlatıyordun ya onu sormustum hocam

Alıntıları Göster
    Şuan iyi gibi hocam Allah'a şükür

Sorduğun için sağol
  • quote:

Şuan iyi gibi hocam Allah'a şükür

Sorduğun için sağol

Alıntıları Göster

bütün babalar aynı hocam. :/

• Bu ülkede babaların çoğu sorunlu. Bende babamla kaç defa kavga ettim. En sonunda evden kovduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.