Şimdi Ara

Babam ile barışmalı mıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tereyağlıİskender -- 3 Ağustos 2016; 0:38:06 >

• Nolursa olsun baban senin o. Babaya küsülür mü hiç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelıkle Selamun aleyküm, ıyı geceler kardesım. Gecmıs olsun zor bır durumdasın. Boylesı bır durumda bana gore şunu yap; yarın sabah ya da ne zaman olursa babana bu sekıldekı davranıslarından rahatsız oldugunu, kufur ve hakaretın sende derın ızler bıraktıgını ve kalbının kırıldıgından bahset. Cıddıyım bak. Guzel guzel anlat durumu, he baktın devam edıyor Allaha havalet et bak kendı işine. Zaten yıkmak cok kolay bız yapıcı olmaya calısalım. Bekara karı bosamak kolay Eyvallah :) ama bu sekılde yapıcı bır yaklasımda bulunman daha ıyı olur. Tamam haklısın ama iki tarafta işi yokuşa sürerse kaybeden ikinizde olursunuz. Selametle

edit; imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetz -- 14 Nisan 2015; 0:05:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajını okumadım okumama da gerek yok barış.
  • barış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba ogluyla konuşurken kufredermi lan.. Adamliktan saymam ben onu.. Bence barişma derdim ama sonucta baba yani severde döverde zamaninda beni cok doverdi bi sira engellemek için tekme savurduydum kalkip bide onun için dovdu. Gerci dovme sebebi hep okulla ilgiliydi. Bi ara dersaneye gitmediydim o sira 30 dakka aglattiydi zaten o gunden sonra dahada dovmedi. O günlere hala kizginim ama şuan sorarsan can dostuyum arada kusüşsekte oyle boyle barişiyoruz. Geçecek bu gunlerde geçecek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam barışmazdım. Düzeltsin biraz kendini, değişmesini bilsin, ayağını denk alsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.