Şimdi Ara

Babam beni zorla dershaneye yazdıracak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartalım

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

quote:

Eğer Birey'den mükemmel verim almıyorsan doğrudan etkilemiyorsa hiç gitmemeni tavsiye ederim. Onlara para kazandırmayı geçtim istemeyerek gideceksin kendi zamanına yazık. Birey'den de fazla verim almıyorsan dedigim gibi hiç gitme. Yok Birey'den memnunsan babana blöf yap oraya yazılırsam gitmem para boşa akar Birey'de devam edecegim diye

bireyde iyiydim hocam 9.sınıfta gitmemiştim dershaneye 77 idi sene sonu ortalamam 10. sınıfta gittim 82 küsürdü ortalamam , pek fazla ilgilenmiyorudm etüt filanda zaten 3 ve 4 lerle yoğun oluyolardı ama 3. sınıfta cidden bana bişeyler katacağına inanıyorum bireyin , babamada dedim yazdırsanda gitmem çalışmam filan dedim sıkıysa yapma dedi

Bak hocam, benim babam dershaneye karşıydı. Çalışan adam her türlü kazanır diyordu. Aslına bakarsan ben de dershane manyagı degildim. Ama babama karşı başarısız olduğumda iyi bir bahane oluyordu. Sonra bir gün halam devreye girdi bu cocuk dershaneye gitsin hayatı sozkonusu falan dedi. Parasını kendi karşıladı gittim. Uğur'a gittim. Ama verim alamadım. Uğur'dan dolayı değil. Kendi kişiliğim sınıf ortamında derse uygun değil. Son 2 ay uğramadım. Sonuç olarak sınavı kazanamadım seneye tekrar girecegim. Bu sene seni dershaneye gonderym dese babam kabul etmem. Verim alamadım cunku. Demek istedigim kendini en iyi sen tanırsın. Kendi hayatın sonucta. bir sekilde kendi dedigine getireceksin yoksa 1 yılın gider. Ben verim alamıyorum dershaneye gidip zaman harcayamam. Sen birey'den verim alıyorsan mutlaka oraya git. İkna et. Sıkıysa yapma falan diyorsa da etraftan duydugun seylerı babana falan anlar. Bayağı kötüle. Babanın rahatsız olacağı şeyleri bilirsin. Aynılarını anlat anafende boyle oluyor falan diye.

babam zaten emekli astsubay yani böyle fem filan işi olmazdı hatta ilkokulda sınavına yazılmıştım sabahın köründe babam arabayla önüne kadar götürdü beni sonra vazgeçti ilerde askeri okula filan gidersen sorun yaratır filan dedi zaten sevmiyorum dedi , babamada anlattım tüm kötü yönlerini sigara filan en sevmediği şeyler yok , sürekli ben araştırdım en iyi o diyor , okuldaki hocalarda onlara öyle deyince , bide daha önce gelmişlerdi dershaneme konuşmaya benim dersime bile girmeyen alakasız bir adam gelip saçma sapan yalan atıp tutmuş buda bardağı taşıran son damla oldu zaten sinirliydi onlar 4. sınıflarla filan ilgilendikleri için bize düzgün etüt filan verip zaman ayırmıyorlardı ama 3. sınıfta farklı olcakmış 3 lerle 2 lere göre daha sıkı ilgileniyorlar

Baban subay ise gorusu buyuk ihtimalle tahmin ettigim gibidir. Babana diyebilirsin ki, hayatta egitimden onemli seyler vardır. Sizin verdiginiz para kimlerin cebine gidiyor. O kisiler ülkeyi ne hale getiriyor. Sen baska bir yerde de okursun ama o para kazanan kisilerin yok ettikleri yerine gelmez. Valla bir şeyler diyeceksin hocam. İkna etmen gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: can_11

Babana,onların sohbetlerine ve namazlarına katılmazsan seninle ilgilenmeyeceklerini,bu yüzden düşük puan alacağını söyle.

dediğim gibi hocam dediğim öyle şeylere inanmıyor yada olmaz öyle sen sadece alcan eğitime bak filan diyor
  • quote:

Baban subay ise gorusu buyuk ihtimalle tahmin ettigim gibidir. Babana diyebilirsin ki, hayatta egitimden onemli seyler vardır. Sizin verdiginiz para kimlerin cebine gidiyor. O kisiler ülkeyi ne hale getiriyor. Sen baska bir yerde de okursun ama o para kazanan kisilerin yok ettikleri yerine gelmez. Valla bir şeyler diyeceksin hocam. İkna etmen gerek

uygun bi zamanda demeye çalışırımda hocam eğer babamı tanıyorsam diyeceği şudur : bizim verceğimiz parayla mı olcak o biz para versekte vermesekte adam yapar yapcanı yada sanane önemli olan eğitimin ...

edit: çok alıntı olduğu için değiştirdim gösterilmiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 1 Ağustos 2012; 2:36:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Onların Allah Bin Belasını Versin.İnsan Değil Onlar Dini Kullanarak Para Kazanıyorlar sonra biz Şakirtiz Bir İyiyiz Bizden Uzak Durun.El Aleme Torpil Yapıp Sınav Sorularını Calarken iyi.

