Şimdi Ara

Babam beni zorla dershaneye yazdıracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle belirteyim konu ciddidir tavsiyelerinize ihtiyacım var .
    konuya gelirsek bu sene lise 3 e geçeceğim . bu seneye kadar lise 1 hariç 6. sınıftan beri birey'e gidiyordum , bu sene babam bireydeki 3. sınıf için olan kaydımı sildirmiş beni anafen (ahi) ye yollamak istiyor , hatta zorluyor ya oraya gideceksin yada dershaneye gitmeyeceksin diyor , ama ben anafene gitmek istemiyorum , burada zaten kızlara ayrı binası var erkeklere ayrı yani düşünün koskoca binada sadece erkek ... amacım kızlara filan bakmak değil yani bu senede kampa gitmiştim kız yoktu 400 erkek vardı ben dershanedeki ortamı tahmin bile edemiyorum ...
    sizce ne yapmalıyım ?

• Iyide Anafen zaten ilkokul 8'e kadar eğitim veriyor diye biliyorum kardeşimden ben ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Iyide Anafen zaten ilkokul 8'e kadar eğitim veriyor diye biliyorum kardeşimden ben ?

hayır burdakinde lise eğitimi de var . keşke öyle olsa giden tanıdıklarım var ordan biliyorum
  • Bende mezunum benide zorluyor git diye
  • gitme dersaneye ne olcak? gitmiyorum de? ben gitmedim mezun oldum bak hayat devam ediyo, hicbise kaybetmedim. simdi uni'ye hazirlanacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olum dersane demeyin bana ya 12-13 gün sonra dersanem açılıyor işin en kötü tarafı da eski sevgilimle aynı dersanedeyim şansıma puanım 69.
  • Onlar sana yazılacak haberin yok senin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamond4000

gitme dersaneye ne olcak? gitmiyorum de? ben gitmedim mezun oldum bak hayat devam ediyo, hicbise kaybetmedim. simdi uni'ye hazirlanacagim.

hocam aslında gitmeyeceğim büyük ihtamal başka dersaneye ikna edemezsem ama evdede kendim ne kadar çalışabilirim bilmiyorum yani ilk senemde üni. ye gitmek istiyorum
  • Dersane filan hikaye herşey sende başlayıp sende biter.Ben bir tek 6. sınıfta gittim ve ondada sbs de alıdgım en düşük puanı almıştım.sırasıyla 437-469-477 aldım.Ve şu anda lise2 ye geçtim.Sadece lise 4 te gitmeyi planlıyorum.
  • Eğer Birey'den mükemmel verim almıyorsan doğrudan etkilemiyorsa hiç gitmemeni tavsiye ederim. Onlara para kazandırmayı geçtim istemeyerek gideceksin kendi zamanına yazık. Birey'den de fazla verim almıyorsan dedigim gibi hiç gitme. Yok Birey'den memnunsan babana blöf yap oraya yazılırsam gitmem para boşa akar Birey'de devam edecegim diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: edriyınnn

Dersane filan hikaye herşey sende başlayıp sende biter.Ben bir tek 6. sınıfta gittim ve ondada sbs de alıdgım en düşük puanı almıştım.sırasıyla 437-469-477 aldım.Ve şu anda lise2 ye geçtim.Sadece lise 4 te gitmeyi planlıyorum.

hocam sende haklısın ama ben evde kendim çalışabileceğime inanmıyorum zaten evde ders çalışmam ben yazılılara bile ancak 1-2 saat çalışıyodum son gün oda zorlukla yani 3 saat dersin başında otursam net 1-2 saat çalışmış oluyorum , sadece geceleri çalışabiliyorum yazılıya filanda çalışırken gece 2 de başlıyodum 5 te yatıyodum 2 saat uyku ile sınava giriyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Eğer Birey'den mükemmel verim almıyorsan doğrudan etkilemiyorsa hiç gitmemeni tavsiye ederim. Onlara para kazandırmayı geçtim istemeyerek gideceksin kendi zamanına yazık. Birey'den de fazla verim almıyorsan dedigim gibi hiç gitme. Yok Birey'den memnunsan babana blöf yap oraya yazılırsam gitmem para boşa akar Birey'de devam edecegim diye

bireyde iyiydim hocam 9.sınıfta gitmemiştim dershaneye 77 idi sene sonu ortalamam 10. sınıfta gittim 82 küsürdü ortalamam , pek fazla ilgilenmiyorudm etüt filanda zaten 3 ve 4 lerle yoğun oluyolardı ama 3. sınıfta cidden bana bişeyler katacağına inanıyorum bireyin , babamada dedim yazdırsanda gitmem çalışmam filan dedim sıkıysa yapma dedi

• Komik gelicek ama olayı bi annenede anlat.hatta ailecek oturup konuyu tartışın benim gelecegim söz konusu vs. duygu sömürüsü yap biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Onlar sana yazılacak haberin yok senin.

olayın özeti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edriyınnn

Komik gelicek ama olayı bi annenede anlat.hatta ailecek oturup konuyu tartışın benim gelecegim söz konusu vs. duygu sömürüsü yap biraz.

