Şimdi Ara

Babam ile Abim Ufak Bir Sebepden Kavga Etti :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok üzülüyorum,dükkanda bir köşede oturmuş flim izliyordum.Birden bağrışmalar oldu.
    Babam bağıra bağıra abime :"kargoya kargoyu uçak kargosu ile göndermeni söylemedim mi ben sana"
    Ama abim başta tınlamadı ,millet dişarda toplanmış bizi dinliyordu.
    Abim:" ertesi gün alsa adam ölmez" dedi.
    Babam da :" hep öyle yapıyon bi işi önemsemiyon" diye söylendi.
    Abim : "ozaman kendi işini kendin yap" diye cıkıştı.
    Babam o ara tokat atttı,abimin adeta sinirden gözü dönmüştü, oda babamın boğazıma yapıştı ,köşeye sıkıştırarak herkesin gözü önünde "artistlik yapma lan " diye bağırdı. Komşular araya girdi de abimi zor bela dışarı çıkarttılar.
    Şimdi abim dükkanda oturuyor,sinirden adeta çatlıyor.Babam da telefonunu da dükkanda bıraktı,haber alamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 16 Temmuz 2013; 14:32:06 >

• annesi kim olcak bakam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi kargola ve kutuplara gönder,vicdan gazabından kurtul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

Çok üzülüyorum,dükkanda bir köşede oturmuş flim izliyordum.Birden bağrışmalar oldu.
    Babam bağıra bağıra abime :"kargoya kargoyu uçak kargosu ile göndermeni söylemedim mi ben sana"
    Babam o ara tokat atttı,abimin adeta sinirden gözü dönmüştü, oda babamın boğazıma yapıştı ,köşeye sıkıştırarak herkesin gözü önünde "artistlik yapma lan " diye bağırdı. Komşular araya girdi de abimi zor bela dışarı çıkarttılar.
    Şimdi abim dükkanda oturuyor,sinirden adeta çatlıyor.Babam da telefonunu da dükkanda bıraktı,haber alamıyoruz.

Sen demin iş aramıyormuydun? Buldun galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: farukaan

quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

Çok üzülüyorum,dükkanda bir köşede oturmuş flim izliyordum.Birden bağrışmalar oldu.

Sen demin iş aramıyormuydun? Buldun galiba

Aramaya devam,kafayı dağıtmam gerek,aranan şartlara bakıyorum,yapacağım işe bakıyorum bildiğin Modernköle arıyorlar.
    Bu gidişle 1 haftaya anca iş bulurum.İyi düşünüp öyle karar vermem gerek.Şimdi sıkıntılarımı hatırlatma da moralim bozulmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.