+137
  • quote:

quote:

Babana,onların sohbetlerine ve namazlarına katılmazsan seninle ilgilenmeyeceklerini,bu yüzden düşük puan alacağını söyle.

dediğim gibi hocam dediğim öyle şeylere inanmıyor yada olmaz öyle sen sadece alcan eğitime bak filan diyor

Allah yardımcın olsun.
  • quote:

quote:

quote:

Allah yardımcın olsun.

teşekkürler hocam

• Açıkça gitmek istemediğini söyle zorlarsa gitmiyom de ordaki hocalara alıştım falan de en kötü ihtimal çıkarıp masaya vur
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felina. -- 1 Ağustos 2012; 3:14:14 >
  • Aman diyim dostum ne yap ne et bu mesajı babana okut. Bak ben bir yıl gittim(gerçi anafem ilk okul için. Ben Fem dershanesine gittim). Bak yıllardır peşimi bırakmadılar. Durmadan arıyorlar şu yurdumuz açıldı oraya gelin şu okulumuz açıldı. Hele dershaneye gittiğin yıl peşini bırakmıyorlar. 1 haftalık bir kamp için yurda gitmiştim 1 gün zor dayandım. Bir tanıdığımın kızı da 8. sınıfta anafemi tercih etmiş aynı olayı anlatıyor kendisi de. Kampa gitmiş hoca efendi diye zikrettikleri şahısla ilgili film izletip sınav yapıyorlarmış. Aman diyim hiç bulaşmayın.
  • Feto sana bi yapıştı mi ölene kadar ordasin mübarek. Bu arada pilavlilara gitmeyi unutma!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 4. Sınıftan beri gidiyorum şu lanet dershaneyebi de baban niye bu kadar ısrarcı?

• git bence evde ne kadar çalışabilrsin hem motivasyonun azalır.ilk 1-2 haftadan sonra motivasyonun düşer çalılşma isteğin azalır bence.hem ne kadar soru tipi öğrenirsen o kadar kar.çünkü o soru tipleri öss de karşına çıkarsa belki 4 dakka harcıcaksın.ama dersanede 4 dakkada harcayıp öğrenip öss de 30 saniyede çözüceksin o soruyu.
    eğer dersaneye gitmemekte kararlıysan özel ders al bence.yapamadığın soruları öğreirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Bende mezunum benide zorluyor git diye

niye kimse beni zorlamıyor .üni tercihimide yaptım ama hiç dershaneye gitmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit30

Ben 4. Sınıftan beri gidiyorum şu lanet dershaneyebi de baban niye bu kadar ısrarcı?

hocam ya çevredekiler ve öğretmenlerim filan hepsi fem iyi fem iyi demişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: primogen

git bence evde ne kadar çalışabilrsin hem motivasyonun azalır.ilk 1-2 haftadan sonra motivasyonun düşer çalılşma isteğin azalır bence.hem ne kadar soru tipi öğrenirsen o kadar kar.çünkü o soru tipleri öss de karşına çıkarsa belki 4 dakka harcıcaksın.ama dersanede 4 dakkada harcayıp öğrenip öss de 30 saniyede çözüceksin o soruyu.
    eğer dersaneye gitmemekte kararlıysan özel ders al bence.yapamadığın soruları öğreirsin

ben dershaneye gitmeyim demiyorumki onlara feme gitmeyim diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trual

Aman diyim dostum ne yap ne et bu mesajı babana okut. Bak ben bir yıl gittim(gerçi anafem ilk okul için. Ben Fem dershanesine gittim). Bak yıllardır peşimi bırakmadılar. Durmadan arıyorlar şu yurdumuz açıldı oraya gelin şu okulumuz açıldı. Hele dershaneye gittiğin yıl peşini bırakmıyorlar. 1 haftalık bir kamp için yurda gitmiştim 1 gün zor dayandım. Bir tanıdığımın kızı da 8. sınıfta anafemi tercih etmiş aynı olayı anlatıyor kendisi de. Kampa gitmiş hoca efendi diye zikrettikleri şahısla ilgili film izletip sınav yapıyorlarmış. Aman diyim hiç bulaşmayın.

evet hocam ya ben bi kere ilkokulda bi sınavlarına girmiştim güzel bir puan almıştım 2 yıl boyunca filan aradılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

Feto sana bi yapıştı mi ölene kadar ordasin mübarek. Bu arada pilavlilara gitmeyi unutma!

bende öyle şeylerden korkuyorum ya ilerde onunla ilgili başıma birşey gelirse diye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

Feto sana bi yapıştı mi ölene kadar ordasin mübarek. Bu arada pilavlilara gitmeyi unutma!

bende öyle şeylerden korkuyorum ya ilerde onunla ilgili başıma birşey gelirse diye

Başına Bir şey geleceginden değil bir sene boyunca uğraştım zor kurtuldum o yüzden diyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 2 Ağustos 2012; 4:29:22 >
  • kitlesel dersanelere gitmeyin bi cacık olamz butik dersanelere bak civardaki.
  • gitme dersaneye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.