annemde ahiye gitmemden yana ama ben gitmem deyince isteği yere gönder dedi babama ikna edemedi
  • iilkokullumusun anafen liseye ne zaman el attı :D adı üstünde ana fen
  • quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

iilkokullumusun anafen liseye ne zaman el attı :D adı üstünde ana fen

anafen = ahi hocam işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

quote:

Eğer Birey'den mükemmel verim almıyorsan doğrudan etkilemiyorsa hiç gitmemeni tavsiye ederim. Onlara para kazandırmayı geçtim istemeyerek gideceksin kendi zamanına yazık. Birey'den de fazla verim almıyorsan dedigim gibi hiç gitme. Yok Birey'den memnunsan babana blöf yap oraya yazılırsam gitmem para boşa akar Birey'de devam edecegim diye

bireyde iyiydim hocam 9.sınıfta gitmemiştim dershaneye 77 idi sene sonu ortalamam 10. sınıfta gittim 82 küsürdü ortalamam , pek fazla ilgilenmiyorudm etüt filanda zaten 3 ve 4 lerle yoğun oluyolardı ama 3. sınıfta cidden bana bişeyler katacağına inanıyorum bireyin , babamada dedim yazdırsanda gitmem çalışmam filan dedim sıkıysa yapma dedi

Bak hocam, benim babam dershaneye karşıydı. Çalışan adam her türlü kazanır diyordu. Aslına bakarsan ben de dershane manyagı degildim. Ama babama karşı başarısız olduğumda iyi bir bahane oluyordu. Sonra bir gün halam devreye girdi bu cocuk dershaneye gitsin hayatı sozkonusu falan dedi. Parasını kendi karşıladı gittim. Uğur'a gittim. Ama verim alamadım. Uğur'dan dolayı değil. Kendi kişiliğim sınıf ortamında derse uygun değil. Son 2 ay uğramadım. Sonuç olarak sınavı kazanamadım seneye tekrar girecegim. Bu sene seni dershaneye gonderym dese babam kabul etmem. Verim alamadım cunku. Demek istedigim kendini en iyi sen tanırsın. Kendi hayatın sonucta. bir sekilde kendi dedigine getireceksin yoksa 1 yılın gider. Ben verim alamıyorum dershaneye gidip zaman harcayamam. Sen birey'den verim alıyorsan mutlaka oraya git. İkna et. Sıkıysa yapma falan diyorsa da etraftan duydugun seylerı babana falan anlar. Bayağı kötüle. Babanın rahatsız olacağı şeyleri bilirsin. Aynılarını anlat anafende boyle oluyor falan diye.

• Babana,onların sohbetlerine ve namazlarına katılmazsan seninle ilgilenmeyeceklerini,bu yüzden düşük puan alacağını söyle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

quote:

Bak hocam, benim babam dershaneye karşıydı. Çalışan adam her türlü kazanır diyordu. Aslına bakarsan ben de dershane manyagı degildim. Ama babama karşı başarısız olduğumda iyi bir bahane oluyordu. Sonra bir gün halam devreye girdi bu cocuk dershaneye gitsin hayatı sozkonusu falan dedi. Parasını kendi karşıladı gittim. Uğur'a gittim. Ama verim alamadım. Uğur'dan dolayı değil. Kendi kişiliğim sınıf ortamında derse uygun değil. Son 2 ay uğramadım. Sonuç olarak sınavı kazanamadım seneye tekrar girecegim. Bu sene seni dershaneye gonderym dese babam kabul etmem. Verim alamadım cunku. Demek istedigim kendini en iyi sen tanırsın. Kendi hayatın sonucta. bir sekilde kendi dedigine getireceksin yoksa 1 yılın gider. Ben verim alamıyorum dershaneye gidip zaman harcayamam. Sen birey'den verim alıyorsan mutlaka oraya git. İkna et. Sıkıysa yapma falan diyorsa da etraftan duydugun seylerı babana falan anlar. Bayağı kötüle. Babanın rahatsız olacağı şeyleri bilirsin. Aynılarını anlat anafende boyle oluyor falan diye.

babam zaten emekli astsubay yani böyle fem filan işi olmazdı hatta ilkokulda sınavına yazılmıştım sabahın köründe babam arabayla önüne kadar götürdü beni sonra vazgeçti ilerde askeri okula filan gidersen sorun yaratır filan dedi zaten sevmiyorum dedi , babamada anlattım tüm kötü yönlerini sigara filan en sevmediği şeyler yok , sürekli ben araştırdım en iyi o diyor , okuldaki hocalarda onlara öyle deyince , bide daha önce gelmişlerdi dershaneme konuşmaya benim dersime bile girmeyen alakasız bir adam gelip saçma sapan yalan atıp tutmuş buda bardağı taşıran son damla oldu zaten sinirliydi onlar 4. sınıflarla filan ilgilendikleri için bize düzgün etüt filan verip zaman ayırmıyorlardı ama 3. sınıfta farklı olcakmış 3 lerle 2 lere göre daha sıkı ilgileniyorlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.